Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΩΣ ΤΟ 2025. & ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ.




Όπως γνωρίζουμε όλοι πλέον , όσοι παρακολουθούμε τα αστρολογικά δρώμενα, από το 2008 ο Πλούτωνας ο πλανήτης της ψυχικής θέλησης κ του σκοπού, μέσα στο ζώδιο του Αιγόκερου κατεδαφίζει οτιδήποτε δεν είναι αληθινό, αγνό κ καθαριο.
Ο σκοπός  αυτού του μεγάλου πλανήτη, πράγματι πολυαγαπημένου είναι να φέρει επάνω οτιδήποτε είναι κρυπτο, κ θαμμένο, μέσα στους χώρους των κυβερνώντων, κ των μεγάλων όπου κινούν τα νήματα.
Ο σκοπός του είναι η αναγέννηση, να φέρει το καινούργιο και αυτό έρχεται μέσα από αποκαλύψεις κ μέσα από τον θάνατο σε ότι δεν ωφελεί.
Φέρνει τον θάνατο σε έναν παλιό τρόπο συνείδησης του ανθρώπινου γένους, ο οποίος έρχεται μέσα από κάθαρση κ μέσα από την διαδικασία της κρίσης.
Το ανθρώπινο γένος χρειάζεται να πετάξει από πάνω του, από την κεφαλή του (Κρόνος κ Αιγόκερως), τις εξουσίες τις σκέψεις και οτιδήποτε τον ρουφα προς τα κατω, κ είναι τοξικό.
Από το 2008 οι εξουσίες κ οι κυβερνήσεις εμφανίζουν στον κόσμο συνεχώς τις τεχνικές τους τίποτα δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.
Η τελευταία όμως περιοδος του Πλούτωνα πριν αποχωρήσει από το ζώδιο του Αιγόκερου, η περίοδος όπου έχει ξεκινήσει από το 2018 (έως το 2025 που θα αποχωρήσει), είναι η πιο δυνατή από τις προηγούμενες καθώς εδώ ο Πλούτωνας διανύει τον δεκανο της Παρθένου, και γίνεται ένα τεράστιο ξεδιαλεγμα στα κεφάλια της εξουσίας,κάθε εξουσίας μικρής ή μεγάλης.

Από το 2020 με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο , αναλαμβάνει να καθαρίσει την πολιτική σκηνή, καθώς ο Υδροχόος είναι το ζώδιο των πολιτικών.
Όπως επίσης είναι και οι ομάδες, οι σύλλογοι, οι φιλιες, και ότι αφορά το εναλλακτικό χώρο, η αστρολογία κ αστρολόγους, τις πνευματικές ιδέες κ θεωρίες, είναι το ζώδιο της ανθρωπότητας.
Ο Κρόνος εκεί απαιτεί ευθύνη δομή συνέπεια ήθος κ τάξη κ ακεραιότητα, σε όλους αυτούς τους χώρους οι οποίοι τώρα θα φανερώσει μαζί με την επιρροή του Πλούτωνα, την καθαρή εσω ουσία κ αξία τους.
Με τον Κρόνο λοιπον εκεί, να διανύει τον Υδροχόο για το επόμενο διάστημα έως το το 2023, θα φερει προς τα πάνω την ωμη αλήθεια σε ότι ομάδες θεωρίες κ ιδέες είναι ψεύτικες, κ δεν ακολουθούν τους ηθικούς νόμους, πάρα δημιουργούν εντυπώσεις κ ενεργούν για ίδιο όφελος.
Τα γρανάζια του Πλούτωνα δυναμωνουν για την επόμενη πενταετία, με σκοπό να ξηλώσουν το παλιό κ το δήθεν, κ να φέρουν την ισότητα στον κόσμο, να φέρουν την τάξη κ τον σεβασμό, να δημιουργήσουν την ανθρωπότητα όπου η ελευθερία κ η ισότητα σε όλους τους ανθρώπους θα έχει την ύψιστη σημασία.
Οτιδήποτε πνευματικό επίσης που είναι μόνο της βιτρίνας θα καθαριστεί, αυτό θα φανεί και από τώρα, καθώς ο Υδροχόος είναι πνευματικό ζώδιο ενώ από το 2023 κ μετά με τον Κρόνο στον Ιχθύ θα γίνει ακόμα πιο δυνατό.
Στην πενταετία αυτή θα δούμε νέες εναλλακτικές ενεργειακές θεραπείες να εμφανίζονται κ να δυναμώνουν εκείνες οι οποίες σέβονται κ τηρούν την αλήθεια κ την ακεραιότητα σε λόγο κ πράξη.
Είναι για πρώτη φορά στην ιστορία που η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Κ Η ΙΣΟΤΗΤΑ,
θα αποκτήσουν κυρος κ θα απαιτήσει ο κόσμος να επικρατήσουν.

Καλή συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.