Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024

ΕΤΟΣ 2024 ΜΙΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΧΡΟΝΙΑ

 Το 2024 διακρίνεται από μεγάλα περάσματα πλανητών που φέρνουν ένα τεράστιο άλμα στην μαζική συνείδηση. 


Από την άλλη θα συνεχίσουν τα υπόγεια παιχνίδια των εξουσιών, που θα προσπαθούν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν, την εξέλιξη κ την μαζική αφύπνιση που πλέον θα τρέχει με ταχύτητα φωτός σε όλο τον πλανήτη.


Θα υπάρχουν τα δύο άκρα !


Από την μια ένα μεγάλο ξύπνημα που θα τρέχει ιλιγγιωδώς και απλώνει μια νέα ενέργεια στον πλανήτη.


Από την άλλη η προσπάθεια της παλιάς ενέργειας να κρατηθεί στον πλανήτη το σκοτάδι, η υποδούλωση κ η σκλαβιά.


Τίποτε όμως δεν μπορεί να εμποδίσει το κοσμικό τσουνάμι αφύπνισης που στην επόμενη 3ετία από αυτό το έτος γιγαντώνεται.


Τα κύρια σημεία του έτους θα είναι :


ΠΡΩΤΟΝ το πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιο της ανθρωπότητας Υδροχόος στις 21/1, που έρχεται να φέρει την μεγάλη φωτιά της αφύπνισης σε όλο τον πλανήτη.


Αν ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω από το 2008 έφερε την στέρηση, με απώτερο σκοπό να φέρει την επίγνωση κ την ενηλικίωση στην ανθρωπότητα.


Τότε στον Υδροχόο έρχεται να δυναμώσει την θέληση, την ανυπακοή, την αντίσταση κ να φέρει φλασιές κ ξαφνικές αναλαμπές που ανοίγουν τους εσωτερικούς οφθαλμούς κ αφαιρούν αγκυλώσεις κ προσκολλήσεις.


Αν ο Πλούτωνας στον Υδροχόο έφερε ριζικές επαναστάσεις κ την ελευθερία πριν 250 χρόνια όταν ξαναπέρασε από αυτό το ζώδιο. 


Τότε αυτή την φορά η επιρροή του θα είναι πιο έντονη κ με ταχύτερη δράση, καθώς η διαφορά τώρα με την περίοδο του μεσαίωνα κ του σκότους.


Είναι ότι τώρα για πρώτη φορά στην ιστορία η πληροφορία κ η γνώση απλώνεται παντού κ δίνεται με αφθονία από κάθε πηγή. 

Τώρα είμαστε στην είσοδο της εποχής του Υδροχόου κι η επίδραση του Πλούτωνα θα είναι ΤΙΤΑΝΙΑ.


ΔΕΥΤΕΡΟΝ

Μια άλλη σημαντική επιρροή που θα επηρεάσει τις εξελίξεις θα είναι η σύνοδος του Δία Ουρανού στην 22η μοίρα Ταύρου, μοίρα κρίσιμη.


Η σύνοδος αυτή έχει επιρροή για τα επόμενα 13 χρόνια κ θα είναι ιδιαίτερα έντονη καθώς στο ζώδιο του Ουρανού βρίσκεται ο Πλούτωνας κ θα φέρει ραγδαίες αλλαγές κ αφυπνίσεις στις ζωές μας κ σε ότι εκτιμούσαμε.


Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της Γης, των οικονομικών, τα νομίσματα, η τροφή, η γεωργία, η φύση, η ενέργεια κ η αφθονία, η ευημερία κ ο πλούτος. 


Ο πλούτος, η ευημερία έρχεται να δοθεί στους πολλούς, ενώ θα δούμε κ πολλές πηγές ενέργειας που έρχονται να δώσουν λύσεις δωρεάν.

Βέβαια όλα αυτά θα τα δούμε σταδιακά κι όχι άμεσα από την μια μέρα στην άλλη, άλλα ήδη έχουν γίνει δράσεις που θα φανούν από το καλοκαίρι 2024 αμυδρά κ μετέπειτα στα χρόνια που ακολουθούν.


Η κρίσιμη μοίρα δηλώνει μια κρίση κ μια δοκιμασία που πρώτα θα περάσουμε για να έρθει μετά η ευημερία. 


Ούτως ή άλλως αυτό συνεχώς το λέω κ στα βίντεο μου, κ στα άρθρα μου από το 2020.


Πρώτα έρχεται η κρίση κ η δοκιμασία που τσακίζει κάθε υλιστικό εγώ κ ματαιοδοξία κ μετά περνάμε στην ευημερία.


Οικονομικά η χρονιά θα είναι δύσκολη κ με περιορισμούς, στην χώρα μας πτωτικά οικονομικά μέχρι κ το 2027.


Οι ξαφνικοί θάνατοι θα συνεχίσουν κι όλο κ περισσότεροι θα βλέπουν την πλάνη που έπεσαν τα έτη 2020-2022.


Το μεγαλύτερο δώρο της συνόδου στον Ταύρο με Δία Ουρανό κ ταυτόχρονα τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, θα είναι το ξαφνικό ξύπνημα των αισθήσεων. 


Ο Ταύρος είναι οι αισθήσεις κ ο εσωτερικός οφθαλμός, το τρίτο μάτι κ το άνοιγμα εδώ θα είναι γρήγορο ξαφνικό κ απρόβλεπτο.


Γι’ αυτό κ κανείς δεν μπορεί να προβλέψει για τα επόμενα έτη τι έρχεται. 


Η χρονιά 2024 θα είναι απρόβλεπτη!


Τέλος ΤΡΙΤΟΝ μια ακόμα αλλαγή βλέπουμε με τον Δία να περνάει από τον Ταύρο στους Διδύμους στο δεύτερο μισό του 2024.


Την πρώτη μέρα του έτους ο Δίας γυρίζει ορθός στην 5η μοίρα του Ταύρου, ετοιμάζοντας εξελίξεις .


Παράλληλα φέρνει στο θετικό το δώρο της εκτίμησης σε αυτά που έχουμε, την αναγνώριση στα πνευματικά μας χαρίσματα κ στην ένωση με την φύση μας.


Στο αρνητικό του φέρνει σε συνέχεια τα χειριστικά παιχνίδια των εξουσιών για να νιώθουμε συνεχώς μικροί αδύναμοι κ θύματα.


Κάτι όμως απρόβλεπτο ετοιμάζεται κ ανατρεπτικό.


Από τον Μάιο περνάει στους Διδύμους κ θα φέρει ευστροφία, πολλές ιδέες, διεξόδους κ λύσεις για να μπορέσουμε να ελευθερωθούμε από περιορισμούς.


Γενικότερα θα είναι μια χρονιά με συνεχείς εναλλαγές.


Πολλά γρήγορα ταχύτατα βήματα αφύπνισης κ από την άλλη περιορισμοί για να σταματήσουν κ να εμποδίσουν την μεγαλύτερη εξέλιξη όλων των εποχών.


Διαβάστε για κάθε ζώδιο/ωροσκόπο ξεχωριστά στο λινκ 

https://eviawoman.gr/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b9%ce%b5%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-2024-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%b5%cf%80%cf%84%ce%b7-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9a/?fbclid=IwAR1VN9iJj0VjHM5OMKWV7sLIqfqVwGuwFCvocjAsv4CHDSVi_NAm1XfXrdo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.