Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

7/1-17/1. ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ. Η ΓΗ ΣΕ ΚΑΘΑΡΣΗ.


Με τους δύο δείκτες της ενέργειας κ της ζωτικότητας Άρης κ Ήλιος να περνάνε μέσα από πτωτικές ενέργειες, οι επόμενες μέρες θα φέρουν αύξηση σε ότι αφορά γρίπη κ ιώσεις.


Ο Άρης εδώ κ λίγες μέρες πλησιάζει Ποσειδώνα από τετράγωνο, κάτι που φέρνει εξασθένιση κ πτώση στο σώμα μας, το οποίο γίνεται πιο ευάλωτο κ ευαίσθητο σε ιούς.

Η όψη κυριαρχεί πιο έντονα από τις 5/1 κ ολοκληρώνεται μέχρι τις 13/1, παρόλα αυτά ο κίνδυνος υπάρχει μέχρι κ τις 24/1.

Από τις 25/1 περνάει στον Αιγόκερω κ το σώμα δυναμώνει .


Ο Ήλιος ο πλανήτης της ζωτικότητας πλησιάζει κι αυτός από σύνοδο τον πλανήτη Πλούτωνα, που δηλώνει την κάθαρση κ την αποτοξίνωση που χρειάζεται να γίνει , για να έρθει κ πάλι ο οργανισμός σε ενδυνάμωση.

Ο Πλούτωνας συνδέεται με τον θάνατο κ τον κίνδυνο, την κρίση γενικότερα, κάτι χρειάζεται να πεθάνει για να έρθει νεα ζωή.

Συνήθως πρώτα έρχεται στο νοητικό, η παλιά αντίληψη σκέψη νους πρέπει να καθαρίσει, να έρθει σε τέλος, να πεθάνει κ να ξαναγεννηθεί μια νέα πιο φωτεινή, κ απαλλαγμένη από περιττά κ τοξικά βάρη.

Η όψη αυτή δυναμώνει τώρα καθώς ο Ήλιος πλησιάζει τον Πλούτωνα και είναι σε ισχύ μέχρι τις 20/1.


Οι μέρες που θα δούμε να αυξάνονται όλο κ περισσότερο οι κρίσεις, οι γρίπες κ τα κρυώματα πιο εύκολα, που χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί είναι 7/1-17/1.

Αυτές τις μέρες προσέξτε παραπάνω κ φυλαχτειτε.


Να πω επίσης ότι ο πλανήτης όλος βρίσκεται σε μια έντονη διαδικασία κάθαρσης, αποβολής παλιού νοητικού μέσω όλης αυτής της διαδικασίας που οδηγεί τον κόσμο να αποβάλλει τοξίνες με τον δικό του τρόπο.


Τώρα όσο για τα σχολεία κ τα παιδιά, που θέλουν να τα ανοίξουν, με Ερμή να γυρίζει ανάδρομος από τις 12/1 κ σε τετράγωνο με Ουρανό, κάτι μου λέει ότι αυτό με απότομο ξαφνικό τρόπο θα αλλάξει κ θα πάρει άλλη τροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.