Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΗΝ 24η ΑΙΓΟΚΕΡΩ. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ



Ο Πλούτωνας βρίσκεται από τον Φεβρουάριο επάνω στην 24η μοίρα Αιγόκερω, μοίρα όπου εκεί επάνω έγινε η Έκλειψη (17/7), κ φέρνει επάνω όλη την δυναμική, αποκαλύπτοντας στο φως όλα τα παιχνίδια ελέγχου της εξουσίας.
Σε αυτή την μοίρα θα παραμείνει μέχρι τέλος Ιουνίου.
Έχουμε ακόμα να δούμε πολλά.
Ο Δίας πλησιάζοντας όλο κ πιο κοντά στον Πλούτωνα μέχρι τον Ιούνιο, θα φέρει αύξηση κ επέκταση στα θέματα του Κορωνοιου, όπου εκεί θα μεγεθυνθεί κι άλλο η απειλή του, ενώ όμως από την άλλη θα φανερώνει κ θα ξεσκεπάζει όλο το μυστήριο όπου κρύβεται πίσω από αυτό.
Δίας Πλούτωνας σε σύνοδο στους επόμενους μήνες να  διογκώνουν ότι φόβο κουβαλάει στις πλάτες της η ανθρωπότητα.
Φόβος του θανάτου.
Ο φόβος κ η τρομοκρατία θα ενισχυθούν μέσα από τα μέσα εξουσίας κ αυτό όλο θα ενταθεί.
Το θέμα είναι ομως κατά πόσο πολύ η μετάδοση μιας πραγματικότητας όπως προβάλλεται από την τηλεόραση κ τους κυβερνώντες, μπορεί κ επηρεάζει κ ρυθμίζει την καθημερινότητα μας.
Οι πολλές ειδήσεις, πολλές ψευδείς, οι διαφορετικές απόψεις όπου όλες έχουν δίκιο, η θολούρα της πληροφορίας, η διόγκωση της πλάνης, είναι κάτι όπου πάντα υπήρχε, όμως αυτή η πανσέληνος (9/3), το ανέδειξε φέρνοντας το με έντονο φουσκωμένο τρόπο.
Η φούσκα που παίζει (Ήλιος Ποσειδώνας), από τους υπηρέτες του ψεύδους κ της πληροφορίας , από τις εικόνες όπου επηρεάζουν καθημερινότητα της κοινωνίας, δημιουργώντας τον κόσμο του τρόμου κ του χάους.
Η πανσέληνος στην Παρθένο, Σελήνη απέναντι από Ήλιο, η οποία θα την δούμε να δρα μέχρι τέλος του μήνα, ζητάει να φέρουμε την διάκριση μας στις λεπτές γραμμές, να ενώσουμε την λογικη μαζί με την διαισθηση. Να τοποθετήσουμε την δική μας κρίση, να ξεχωρίσουμε μέσα στο χάος που βρίσκεται η λογική κ που η παράνοια όλων αυτών των ειδήσεων.
Η άσκηση της παρατήρησης τώρα φέρνει αποτελέσματα.
Η άσκηση της συγκέντρωσης η οποία ζητήθηκε στην δημιουργία της νέας σελήνης στον Ιχθύ(23/2), είναι αυτη που τώρα οδηγεί σε χρήσιμα συμπεράσματα.
Η παρατήρηση, η συγκέντρωση ο πρακτικός διαλογισμός, όπου όποιος τον έχει εξασκήσει, μπορεί να διακρίνει μέσα στα πολλά άχυρα που βρίσκεται το ωφέλιμο, το χρήσιμο κ που το βλαβερό.
Οι πραγματικότητες είναι πολλές.
Στον κόσμο του ψεύδους κ του εύκολου κέρδους όπου ο άνθρωπος κ η ανθρωπιά στεκονται τελευταίες στην σειρά, ο καθένας παρουσιάζει τα πράγματα όπως τον συμφέρει, κ όπως τον βολεύει.
Το θέμα είναι η ατομική κρίση, η διάκριση της αληθεiας η οποία τώρα μέσα σε αυτή την πανσέληνο επιβάλλεται όσο ποτέ.
Οι απογοητεύσεις από τις ψευδείς πληροφορίες, μιας πλάστης πραγματικότητας είναι το άμεσο σχέδιο του Πλούτωνα, όπου όσο κι αν οι εξουσίες θέλουν να καλύπτονται, τόσο κ τα σχέδια τους άμεσα θα ξεσκεπάζονται.
Τα μίντια λένε.
Οι δημοσιογράφοι λένε.
Οι γιατροί λένε.
Το θέμα είναι εσύ
Τι πιστευεις μέσα σε όλο αυτό το χάος.

Ο κόσμος της πλάνης ξεσκεπάζεται.
Είναι η ώρα της αληθειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.