Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (2/1/2022). ΚΑΡΜΑ Κ ΠΛΗΡΩΜΗ Ή ΔΙΚΑΙΩΣΗ Κ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ. Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ.

 


Μια νέα σελήνη άνοιξε την πόρτα της χρονιάς.

Έγινε δύο μέρες μετά την εισοδο της , την δεύτερη μέρα.

Και σαν πρώτη νέα σελήνη του έτους, κινεί τις ενέργειες όχι μόνο του μήνα αυτού, αλλά δηλώνει κ τις τάσεις όπου πρόκειται να κυριαρχήσουν.


Αρχικά να πούμε ότι στον χάρτη της χώρας μας γίνεται μέσα στον 5ο οίκο, τα δυο φώτα Ήλιος κ Σελήνη βρίσκονται μέσα εκεί, ο οίκος που δηλώνει την ταυτότητα μας, αυτό που φαίνεται εκφράζουμε κ δηλώνουμε.


Τα δύο φώτα μαζί στο ζώδιο του Αιγόκερω δηλώνουν ότι αυτή η χρονια θα είναι άκρως ρεαλιστική, θα φέρει επάνω τα αποδεικτικά στοιχεία για όλους, για την ταυτότητα του καθενός, για τον κάθε έναν ξεχωριστά, καθώς ο Αιγόκερως είναι το σύμβολο του ρεαλισμού, αλλά δηλώνει κ το κάθε ξεχωριστό κύτταρο που απαρτίζει χτίζει κ δημιουργεί όλη την κοινωνία.


Η ταυτότητα με αποδειξεις κ στοιχεία λοιπόν , ολοκάθαρα ρεαλιστική, πραγματική όπως είναι θα λάμψει κ θα φανερωθεί όλο το έτος του 2022.

Ενώ πιο έντονη η εκδήλωση την βλέπουμε ήδη να συμβαίνει αυτό τον μήνα.


Ο Κρόνος ο κυβερνήτης του Αιγοκερου, βρίσκεται μέσα στον έκτο οίκο, τον οίκο της ατομικής υπηρεσίας κ έργο, κ φανερώνει τις πράξεις του καθενός ξεχωριστά , που τώρα κρίνονται κ έρχεται το αποτέλεσμα στο φως.


Το πόσο έντιμοι υπήρξαμε κ είμαστε, πόσο αξιόπιστοι στο καθήκον μας, στο έργο μας, στις υπηρεσίες μας προς τους αλλους,  πράξαμε ακέραια , βάλαμε όλα μας τα όπλα στην υπηρεσία του καλού, ή παίξαμε ανεντιμα, εκμεταλλεύτηκαμε τις πληγές κ τις παθήσεις των άλλων για όφελος κ υλικό κέρδος;


Ο Κρόνος που κυβερνά αυτή τη νέα σελήνη , που είναι κ του έτους μιλάει για κάρμα, φέρνει το αποτέλεσμα σε κάθε προηγούμενη μας πράξη.


Αυτή η χρονιά λοιπόν είναι η πιο καρμικη.

Θα φέρει την τιμωρία αν παίξαμε ανεντιμα, όλο το παρελθόν των πράξεών μας έρχεται στο φως, ήμασταν συνειδητοί κ ώριμοι, φερθηκαμε  ενήλικα ή σαν μωρά ανήλικα βρέφη που τρέπονται σε φυγή, για να γλυτώσουν ευθυνών τους;


Η χρονιά αυτή φέρνει σε άλλους πληρωμή με βαρύ αντίτιμο, ή την ανταμοιβή.


Μπορεί να ακούγεται βαριά , όμως δεν είναι.


Η νέα σελήνη κάνει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό, κ δηλώνει τις αλήθειες κ τις φωνές που τις διαδίδουν , που φέρνουν αποτέλεσματα πρόοδο κ εξέλιξη .


Δείχνει ότι μπροστα μας απλώνεται ένα μέλλον ανοιχτό σε φωτεινά οράματα, όμως αυτό θα έρθει πρώτα αφού ξεκαθαρίσει το χάος , πρώτα θα έρθουν όλα επάνω για να φανερωθεί η καθαρή αξία της κάθε ταυτότητας από αυτά που έχει πράξει στο παρελθόν μέχρι τώρα.


Άτομα τα οποία βγάζανε ένα καλό αγγελικό προσωπο, μπορεί να δείξουν τώρα κάτι άλλο.


Η πλάνη ξεκαθαρίζει.


Μέσα σε αυτή τη νέα σελήνη μαζί ο Άρης βρίσκεται σε μοίρες που έγινε η Ηλιακή έκλειψη στις 4/12, στην 12η- 13η μοίρα Τοξότη όπου εκεί δηλώνει ότι ένα νέο φως ελπίδας ανατέλλει, όμως πρώτα χρειάζεται να γίνουν οι καρμικες πληρωμές.

'Το παρελθόν μιας χήρας έρχεται στο φως' λένε τα σύμβολα, κ ναι αυτό που έπραξες δεν μπορείς να το αποφύγεις, έρχεται τώρα πίσω κ επάνω φανερώνεται για να αποδοθει η δικαιοσύνη.


Η Αφροδίτη είναι σημαντική καθώς είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω, κ δηλώνει το κυρίως στίγμα νόημα όλου του έργου.

Μια επαναξιολόγηση στα πρόσωπα που κατέχουν υψηλές θέσεις κ αξιώματα, μία επανεκτίμηση σε πρόσωπα που είναι υψηλά.

Βρίσκεται επάνω στην 22η μοίρα Αιγοκερω, εδώ  όπου συναντήθηκαν οι τρεις μεγάλοι το 2020, Κρόνος Δίας Πλούτωνας κ ξεκίνησε το κορωνοεργο. 


Σε αυτή την χρονιά κυρίως θα πληγούν κ θα επανεξεταστούν πρόσωπα που έχουν κυβερνητικές θέσεις κ πόστα, που είναι ψηλά στην κυριαρχία, που φαίνονται, πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάματος, γενικότερα όσοι ανήκουν στα εξουσιαστικά σώματα ( εκκλησία, δικαιοσύνη, ΜΜΕ, ιατρική, πολιτικοί).


Η χρονιά φέρνει τα αποτελέσματα.

Τα αποδεικτικά στοιχεία.

Τον ρεαλισμό.

Τα σύννεφα διαλύονται σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.