Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

ΜΑΡΤΙΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ. ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.



Με τον Ερμή να περνάει σε λίγο στο ζώδιο του Ιχθύ για τον επόμενο μήνα (16/3-11/4), οι ειδήσεις και τα μέσα μαζικής θα φέρουν παραπάνω διόγκωση και υπερβολή στο θέμα του Κορονοιου.

Ο Ερμής είναι η πληροφορία, και αυτη την στιγμή βρίσκεται ακόμα επάνω στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου σχεδόν έχει ξεκινήσει αργά να κινείται μετά την πολύημερη στάση του.
Αυτή την στιγμή βγαίνουν κάποιες αλήθειες στο φως, καθως ο Ερμής είναι η σκέψη και οι ιδέες και στον Υδροχόο το ζώδιο της ευφυίας, φέρνει εκλάμψεις αλήθειας και πολλές ξαφνικές ενοράσεις, όλες αυτές τις μέρες, πριν περάσει στο ζώδιο του Ιχθύ.
Αυτες οι μέρες μέσα από εστίαση και παρατήρηση, φέρνουν πληροφορίες αλήθειας, για όποιον βλέπει λίγο πιο μακριά και δεν στέκεται μόνο στην εικόνα όπου μπροστά προβάλλεται.

Το σίγουρο είναι ότι έξω προβάλεται ο Κορωνοιος, ενώ το τι γίνεται πίσω από αυτή την ιστορία, σίγουρα οι δημιουργοί του ή και οι 'μεγάλοι' δεν θα θέλουν να ξερουμε.
Μπροστά πάντα φανερώνουν το αντίθετο  όπου απο αυτό που ισχύει.

Ο Ερμής λοιπόν σε λίγες μέρες περνάει στον Ιχθύ, στο ζώδιο της εικόνας, της τηλεόρασης και η εικόνα εκεί όπως προβάλεται διαστρεβλώνεται, και χρειάζεται η έντονη διαίσθηση και εσωτερική διάκριση για να μπορέσεις να διακρίνεις μακριά από αυτό όπου γίνεται.
Υπάρχουν πολλές ιστορίες, πολλές εικασίες, αρκετά σενάρια, κάποια φέρνουν κάτι πολύ καλό σαν εξέλιξη, και άλλα σενάρια όπου υπάρχει μια αρνητική εξέλιξη.
Μέσα στον μήνα Μάρτιο, όπου η πανσέληνος στην Παρθένο κορυφώνεται, με τον Ήλιο στους Ιχθείς σίγουρα η κατάσταση είναι πολύ θολή, και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς γίνεται.
Το σίγουρο είναι ότι πίσω από την οθόνη του Ποσειδώνα/Ιχθύ, με τις ειδήσεις των μίντια, δεν παρουσιάζεται όλη η αλήθεια.
Και δεν λέω ότι δεν είναι αληθές όλο αυτό με τον Κορωνοιο, αλλά πλέον όλοι καταλαβαίνουμε ότι κάτι άλλο παίζει από πίσω, πίσω από τις οθόνες , όμως είναι θολά όλα και υπό σύγχυση ακόμα.

Σύμφωνα με τα αστρολογικά δρώμενα, όσο ο Δίας θα πλησιάζει τον Πλούτωνα σε ακριβή σύνοδο (5/4), και μαζί και την Πανσέληνο όπου έφερε κορύφωση και σύγχυση σε όλο το θέμα, τουλάχιστον μέχρι μέσα Απρίλιου θα πάρει μεγάλη διάσταση.
Καθώς θα αποχωρεί ο Ερμής από τους Ιχθείς, και η επόμενη πανσέληνο στον Κριό θα έχει πάρει την σκυτάλη, θα αρχίσει σιγά σιγά να καθαρίζει το τοπίο και τι εχει συμβεί από πίσω. Ταυτόχρονα ο ΆΡης στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στους Διδύμους ζώδια αέρα, θά φέρουν νέα πνοή στα δεδομένα .
Όλο όμως το θέμα ακόμα μέχρι τον Ιούνιο θα έχει διάρκεια.

Μην ξεχνάμε ότι ο Πλούτωνας από αρχές Φεβρουαρίου, ο μεγάλος αυτός γίγαντας όπου φέρνει κοσμικές εκκαθαρίσεις, ο κοσμικός μεταμορφωτής θα βρίσκεται στην 24η μοίρα του Αιγόκερω, μοίρα όπου εκεί επάνω έγινε η κοσμική έκλειψη του καλοκαιριού, και εκεί θα φέρνει συνεχώς γεγονότα μέχρι τέλη Ιουνίου, όπου σκοπό έχουν πρώτα από όλα να καθαρίσουν τους μεγάλους εξουσιαστές και να φανερώσουν την άδικη χρήση της δύναμης τους.
Η υπόσχεση στο έργο έχει δοθεί.
Κανείς δεν γλυτώνει από τον Πλούτωνα.
Από αρχές Φεβρουαρίου έχει αναλάβει έργο.
Μέχρι Ιούνιο έχουμε ακόμα να δούμε πολλά.

Όσο για την ασθένεια.
Προσέχουμε τον εαυτό μας.
Τρεφόμαστε με αγνές τροφές οι οποίες φέρνουν καθαρές και ορθές σκέψεις.
Οι τοξικές τροφές, γλυκά ζάχαρη κλπ ωθούν προς απαισιοδοξία, και φέρνουν χαμηλά το νοητικό.
Μένουμε μακριά από τον φόβο.
Ο φόβος μπορεί να νοσήσει και να φέρει την ασθένεια πιο κοντά.

Καλή δύναμη.
Είμαστε αισιόδοξοι.

Τα μηνύματα που έρχονται είναι

ΦΡΟΝΤΙΔΑ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
ΕΝΩΣΗ
ΕΙΡΗΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.