Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ




Το σύστημα καταρρέει. Μέσα εκεί παίρνει η μπάλα μικρούς κ μεγάλους, όλους όσους το στήριξαν, εκμεταλλεύτηκαν κ υποδούλωσαν την ψυχή τους στην ύλη. Κανείς δεν γλυτώνει.
Πλούτωνας η αμειλικτη δικαιοσύνη.
Τα καρμικα αρχεία έχουν ανοίξει κ από τώρα κ για τους επόμενους μήνες μέχρι τέλος της χρονιάς μαζί με Κρόνο βάζει την τάξη.
Υπηρέτες της ελίτ, μικροί κ μεγάλοι, υλιστές που συνεχώς ψεύδονται κ κρύβονται πίσω από την μάσκα της καλοσύνης, όπου παρουσιάζουν ένα άγιο πρόσωπο, όπου αλλάζουν πλεύση κ πλευρά αναλόγως που γέρνει η βάρκα, χωρίς ήθος κ αξίες.
Άτομα όπου ο κόσμος θαύμασε αποθέωσε πίσω από μυθικά προσωπεία, τώρα θα αποκαλυφτούν.
Πολλοί από αυτούς ήδη έχουν πάρει γραμμή ότι η ώρα της κρίσης έφτασε κ θέλουν τώρα προσπαθούν να το γυρίσουν αλλιώς.
Οι πράξεις όμως έχουν καταγραφεί.
Ο Πλούτωνας δεν υποστηρίζει εκείνους που προσκολλούνται στην ύλη , είναι εκείνος που φέρνει την ψυχή σε δρόμους η σε οδούς να αποφασίσει.
Δίνει επιλογες το καλό η το κακό.
Τον δρόμο με τις υλικές αφθονίες η τον δρόμο των πνευματικών αξιών.
Ζούμε καιρούς κρίσιμους.
Οι ανθρώπινες αξίες είχαν κρυφτεί κ θανατωθεί μπροστά στα έπαθλα τα υλικά, της δόξας της φήμης , όπου όμως πατάει επάνω σε ανθρώπινα κορμιά κ ζωές.
Είδωλα που προβάλλονται μέσα από την τηλεόραση, δημόσια πρόσωπα που για να φανούν γέρνουν όπου τα υλικά κέρδη μαγεύουν, όλα αυτά που ο κοσμος λάτρεψε πίστεψε κ ακολουθησε.
Θα καταρρεύσουν.
Η μεγάλη αφύπνιση.
Ζούμε τον Αρμαγγεδων.
Η αποκάλυψη.
Η εβδομάδα που ακολουθεί.
Μετά την σύνοδο Άρη Κρόνο όπου τώρα φέρνει πίεση απαγόρευση, όπως κ πολλές στρατιωτικές επιχειρήσεις τώρα λαμβάνουν.
Η σύνοδος αυτή λήγει στις 2/4.
Αμέσως μετά το δεκαήμερο που ακολουθεί
Ο Άρης έχει μπει στον Υδροχόο κ οδεύει προς τετράγωνο με Ουρανο.
Οι μέρες αυτές από 2/4-12/4, θα φέρουν επάνω πολλές ξαφνικές εξελίξεις, πολλά απρόβλεπτα νέα κ γεγονότα όπου θα αλλάξουν την ροή σε όσα ξέραμε.
Μαζί με την ενεργό δράση του Πλούτωνα επάνω στην κρίσιμη μοίρα, και με ενεργό δράση την έκλειψη επάνω εκεί του Ιουλίου 2019, ενεργοποιείται δίπλα το τετράγωνο του Άρη Ουρανού.
Αποκαλύψεις ξαφνικά γεγονότα.
Ο Ερμής από την άλλη μέχρι τις 10/4 θα βρίσκεται στον Ιχθύ, σε ένα ζώδιο όπου οι μεταφορείς των ειδήσεων διογκώνουν το δράμα κ τον αρνητισμό.
Στον Ιχθύ υπάρχει σε κατώτερη δόνηση ο χειρισμός μέσω συναισθήματος, προβάλλουν τα χειρότερα τα δράματα για να φέρουν νοητικό χειρισμό στην μάζα.
Στην ανώτερη του ποιότητα όμως οι Ιχθείς είναι το ανώτερο, το ιδανικό το όραμα, και υπάρχουν πολλοί που συντονίζονται με αυτές τις ποιότητες, καθώς γνωρίζουν μέσα τους ότι πίσω από όλο αυτό κάτι καλύτερο γίνεται, το ανώτερο σχέδιο υλοποιείται.
Όλα δρουν για το καλύτερο.
Όσο πιο πολλοί συντονιζομαστε.
Τόσο και καλύτερα
Καθώς οι ενέργειες τελούν το έργο κ ρέουν με πιοτερη ευκολία.
Καλή συνέχεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.