Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Από σήμερα 15/1 με Ερμή στον Αιγόκερω κ σε τρίγωνο με Δια, επανέρχεται η τάξη κ η ισορροπία καθώς κλείνει ένα μεγάλο χαοτικό διάστημα που ξεκίνησε απο τις 22/12 κυρίως κ μετά.


Ερμής στον Αιγόκερω κ φέρνει ρεαλισμό κ συγκέντρωση στην σκέψη, όπως κ οργάνωση κ την ευκολία στο να φέρουμε σε πράξεις κ στο εδώ κ τώρα ότι σκέψεις είχαμε νωρίτερα αλλά ήταν θολές κ μέσα σε σύννεφα.


Οι δύο επόμενες εβδομάδες κινηθείτε με ταχύτητα, κάντε πρόγραμμα, επικοινωνείστε με ακρίβεια.


Είμαστε σε μια περίοδο όπου έδωσε ώθηση η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1, στο ζώδιο της πραγμάτωσης κ υλοποίησης.


Είμαστε σε ένα διάστημα όπου χαρακτηρίζεται όλος ο μήνας απο το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο κ μας φέρνει σε σύνδεση με τον μελλοντικό μας εαυτό κ εικόνες από το μέλλον μας.


Παρατηρήστε όλο αυτο το διάστημα κομμάτια απο το μέλλον να εμφανίζονται, ταυτόχρονα με ένα παρελθόν που κλείνει.


Τα αποτελέσματα απο την κρίσιμη 3ετία φαίνονται τωρα, πόσο αλλάξαμε, την μεταμόρφωση στο κύτταρο μας, ατομικά κ συλλογικά.


Η 3ετή κρίση που φέρνει επάνω τα δώρα της αντοχής, του σθένους κ κυρίως της ενηλικίωσης αναλαβάνοντας την ευθύνη κ τον έλεγχο στην ζωή μας.


Το μέλλον είναι εδώ κ φανερώνεται στο εδώ κ τώρα, ενώ μαζί κι ένας νέος κόσμος ανατέλλει που ενώνεται μέσα απο τις αρετές της γενναιοδωρίας κ της δοτικότητας για να προσφέρει το υψηλότερο που μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.