Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2024 Η ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ο πρώτος μήνας της νέας απρόβλεπτης χρονιά μπαίνει με τρία σημαντικά σημεία :


Πρώτον η Σελήνη βρίσκεται στην 5η μοίρα Παρθένου που είναι η πύλη της αλχημείας κ του θαυματοποιού.


Ένα σημείο που δηλώνει το αναπάντεχο που έρχεται κ ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να προβλέψει.


Όσο περισσότερος κόσμος έρχεται στην κυριαρχία κ στην αυτοδυναμία του, παίρνει τον έλεγχο στην ζωή κ ασκεί την ατομική του σκέψη κ διάκριση σε ό,τι έξω συμβαίνει, τόσο κ η ενέργεια θα αλλάζει κ θα μετακινείται.


Η διάκριση κ η βιωματική σοφία είναι στο σημείο της Παρθένου που δηλώνει το ξύπνημα της ψυχής στο να λαμβάνει μέρος στο εδώ κ τώρα, καθώς ξυπνάει μέσα από τον ύπνο που συμβολίζει το απέναντι ζώδιο Ιχθύες.


Το δεύτερο σημείο στην είσοδο του νέου μήνα είναι ένα δώρο που χαρίζει το υπερκοσμικό κ έρχεται μέσα από ένα μεγάλο τρίγωνο που γίνεται στα ζώδια της Γης.


Τα δύο φώτα που δηλώνουν την ζωή κ την ταυτότητα μας, σε τρίγωνο με Δία όπου ΜΟΛΙΣ έχει γυρίσει ορθός ΕΠΑΝΩ σε μοίρα έκλειψης.


Δώρα εμπιστοσύνης, σιγουριάς, ορθής εκτίμησης, αποτελεσματικής δράσης, διάκρισης, ένα κοκτέιλ δυναμικό που έρχεται να ανοίξει ένα μονοπάτι ατομικά κ συλλογικά που κατευθύνεται μέσα από τις εσωτερικές αισθήσεις.


Το τρίτο σημείο είναι ο Ερμής στον Τοξότη ανάδρομος, στην αρχή του μήνα βρίσκεται σε στάση κ στις 3/1 γυρίζει ορθός.


Μεταφέρει μια αναθεώρηση σε θέματα θρησκειών κ δογμάτων, οι μεγάλες ιεραρχίες που κράτησαν τον κόσμο μέσα από τυφλή πίστη περιμένοντας την σωτηρία κ την λύτρωση από κάτι έξω από αυτούς, έρχονται σε διάλυση και πτώση.


Με Ερμή σε στάση από αναδρομή φέρνει την σύνδεση στο νέο έτος με το προηγούμενο.


Τα θέματα που μας απασχόλησαν το 2023 θα μας απασχολήσουν κ φέτος, τα σενάρια κ οι ιστορίες παρόλα αυτά έχουμε αποκτήσει μια διαφορετική στάση κ αντίληψη.


Το έτος λοιπόν που μπαίνει κ το καθορίζει το σημείο εισόδου του μήνα, μιλάει για μια μεγάλη ενδυνάμωση στα πλήθη, για το δώρο της αυτοκυριαρχίας.


Διάβασε όλη την ανάλυση για τον Ιανουάριο κ για κάθε ωροσκόπο/ζώδιο ξεχωριστά εδώ


https://eviawoman.gr/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%ce%b9%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%83-2024-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%bf%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%85/?fbclid=IwAR2Bt4tOxTCVzd2LnTeugL8koBv2dpHKnlt-T1bjy29sKIjkW-NcUmvLON8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.