Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (13/7). Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Κ Η ΦΘΟΡΑ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΜΑΣ ΕΡΓΟ.

 



Μια ενέργεια έρχεται να δυναμώσει κ να μεταμορφώσει τον κόσμο όλο σε αυτή την Πανσέληνο στον Αιγόκερω.

Μια άλλη ενέργεια από την άλλη ταυτόχρονα έρχεται σε πτώση, σε φθίνουσα πορεία.


Από την μια η ενέργεια που ανθίζει κ είναι σε άνοδο, κ από την άλλη εκείνη που είναι σε κάθοδο κ σε φθορα.


Μια Πανσέληνος ανοίγει κ πυροδοτεί τον επόμενο κύκλο αλλαγών, ένα επόμενο κεφάλαιο ιστορίας που επιταχύνεται από αυτή την Πανσέληνο κ μετά, στον Αιγόκερω στην 22η μοίρα, στις 13/7.


Η Πανσέληνος αυτή είναι το σημείο καμπής που έρχεται να φέρει τους σπόρους απο αυτό που προκειται να αναδυθεί, να αναγεννηθεί, ενώ βάζει κι ένα τέλος , μια ολοκλήρωση.


Ο Αιγοκερως είναι το ζώδιο που εδώ βρίσκουμε την υπευθυνότητα, την σοβαρότητα, εδώ είναι το πιο υψηλό σημείο που θέλουμε να κατακτήσουμε. 

Εδώ βρίσκονται οι κυβερνήσεις, όσοι είναι στα υψηλα στρώματα, έχουν υψηλές θέσεις.

Εδώ είναι το 'θέλω να πετύχω την κορυφή', να γίνει κάποιος επιτυχημένος με όποιο κόστος.

Στην κατώτερη του ποιότητα βρίσκουμε τον σνομπισμό, την ψυχρότητα κ την συμφεροντολογία.


Κ τι είναι αυτο που φθίνει κ κλείνει?


Είναι η επιθυμία για επιτυχία που οδηγεί το να χρησιμοποιεί κανείς τα πάντα για το δικό του μόνο όφελος κ αδιαφορεί για τα συναισθήματα των άλλων. 

Αυτη η Πανσέληνος σβήνει κ διαλύει όλους εκείνους που πλησιάζουν άλλους για γνωριμίες που θα έχουν όφελος επαγγελματικό, θα τους βοηθήσουν στην άνοδο τους.

Ναι η φιλοσοφία αυτή που δίνει βάση στο κύρος κ ισχύ σε τιμές , τίτλους κ σε αξιώματα κ όποιοι την υποστηρίζουν παίρνουν την κάθοδο, είναι σε φθορά, είναι υπό διάλυση, σε φυγή κ ολοκλήρωση, μας λέει εδώ η πανσέληνος.


Όλο αυτο ανήκει στον παλιό κόσμο με τους προγραμματισμούς του, εκλείπει, αφαιρείται, σβήνει.

Το τέλος τους είχε ξεκινήσει από το 2019, κ σε δεύτερο στάδιο από το έργο που άρχισε απο τον Ιανουάριο του 2020 κ μετά.


Απέναντι από την Σελήνη βρίσκεται ο Ήλιος στον Καρκίνο μαζί με Ερμή, στο ζώδιο της ψυχής, του συναισθήματος, εδώ που η εσωτερική δύναμη της διαίσθησης καθοδηγει την παρουσία του ευαίσθητου Καρκίνου που νιώθει βλέπει κ καταλαβαίνει πίσω από αυτά που φαίνονται, άσχετα αν δεν μιλάει πολλές φορές.


Αυτή η ενέργεια της καρδιάς, της ευαισθησίας είναι που δυναμώνει, ενισχύεται τώρα κ αναδύεται.

Η επιθυμία να είμαι με άλλους που να υπάρχει ουσιαστική κ αληθινή σύνδεση, να υπάρχει ουσία κ αλήθεια είναι αυτή που τον οδηγεί.


Από την μια Αιγόκερως, το παλιό σύστημαμε αυτούς που επιζητούν σχέσεις μέσα από συμφέροντα, που όμως θα τους προωθήσουν, επιφανειακές, της βιτρινας, του συστήματος, μέσα απο ψευδαισθήσεις .

Και από την άλλη ο Καρκίνος που αν δεν νιώθει καλά κ οικεία δεν μπορεί να εκφραστεί ή να λειτουργησει.


Όλα αυτα σε αντίθεση κ σε εξέλιξη.


Κι όμως αυτή η Πανσέληνος ανατρέπει τα δεδομένα, τις παλιές καταστάσεις, το ψεύτικο δήθεν status quo.


Βρίσκεται σε μια σύνοδο με Πλούτωνα που φέρνει πτώση στα υλιστικά συμφέροντα κ αναγεννάει την δύναμη αυτή που ειναι εντός κ δεν μπορεί άλλο να κρυφτει.


Μέσα σε όλο αυτο το σχήμα η Σελήνη κάνει ένα τρίγωνο με Ουρανό κ Βόρειο Δεσμό, που είναι ομάδες ανθρώπων που έρχονται να φέρουν μεγάλες αλλαγές μέσα από το έργο τους, τον λόγο τους, τις κινήσεις τους, μέσα από τις πράξεις τους.


Άτομα που συμμετείχαν στο προηγούμενο έργο της τριετίας, κ μαχήθηκαν με την αλήθεια της καρδιάς τους, όχι για το ατομικό τους συμφέρον αλλά για το συλλλογικό καλό.


Έρχονται να φέρουν ανατροπές, τις έχους φέρει ήδη, γιατί το τρίγωνο είναι αποκλίνων, αλλά αυτή η σύνοδος τώρα μόλις ξεκινάει κ πρόκειται να αυξηθεί με την συμμετοχή του Άρη που θα πλησιάσει πιο κοντά μετά τις 21/7 κ θα έχει διάρκεια για πολλούς μήνες.


Ομάδες ατόμων που έχουν ταράξει τα νερά με τον λόγο τους, ελεύθερα από κάθε σύστημα, από συμφέροντα, ολοκληρωμένα.


Αυτοί οδηγούν τον κόσμο μέσα απο την καρδιά γιατί επιθυμούν να βοηθήσουν , να στηρίξουν να ενθαρρύνουν όσους είναι πιο αδύναμοι, ή σε κατώτερες θέσεις.


Η Πανσέληνος φέρνει την αλλαγή στις δυνάμεις.


Η σκυτάλη περνάει σε άλλους , δίνεται στους μαχητές της αλήθειας, η αρχηγία αλλάζει, περνάει σε νέα πρόσωπα.


Όλοι αυτοί θα δουν αναβάθμιση στις ζωές τους, παίρνουν ένα είδος προαγωγής, καθώς τους δίνονται νέες θέσεις στο διάστημα που από τέλη Ιουλίου ξεκινά.


Θέσεις που μέσα απο αυτές θα βρεθούν σε σημεία περιοχές του παλιού κόσμου, αντικαταστώντας όμως τα πρόσωπα της παλιάς νοοτροπίας.

Θέσεις καίριες κ σημαντικές που μέσα απο αυτές θα δείξουν κ θα μεταδώσουν νέους τρόπους συνύπαρξης, θα φέρουν καινούργιες ιδέες κ λύσεις που θα φέρουν πρόοδο κ θα βοηθήσουν τους υπόλοιπους να ανέβουν ένα παραπάνω σκαλι.

Θα είναι αυτοί που θα βρεθούν σε περιοχές που μέχρι τώρα διοικούσε ο παλιος αρχηγός, η παλιά πατριαρχική αρχηγία που τώρα αντικαθήσταται από τον ελεύθερο ολοκληρωμένο άνθρωπο.


Εκείνον που απέδειξε μέσα στην αποστολή του μεγάλου έργου, απο το 2020, το οποίο συνεχίζει άλλα μέσα από άλλη θέση κ πόστο, έδειξε την ακεραιότητα του, την αυθεντικότητα του, κ την αφοσίωση του χωρίς δόλο ή συμφέροντα.


Είναι η στιγμή που όλοι αυτοί που έδωσαν την δυναμη τους σε υλικά κ σε τιμές κ αξιώματα φθίνουν.


Ενώ εκείνοι που πιστέψαν στον εαυτό κι όχι σε υλικές ασφάλειες, θα δουν προαγωγη κ άνοδο στις ζωές τους, παίρνουν το τιμόνι της ανθρωπότητας στα χέρια τους.


Όλοι εσείς οι μσχητές της αλήθειας κ της αγαπης παρατηρείστε τι έρχεται σαν πληροφορία αυτές τις μέρες, που σας φέρνει μέσα σε ένα περιβάλλον που σε αυτό θα ρίξετε τους σπόρους σας κ θα γίνεται το παράδειγμα άλλων μέσα από τις πράξεις σας.


Μπαινουμε σε ένα νέο επεισόδιο.

Κι έρχεται έκρηξη φωτός.

Η ανθρωπότητα βάζει την έκρηξη.

Οι λίγοι που ολοκλήρωσαν μια αποστολή φέρνουν την έκρηξη, κ γίνονται τα φυτίλια που μεταμορφώνουν άλλους.


Πανσέληνος στην 22η μοίρα Αιγόκερω (13/7).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.