Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ Κ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: 

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ


Οι ενέργειες του Φεβρουαρίου συνεχίζουν να φέρνουν τις ίδιες με του Ιανουαρίου όπου μετά τις 20/1 έφερε ένα καινούργιο είδος δόνησης στον πλανήτη. 


Όλο τον Φεβρουάριο το καινούργιο συνεργάζεται με τις εμπειρίες που πήραμε μέσα από το παρελθόν , όπου όμως μας φέρνουν στο εδώ κ τώρα έναν εαυτό ενδυναμωμένο. 


Μια διαφορετική ενέργεια δονείται στον πλανήτη κι αυτή είναι το αποτέλεσμα από την δύναμη, το σθένος κ την αντοχή που αποκτήσαμε.


Αφήνουμε πίσω φόβους, ανασφάλειες, εξαρτήσεις, κ κόβουμε τον ομφάλιο λώρο με το παρελθόν που όμως μας χρησίμευσε σαν μια πολύτιμη πυξίδα για να έρθουμε στο εδώ κ τώρα, στον σημερινό μας εαυτό.

Είναι ένα διάστημα δύσκολο, με έντονες ενέργειες όπου εδώ εσωτερικά γίνεται μια κάθαρση και μια αναβάθμιση στις ζωές μας, ενώ εξωτερικά παίζονται από τις εξουσίες παιχνίδια εξουσίας και υποβολής, για να εμποδίσουν όποια ανάβαση.

Μετά τις 20/2 θα υπάρχει από την μια βελτίωση στις ενέργειες όπου θα φέρουν ευκαιρίες για ενώσεις και ξεκινήματα, ενώ από την άλλη η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2 φέρνει κάποια συμπεράσματα που οδηγούν σε τέλος σε κάποιες ψευδαισθήσεις που είχαμε.


Μέχρι τις 9/2 οι πλανήτες θα κινούνται στον Αιγόκερω, ενώ σταδιακά ο καθένας τους θα περάσει μέσα στον Υδροχόο και θα συναντηθούν με τον Πλούτωνα, φέρνοντας μεταμόρφωση στον τρόπο όπου αγαπάμε, ζούμε και ερωτευόμαστε.


Ανανέωση και αλλαγή μέσα από ένα στάδιο θανάτου μεταφορικά ή κυριολεκτικά σε ιδέες, σκέψεις, ύπαρξη, σε κίνητρα, σχέσεις .


Οι σημαντικότερες ενέργειες είναι

Ερμής κ Άρης μαζί σε σύνοδο από τον Ιανουάριο μέχρι τις 4/2 κ φέρνουν την πρόθεση μας σε δημιουργικά επιτεύγματα που βελτιώνουν κ βοηθούν το σύνολο.


Οι παλιοί τρόποι της εκμετάλλευσης του άλλου για προσωπικό όφελος κ κέρδος μόνο καθαρίζονται κ σβήνουν.


Μετέπειτα από τις 9/2 ταυτόχρονα με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο εκείνη την μέρα, Αφροδίτη κ Άρης βρίσκονται σε σύνοδο στον Αιγόκερω, για να περάσουν μετα μαζί στο ζώδιο του Υδροχόου για όλο το υπόλοιπο του μήνα.


Η ένωση αυτή φέρνει επάνω μέχρι τις 12/2 ρεαλισμό, τελειώματα σε σχέσεις που δεν έχουν υψηλά ιδανικά κ οράματα επίτευξης. 


Ένα κλείσιμο κεφαλαίου γίνεται.


Στις 14/2 με την συνάντηση τους με Πλούτωνα θα φέρει πάθη ερωτικά κ εμμονές που φέρνουν τέλος σε ένα κλίμα εκμετάλλευσης υποκρισίας κ δύναμης.


Στις 20/2 ξεκινήματα κ ενάρξεις σε σχέσεις ερωτικές, φιλικές κ ομάδες ή δράσεις που προσφέρουν ανθρωποκεντρικά.


Η μανία των εξουσιαστών να εμποδίσουν την εξέλιξη κ την αναβάθμιση φανερώνεται γύρω στην Νέα Σελήνη κ μέχρι τις 19/2 όπου είναι ένα δύσκολο κρίσιμο διάστημα.


Ενώ φανερώνεται η μεγάλη εικόνα της χειραγώγησης μέσα από μεθόδους αιχμαλωσίας όπως είναι η οικονομική δυσχέρεια.


Το φως της αφύπνισης είναι τόσο δυνατό που φέρνει απειλή στις σκοτεινές δυνάμεις που επιτίθονται με τις παλιές μεθόδους.


Όλα όμως φανερώνονται πλέον ολοκάθαρα καθώς ανοίγει η διαύγεια, η ικανότητα διάκρισης κ η παρατήρηση.


Η διάκριση μαζί με την διαίσθηση είναι τα δώρα που ποτίζουν την ανθρωπότητα.


Δύσκολος μήνας για πρόσωπα που ανήκουν στον χώρο του γυαλιού / τηλεόραση, για διασημότητες, πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι, τηλεπερσόνες όπου έχει ξεκινήσει η μεγάλη τους πτώση.


Ένταση θα έχουν τα παρορμητικά στο πρώτο μισό του μήνα, ενώ όλος ο μήνας προσοχή για τα σταθερά ζώδια, για εντάσεις, ρήξεις και ατυχήματα ή ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα.


Διαβάστε για κάθε ωροσκόπο κ ζώδιο ξεχωριστά στο λινκ στο πρώτο σχόλιο


https://eviawoman.gr/%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82/%cf%86%ce%b5%ce%b2%cf%81%ce%bf%cf%85%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b6%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b5%ce%bc%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b5%ce%bb%ce%b8%cf%8c%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%82/?fbclid=IwAR2ms-5fclcwhGE_bcgzwtCUTXYybo7J0NrZsoXVjv-dJUuJDFBypUs9P1Q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.