Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΜΗΝΟ. ΤΟ ΤΕΛΟΣ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.




Η περίοδος χάριτος τελείωσε. Είστε έτοιμοι για την μεγαλύτερη μετάλλαξη όπου οδηγεί την κοσμική νόηση σε μια υψηλότερη συνειδητότητα.
Ένα δίμηνο Σκορπίσιο ξεκινάει κ μαζί κινείται η δράση των εκλείψεων όπου έλαβαν κ πρόκειται να λάβουν μέρος στον κορμό του πεπρωμένου.
Εκεί όπου ένα έργο συλλογικό πρόκειται να πραχθεί.
Εκεί όπου Κρόνος κ Πλούτωνας μαζί, έρχονται και βάζουν την σφραγίδα τους στο μεγαλύτερο κοσμικό πρόγραμμα.
Από αύριο κ για το επόμενο δίμηνο.
Παρελαύνουν ένας προς ένας όλοι οι πλανήτες στο ζώδιο του Σκορπιού, στον χώρο εκείνο όπου ένας 'θάνατος' επιτελείται.
Ο 'θάνατος' της παλιότερης συνείδησης που πλέον έχει μουχλιάσει μέσα στα ακίνητα έλη της συλλογικής νόησης, όπου έχει παλιώσει κ δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει στην εξέλιξη.
Όλοι οι πλανήτες αρχικά ο Ερμής, μετά ακολουθεί η Αφροδίτη , μαζί ο Ήλιος μέσα από τον Ζυγό αρχικά να συναντιέται από τετράγωνο με τους άρχοντες της φθοράς Κρόνο κ Πλούτωνα.
Μετέπειτα ακολουθεί ο Άρης κι αυτός συναντιέται με το δίδυμο του θανάτου.
Μετέπειτα μέσα στο Νοέμβριο ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού κ μαζί εκεί με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο συνεχίζουν το μεταμορφωτικό πρόγραμμα.
Ο Σκορπιός σε έμφαση έντονα ενεργοποιημένος κ ο κυβερνήτης του Πλούτωνας μαζί με Κρόνο να ετοιμάζουν την κοσμική συνάντηση 500 ετών κ βάλε στο ζώδιο του Αιγόκερου, ενώ μαζί ο νότιος δεσμός από κοντά.
Τα κέντρα εξουσίας τα υπόγεια οτιδήποτε κυβερνάει κ βαστούσε για αιώνες τα ηνία κλονίζεται, καθώς το κοσμικό ηφαίστειο ξερνά προς τα έξω κ εμφανίζει τα πάντα φέρνοντας έκρηξη στην συλλογική συνειδητότητα.
Πλούτωνας κ Σκορπιός κ όσοι βαδίζουν μέσα από την δύναμη της ύλης κ του πλούτου για να ελέγχουν κ να καθορίζουν έρχονται μπροστά στην λωρίδα θανάτου, καθώς οι μεσαιωνικοί ρυθμοί τρόποι και η εκμετάλλευση του ανθρώπινου είδους δεν είναι μέσα στο θεϊκό πρόγραμμα.
Πλούτωνας κ Σκορπιός σε έμφαση και απαιτούν να ξεβρομίσει το έλος, και να υπερισχύσει η δύναμη όχι για χρήμα εξουσία ύλη κ έλεγχο, αλλά η ισχύς της αγάπης που μέσα από την δύναμη της εκρήγνυται σαν χείμαρρος και καλεί την ανθρωπότητα.
Επιτέλους!
Οι καιροί που οι υποψιασμένοι περιμέναμε είναι εδώ.
Ας ξεκινήσει το πρόγραμμα.
ΓΕΝΟΙΤΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.