Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

ΟΥΡΑΝΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ/ ΦΩΝΗΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ.




Ένα δεύτερο επεισόδιο αφύπνισης ακολουθεί από τώρα με πλήθος κόσμου να ξυπνάει στο κέντρο της καρδιάς, μέσα απο ξαφνικούς κλονισμούς στις ασφάλειες τους, κ μέσα απο τραντάγματα που τους σοκάρουν.


Ένα νέο πλήθος έτοιμο για αφύπνιση που έρχεται να ενωθεί με τους πρώτους που έκαναν την αρχή κι έπαιξαν σημαντικό ρόλο μέσα από το θάρρος κ το άνοιγμα της φωνής τους.


Οι πρώτοι μαχητές της αλήθειας από το 2019 κ μετά, με την τόλμη τους ξεπερνώντας τον εαυτό τους, υπερβαίνοντας πέρα από τα ιδιοτελή τους συμφέροντα, μίλησαν κ κατάφεραν με το ξίφος της αλήθειας τους να ανοίξουν το τσάκρα του λαιμού που ήταν κλειστό στην ανθρωπότητα για πολλούς αιώνες, μέσα από τον φόβο.


Την περίοδο αυτή μαζί με την Πανσέληνο γίνεται ήδη μια σύνοδος Ουρανού κ Βόρειου Δεσμού  στον Ταύρο, όπου εκεί πλησιάζει από τις 22/7 κ μετά κ ο Άρης .


Ο Ταύρος είναι ο λάρυγγας, είναι η φωνή, ο λαιμός, είναι το τσάκρα του λαιμού που είχε κλείσει από φόβο για αιώνες στην ανθρώπινη ιστορία.


Εκεί οι μαχητές της αλήθειας κ οι ομάδες που μάχησαν για την ελευθερία (Ουρανος κ Βόρειος), μέσα από την δράση τους όλο αυτό τον καιρό κ την φωνή τους, μας λέει τώρα όλο αυτή η συνάντηση, κατάφεραν να ανοίξουν το σημείο αυτό, μέσα από την υπέρβαση τους κ να το ξεκλειδώσουν.


Άνοιξαν το μονοπάτι αυτό μέσα από το παράδειγμα τους,  έτσι ώστε περισσότερες φωνές να βρουν το θάρρος να ανοιχτούν, να μιλήσουν .


Και τώρα πλήθη κόσμου ακολουθούν κ πολλαπλασιάζονται με ταχύτητα.


Αυτή η περίοδος βάζει νέο κόσμο στην συχνότητα της αλήθειας, στον κόσμο της καρδιάς, όπου ο θεός μιλάει μέσα της, ενώνονται με την ανώτερη της δόνηση.

Αφού όμως πρώτα βλέπουν να χάνουν, να απογοητεύονται, πρώτα έρχεται το χάος που όμως διαλυει την πραγματικότητα τους.


Αυτή η περίοδος κι αυτό που ακολουθεί είναι θείο δώρο, όπως κ το έργο της κορώνας που παίχτηκε, καθώς άνοιξε μια δυνατή ενέργεια, αυτό που ήταν κρυφό φανερώθηκε με ισχύ, ήρθε στην επιφάνεια.


Είναι η περίοδος αναβάθμισης.

Αναβαθμίζονται όλοι σε ένα παραπάνω σκαλοπάτι.


Όλοι εμείς που βγήκαμε μπροστά τα καταφέραμε.

Γιατί πλέον τα αποτελέσματα ήδη φαίνονται κ θα γίνουν ακόμα πιο χειροπιαστά.


Καλωσορίζουμε τις νέες ομάδες που μπαίνουν με ταχύτητα  στην συχνότητα της ελευθερίας, της αγάπης κ της αλήθειας.


Αδέλφια μας αργήσατε.

Αλλά είμαστε εδώ για ότι χρειαστείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.