Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

ΟΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Τελικά κατάφεραν να αρρωστήσουν όλο τον κόσμο μέσα σε χρόνο ρεκόρ με τους εμβολιασμούς και να στείλουν στον θάνατο με ταχύτητα τους περισσότερους.


Οι σκοτεινές δυνάμεις και όλοι αυτοί οι ψυχοπαθείς που μαζί τους μοιραζόμαστε αυτό τον πλανήτη, έχουν καταφέρει να πάρουν μαζί τους μέσα από την υλιστική τύφλωση και μανία, την πλειοψηφία να τους ακολουθεί με κλειστά τα μάτια και μέσα από ύπνωση.


Όλο τους το σχέδιο εδώ και αιώνες είτε μέσα από την σκοτεινή μαύρη διατροφή που έχουν φέρει και ακολουθεί πιστά ένα μεγάλο πλήθος, είτε μέσα από τα είδωλα που έχει ανεβάσει σε βάθρο και μέσα από την χειραγώγηση με τις εικόνες.


Είτε μέσα από την μεθόδευση και τον προγραμματισμό του νου που ακολουθεί εντολές και εργάζεται με τυφλό καθήκον ενάντια όμως στην ανθρώπινη ψυχή, ήταν από πάντα η αποδυνάμωση, να φέρουν τον άνθρωπο σε αδυναμία, την ψυχή σε ανυπαρξία αόρατη, αδύναμη και να φέρουν τον θάνατο επάνω στον πλανήτη.


Τελικά η αποστολή μας εδώ αποδεικνύεται η μάχη έναντι στον θάνατο και στην πλάνη και η προσπάθεια να καταφέρουμε να επιβιώσουμε. 

Αλλά κυρίως να διατηρήσουμε την ζωή, την στιγμή που τα ψυχοπαθή όντα έχουν καταλήψει τον πλανήτη και από παντού παραμονεύει η ασθένεια και ο θάνατος.


Μέσα από το σατανικό ύπουλο σχέδιο τους, κατάφεραν να φέρουν σε χρόνο ντε τε, ό,τι προσπαθούσαν με μανία εδώ και αιώνες, να αρρωστήσουν με τους εμβολιασμούς τους πάντες.


Κατάφεραν να φέρουν την πλειοψηφία σε ασθένεια μέσα σε γρήγορο χρονικό διάστημα, αυτό ήταν το σχέδιο τους, όταν προσπαθούσαν με διάφορα μέσα αργά τα προηγούμενα χρόνια.


Μέσα σε αυτό το άρρωστο κλίμα όπου επικρατεί εδώ και 3 χρόνια -μάλλον κορυφώθηκε καθώς η κοινωνία ήταν άρρωστη- εφόσον εμπιστεύεται τους σάικο και τους ακολουθεί.


Μέσα λοιπόν σε αυτό το άρρωστο κλίμα ξεχώρισαν και διαχωρίστηκε μέσα από την ανώτερη διάνοια, μια μερίδα όμως που ακούει το σώμα της, ακούει την εσωτερική της φωνή και ακολουθεί μια πιο φυσική οδό, συνήθειες και τρόπους .


Είναι η φωνή, είναι το οξυγόνο αυτή η φωνή ανυπακοής και αντίστασης που επιλέγει έναν πιο υγεινό τρόπο, ακούει το σώμα της και κυρίως επιλέγει εναλλακτικούς τρόπους.


Δυναμώνει το ψυχικό της σθένος και βρίσκει κοινούς ψυχικούς συνοιδοιπόρους για να πορευτεί, να συνεργαστεί και να προσφέρει βοήθεια σε όποιον θέλει να κινηθεί μακριά και έξω από ένα σύστημα διαφθοράς και παραδομένο στο σκοτάδι.


Είναι αυτή η ηλιαχτίδα φωτός όπου μεγαλώνει και δυναμώνει μέρα με την μέρα μέσα από τις κρίσεις, βλέπει και παρατηρεί τον θάνατο που συμβαίνει δίπλα της και την παράδοση δικών της αγαπημένων προσώπων και παρόλα αυτά στέκεται δυνατή μέσα σε όλη αυτή την τεράστια πρωτόγνωρη μεταμόρφωση που συμβαίνει τώρα στον πλανήτη μας.


Είναι αυτή η μερίδα ανθρώπων όπου έχει κατανοήσει ότι το πέρασμα μας μέσα σε αυτό τον πλανήτη, είναι μέσα από τον θάνατο που υπάρχει τρυγύρω μας και παίρνει μαζί του όποιον είναι στον ύπνο και παραδομένος στους ψυχοπαθείς που κυβερνούν.


Είναι αυτή η μερίδα ανθρώπων όπου έχει αποσυνδεθεί από αυτό το σκοτεινό σύστημα, γιατί ένιωθε ότι δεν ανήκε ποτέ σε αυτό, γιατί ανήκε από πάντα στο φως, και τώρα γνωρίζει συνειδητά ότι μέσα από την πράξη της στο εδώ και τώρα, συμβάλει στο να απλώσει συνειδητά το φως της και γύρω της.


Ερχόμαστε στον πλανήτη του θανάτου για να δημιουργήσουμε ζωή. Ο θάνατος παραμονεύει παντού, και είναι εκεί όσο εγώ, εσύ, και όλοι παραδίνουμε τις ζωές μας σε άλλους, σε παρανοικούς .


Είναι η ευθύνη μας, είναι ο σκοπός μας, είναι η δική μας αποστολή.


Να φέρουμε εδώ την ζωή.


Να πάρουμε τον έλεγχο.


Είναι το δικό μας ανώτερο σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.