Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

2022 ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. Η ΑΜΟΙΒΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.


Εν τω μεταξύ οι αποκαλύψεις κ τα σοκ, τα καθαρισματα κ οι αλήθειες εκτοξεύονται με το έμπα της χρονιάς, κ δεν αφορά μόνο τους μπολιασμενους αλλά όλους μας 

Μια τεράστια επιχείρηση κάθαρσης λαμβάνει αυτό τον μήνα σε όλο τον πλανήτη, κ γίνεται σε κάθε επίπεδο, είτε σωματικό μέσω ίωσης, είτε στο νοητικά μέσω ξαφνικών αποκαλύψεων που ξυπνούν τον καθένα μας κ αναβαθμίζουν αναλόγως το πεδίο που βρίσκεται.


Ο καθένας θα πάρει το μερίδιο του, καθώς ο μήνας αυτός με τα σύμβολα του, με το έμπα του κ τους συμβολισμούς του δηλώνει την χαρακτηριστική τάση της χρονιάς που είναι ότι όλη η κοινωνία ξυπνά από τον λήθαργο κ απονέμει  τα έπαθλα στον καθέναν που έχει κάνει έργο υπέρ της η κατά.


Η χρονιά αυτή είναι της ολοκλήρωσης γιατί απαντάει σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν όλη την τελευταία διετία.


Τον πρώτο ρόλο έχει ο κόσμος, η κοινωνία η οποία πλέον αναγνωρίζει τον ρόλο που έχει παίξει ο καθένας . Βλέπει πλέον ποιος έκανε το καθήκον του με αξιοπρέπεια , μέσα σε ασυνήθιστες καταστάσεις, δίνει την αμοιβή σε αυτούς που λειτούργησαν μέσα από ήθος κ με αγάπη σε αυτό που κάνουν.


Δίνεται φέτος η αμοιβή για την εκτέλεση ενός έργου.


Οι πονηροί οι υποκριτές, όσοι συμμετείχαν σε δύο βάρκες, όσοι κινήθηκαν μέσα από την αγάπη του για την δύναμη κ για το να κατέχουν εξουσία, λαμβάνουν κι αυτοί επίσης την αμοιβή τους.


Ο μήνας μπήκε με ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα κ δίνει το σινιάλο της χρονιάς.


Αυτοί που κινούνται με καθαρή πρόθεση, με ακεραιότητα, είναι αυτοί που ξεχωρίζουν.

Το λέμε συνέχεια .

Όμως ναι αυτή είναι η χρονιά της αμοιβής για την εκτέλεση ενός έργου.

Έπαιξες καθαρά κ τίμια ή όχι;;;


Η αμοιβή θα δοθεί μέσα από την ίδια την κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.