Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

ΟΥΡΑΝΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ (28/10). ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΗΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ.



Σήμερα ημέρα ΟΧΙ, μέρα όπου η καρδιά η λεβεντιά της, η ηρωική καρδιά έχει την τιμητική της. Αυτή που αρνείται να παραδοθεί στις υλικές αυταπάτες, αυτή όπου αγωνίζεται συνεχώς για το δίκαιο το αληθές, αυτή η καρδιά η όλο φωτιά όπου μέσα της καίει το πνευματικό πυρ, εκείνο που πολεμάει συνεχώς για τη ισότητα, κατά της εκμετάλλευσης, κατά του ψέματος, κατά της υποκρισίας.
Σήμερα γιορτάζουν οι ήρωες και οι ήρωες έχουν ψυχή, δεν παραδίνονται, δεν υποτάσσονται, δεν σκλαβώνονται σε κανένα βόλεμα, σε κανένα κέρδος, δεν χαρίζουν την ζωή τους στον θάνατο. Οι ήρωες μέσα τους έχουν ψυχή και κινούνται μέσα στην ζωή πάντα κερδισμένοι, γιατί είναι νικητές, γιατί πάντα η καρδιά νικά στο τέλος.
Οι ήρωες που κάθε φορά φανερώνουν την ανδρεία της ψυχής τους. Που προσπερνούν με ευκολία τα εμπόδια της υποκρισίας, του ψεύδους.
Οι ήρωες που κλείνουν τα αυτιά τους στις υλιστικές σειρήνες που τους καλούν μέσα από τα φανταχτερά τους τάματα.
Οι ήρωες που αναζητούν την ελευθερία της ψυχής, το φως της, το πυρ το Θεϊκό, γιατί εκείνος που ακολουθεί το φως του κινείται στον δρόμο της ελευθερίας.
Γιατί η ψυχή η ενωμένη με το Θείο πνεύμα, είναι ελεύθερη, γιατί κινείται προς τον δρόμο της αγάπης. Γιατί η ΑΓΑΠΗ ΕΊΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Οι ήρωες της καρδιάς όπου αν και βυθίζονται μέσα σε δοκιμασίες, καταφέρνουν να βγουν καθάριοι γιατί οι αρετές της καρδιάς τους οδηγούν, κι αυτές είναι τα φανάρια που δείχνουν τον δρόμο.
Σήμερα μέρα Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, το ζώδιο της ψυχικής νόησης, εκεί όπου η ψυχή εγκλωβίζεται, δοκιμάζεται, μέσα από τους άθλους των ανώτερων όντων, κι αναλόγως με τις επιλογές της κερδίζει ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την ανύψωση της, ή μπορεί να επιλέξει να παραμείνει μέσα στον βούρκο των υλικών προσκολλήσεων όπου την κρατούν δέσμια στο σπήλαιο του Πλάτωνα.
Ψυχές άνοες ακολουθούμενες εντολές από έξω, ψυχές που ζουν στα έγκατα του Άδη, γεμάτος ο κόσμος όπου βλέπει τον εαυτό του μέσα από τρόπους ζωής όπου του έβαλαν άλλοι.
Ψυχές εγκλωβισμένες μέσα στα σώματα της ύλης, παραδομένες στην υπηρεσία του ψεύδους που σκλαβώνει γεμάτος ο κόσμος, ψυχές κενές άδειες χωρίς σκέψη , μη έλλογα όντα που υπηρετούν τους αφεντάδες τις σειρήνες τους.
Ψυχές φυλακισμένες που δεν ζουν, αλλά αντιγράφουν πρότυπα, χωρίς να ξέρουν αν αυτό είναι το φως και ο δρόμος που τους οδηγεί στην χαρά, στην αγάπη, στην ένωση.
Ψυχές μαύρες μέσα σε τοξίνες, δηλητηριασμένες, σκλάβοι όπου ακολουθούν μόδες που το σύστημα επιβάλλει.
Ψυχές που έχουν χάσει το θάρρος τους, η φωνή της ψυχής έχει κλειστεί γιατί δεν συμφέρει να μιλήσουν και να πουν την αλήθεια, το τσάκρα της καρδιάς και της φωνής που μιλάει κλεισμένο από φόβους που οι σειρήνες έβαλαν.
Σήμερα Νέα Σελήνη και απέναντι ο ΟΥΡΑΝΌΣ, ο ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΑ, ο Θεϊκός νους, η ανώτερη διάνοια επισκέπτεται τα σκοτεινά μέρη της ψυχής, και έρχεται να ξυπνήσει μέσα στον μήνα που ακολουθεί πολλές έτοιμες ψυχές, και να φέρει Ουράνιο κάλεσμα που φέρνει ΦΩΣ.
Ουρανός στον ταύρο και έρχεται να φωτίσει πολλές ψυχές που έχουν εγκλωβιστεί μέσα σε μια ψευδή πραγματικότητα..
Ουράνιο κάλεσμα ακολουθεί.
Σήμερα γίνεται η έναρξη.
ΟΙ σάλπιγγες ΗΧΟΥΝ.
ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΗΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Ημέρα Νέας Σελήνης και ανήμερα ένα τετράγωνο σε ακρίβεια Άρη Κρόνου στιγματίζει την μέρα.
Ο Άρης κλείνει έναν κύκλο, μέσα στο ζώδιο του Ζυγού, πλησιάζοντας προς τον Κρόνο στον Αιγόκερο.
Και φωνάζει ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ με τους συμβιβασμούς, με τα δήθεν, με τις υποχωρήσεις, ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΒΑΛΤΕ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΙΛΙΑ, ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.
ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΑ.
ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΗΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ
ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ
ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ!
ΚΑΠΟΥΤ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.