Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ. Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ. Ο ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.



Αγαπημένοι μου όλος αυτός ο μήνας ο Οκτώβριος, από τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό (28/9), έφερε ένα νέο πρότυπο ανθρώπου έξω.
Τον άνθρωπο του Ζυγού, τον άνθρωπο όπου σαν σκοπό και δράση στην ύπαρξη του βάζει τους άλλους, εκείνον που είναι ο τελευταίος κ υπηρέτης όλων, η βελτιωμένη εκδοχή της ανθρώπινης ύπαρξης όπου βελτιώνει φτάχνει κ σμιλεύει πιο όμορφο τον εαυτό για να συμβάλλει έτσι στην βελτίωση της ανθρωπότητας.

Ένα νέο πρότυπο βγαίνει δυνατά μπροστά στην σκάλα κυριαρχίας, απαλλαγμένο από κατώτερες ηδονές, μίση κ ατομικισμό, ο άνθρωπος αυτός που βελτιώνει τον εαυτό του, για να ομορφύνει το σύνολο.
Εκκαθαρισμένος από παλιές μορφές σκέψης, από προσποιητές συμπεριφορές,  από αιμοβόρες συμπεριφορές, από τοξικές σχέσεις που χειραγωγούν.

Από αυτό τον Οκτώβριο, απο τη Νέα Σελήνη του στον Ζυγό, και στην πρόσφατη Πανσέληνο (14/10), ο βασιλιάς του κόσμου είναι ο καθαρός άνθρωπος κόσμημα που έχει γνώθι σεαυτόν, κ δεν φοβάται να εκδηλώσει την ατομικότητα του μπροστά σε άλλους.

Γνωρίζει ποιός είναι, συνδεδεμένος με την ύπαρξη του, με το κέντρο του, ενωμένος με μια αόρατη χορδή με την πηγή της ύπαρξης.

Έχει κόψει κάθε σύνδεση με ότι παλιό προσωπείο φόρεσε, δανείστηκε η κρύφτηκε για να τα έχει καλά με άλλους, είτε λόγω φόβων, είτε λόγω άγνοιας, είτε γιατί προτιμούσε να μην πληγώνει άλλους, αλλά πλήγωνε όμως εαυτόν.

Από την πρόσφατη Πανσέληνο (14/10), ορίστηκε και εμφανίστηκε δυνατά το αίτημα να εκδηλωθεί προς τα έξω η κάθε ατομικότητα, η οποία μέχρι τώρα υποχωρούσε για να τα έχει καλά με άλλους.
Μια πεποίθηση που μας πέρασαν, αυτή του καλού παιδιού με σκοπό την χειραγώγηση της έκφρασης, με στόχο την σιωπή της αλήθειας που ελευθερώνει.

Η χειραγώγηση αιώνων όπου θέλει τον άνθρωπο σκυφτό υποχωρητικό κ εξαρτημένο.
Η κατώτερη ποιότητα του Ζυγού όπου κρύβει τον αληθινό εαυτό είτε λόγω φόβου, είτε λόγω για να ωφεληθεί.
Η μάσκα η σκιά του Ζυγού όπου κρύβεται πίσω από ψέμα προσποίηση υποκρισία στην κατώτερη του δόνηση.

Η ανώτερη είναι ο κοσμικός Ζυγός , όπου φέρνει μπροστά τον εαυτό του συνειδητά κ εκδηλώνει σε πράξη την ομορφιά, την επι ίσοις όροις σύμπραξη, το μοίρασμα γιατί ξέρει ότι η δική του συμμετοχή συμβάλλει εμπράκτως στην δημιουργία της ανθρώπινης οικογένειας.
Από εδώ κ πέρα περνάμε στην πιο δυνατή εποχή. Ο καινούργιος βελτιωμένος άνθρωπος δημιουργεί τον κόσμο μέσα από τον εαυτό του.
Ο νέος άνθρωπος με το ομορφότερο κουστούμι. Η ομορφιά της ψυχής εντός, που ζωγραφίζει στο πρόσωπο του εκτός.
Ο νέος άνθρωπος κάνει αισθητή την παρουσία του.
Γνωρίζει πως είναι εδώ με μόνο σκοπό.
Την ομορφιά στον κόσμο.

Αυτός είναι ο βασιλιάς που ξεχωρίζει.
Ο κοσμικός Ζυγός.
Ο βασιλιάς.
Ο υπηρέτης όλων.

Πάμε δυνατά φίλοι μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.