Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (1/2). ΤΑ ΣΟΚ ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΟΥΝ Κ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

 


Η νέα Σελήνη που γίνεται 1/2, γίνεται επάνω στην 13η μοίρα Υδροχόου, κοντά στον Ήλιο της Ελλάδας που δηλώνει την κυβέρνηση.


Κάνει ένα αποκλίνων τετράγωνο με Ουρανό, που δηλώνει σοκ, ανατροπές, απρόοπτα κ εξελίξεις που σοκάρρουν.


Με Υδροχοο κ Ουρανο να μετέχουν φέρνει αλήθειες στο φως. Αυτοί οι 2 πλανήτες εκφράζουν κ τον πάγο, το κρύο, το κοκκάλωμα που έρχεται μεσα από σοκ.

Εδώ βλέπουμε τον χιονιά που κυριολεκτικά κοκκαλώνει κ ανατρέπει τα σχέδια κάποιων.


Δηλώνει φωνές αλήθειας που μέσα απο σοκ ανοίγουν κ τα κλειστά στόματα λύνονται.


Σκεφτόμουν ότι αυτός ο μήνας θα ήταν περιοριστικός για την χώρα, κ ότι ο λαός της πάλι θα πλήρωνε την αδηφαγία κ την ακόρεστη επιθυμία των κυβερνώντων για εξουσία.


Φέρνει περιορισμούς κ δύσκολες ώρες για τον Κούλη, όμως έχω σταματήσει να κάνω προβλέψεις αφού απορώ πως ακόμα είναι επάνω εκεί.


Η νεα Σελήνη αυτή γίνεται με συγκλίνων σύνοδο με Κρόνο, όπου δηλώνει την ακινητοποίηση κ το μπλοκάρισμα πολιτικών αρχηγών , αλλά κ τις συνειδητοποιήσεις, τον ρεαλισμό, την πραγματικότητα (Κρόνος) που έρχεται μέσα από σοκ (αποκλίνων Ουρανός), κ μέσα απο τις φωνές ανθρώπων των πολλών, μέσα απο άτομα που έχουν σημαντικές θέσεις, μέσα στο διαδίκτυο αλλά κ την τηλεόραση.


Η ακινησία ενεργοποιήθηκε απο τον Ερμή ανάδρομο, στο ζώδιο του πάγου ( Υδροχόος), κ έφερε το κλείσιμο λόγω του χιονιά.


Η Αφροδίτη συνεχίζει ανάδρομη στον Αιγόκερω μέχρι τις 27/1, κ φέρνει την επαναξιολόγηση κ επανεκτίμηση σε  άτομα εξουσίας.


Η νέα αυτή Σελήνη ενεργοποιει όχι μόνο τον Ήλιο στον χάρτη της χώρας μας, αλλά κ την αντίθεση Ηλιου Κρονου, φέρνοντας απογοητεύσεις, μελαγχολία που όμως οδηγεί σε ενηλικίωση κ ωριμότητα.


Δηλώνει το πρώτο βήμα προς την ωριμότητα.

Και ότι ήρθε η ώρα η απογοήτευση να ανοίξει τον δρόμο προς το χτίσιμο των υψηλότερων αξιών.


Ειναι το άνοιγμα προς την ελευθερία ατομικά κ συλλογικά, κ ότι ο καθένας απο εμάς έχει την ευθύνη μέσα από την καθημερινή του επιλογή γι το αποτέλεσμα στον κοινωνικό ιστό που δημιουργεί.


Το πιο σημαντικό σημείο κλειδί που τα λέει όλα στην ερχόμενη νέα Σελήνη, είναι ο Ερμής που είναι σε στάση από αναδρομή , σε μοίρα κρισιμη δίπλα απο τον Πλούτωνα, την 25μοίρα όπου εδω ξεκίνησε όλο το έργο της πλανδημίας.


Ο Πλούτωνας ήταν σε αυτή την μοίρα όταν ξεκίνησε όλο το έργο, κι αν κι έχει αποχωρήσει η μοίρα αυτή ακόμα ειναι ενεργή κ ευαίσθητη μέχρι αρχές Μαρτίου.


Ερμής με Πλούτωνα στην ευαίσθητη κρίσιμη μοίρα, φέρνει το ξεθάψιμο μυστικών με δόλο κ πονηριά, κ πληροφορίες που αφορούν πανδημία, κ κυβερνώντες.


Παρατηρήστε τι έρχεται στο φως από εδώ κ πέρα.


Σε στάση επάνω σε νέα Σελήνη δηλώνει ότι τα μυστικά που αποκαλύπτονται δεν αλλάζουν κι ότι λέγεται καθορίζει τα γεγονότα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.