Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ



Το πιο γοητευτικο μοναδικό όπλο στην Αστρολογία, που μπορεί να δώσει ανακούφιση λύση κ μεγάλη βοήθεια σε κάποιον, κρύβεται μέσα από την λέξη αλλαγή.


Δηλαδή η Αστρολογία δείχνει ότι τίποτα δεν μένει ίδιο, κι ότι όλα αλλάζουν μέσα στην ροή του χρόνου, οι ενέργειες αλλάζουν μονίμως.


Κι έτσι αν βρισκόμασταν μέσα σε μια περίοδο αρνητική , ή μάλλον καλύτερα προκλητική κάποτε, που υπήρχαν εμπόδια κ δυσκολίες, οι ενέργειες μέσα στο πέρασμα του χρόνου μετακινούνται κ μεταμορφώνονται , φέρνοντας μια πιο εύκολη περίοδο στην ζωή μας.


Η συνεχής αλλαγή είναι το δίδαγμα που μας φέρνει αυτή η μαθητεία μας στην ζωή, μέσα σε αυτό τον πλανήτη με τις τόσες προκλήσεις που επιλέξαμε να έρθουμε για να εξελιχτούμε σε κάτι καλύτερο.


Η συνεχής αλλαγή που όμως μεταμορφώνει κ μέσα από αυτη την εναλλαγή ενεργειών, εμείς κ καθένας από εμάς κ όλοι μαζί όμως, διδασκόμαστε μαθαίνουμε για να γίνουμε καλύτεροι, κ να φέρουμε την ισορροπία στις ζωές μας, στον μικρόκοσμο μας με την έξω πραγματικότητα.


Η Αστρολογία με τις μαγικές της ενέργειες που γίνονται σε έναν απόλυτο συγχρονισμό κ στον κατάλληλο χρόνο, έρχεται να μας μάθει να κολυμπάμε μέσα από τα μεγάλα κύματα που έρχονται για να μας δυναμώσουν.


Μας δείχνει ότι η ζωή είναι την μια στιγμη  κάθοδος και την άλλη άνοδος, την μια βρισκόμαστε πεσμένοι μέσα σε μια κοιλάδα, κ την άλλη επάνω σε ύψωμα, μέχρι να γίνουμε οι μάστερ, οι μέντορες κ να ισορροπήσουμε τα δύο άκρα.


Η Αστρολογία είναι ο χρόνος (Κρόνος) που δείχνει πότε έρχεται η πτώση, κ πότε η άνοδος , μέχρι να γίνουμε κυρίαρχοι στην ζωή μας , να πάρουμε το πηδάλιο κ μέσα από αυτά τα άλματα να γίνουμε εμείς οι οδηγοί.


Είναι η αλλαγή (Ουρανός).


Που φέρνει η ροή του χρόνου (Ποσειδώνας).


Για να μας μεταμορφώσει κ να ενδυναμώσει (Πλούτωνας).


Όλα γίνονται για να μάθουμε μέσα από τις δυσκολίες, να ταπεινώσουμε το μεγάλο εγώ, να μην είμαστε όμως κ τα θύματα, σε αντιδιαστολή.


Ο Κρόνος ο επιστάτης του πλανήτη Γη, μας διδάσκει την ΥΠΟΜΟΝΗ, ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,  ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ.


Ενώ ο Ουρανός ο πλανήτης που κυβερνάει την Αστρολογία, δηλώνει την συνεχή ΑΛΛΑΓΗ στις ενέργειες, την ΕΞΕΛΙΞΗ κ την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.


Ναι η Αστρολογία δείχνει τον χρόνο στις αλλαγές κ μέσα από αυτό φέρνει ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ.


Το μήνυμα σήμερα είναι :


ΌΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.


Μαθήτευε στο να γίνεσαι καλύτερος κ χρήσιμος στους άλλους , κι έτσι θα είσαι δυνατός ακόμα κ στις πιο ισχυρές προκλήσεις.


Αστρολογία όπλο ενδυνάμωσης κ δείκτης των αλλαγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.