Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ (9/3). ΟΙ ΠΛΑΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.





Με μια πανσέληνο να φορτώνει, με την συμμετοχή του Ποσειδώνα κ με έναν ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο, το χάος κορυφώνεται σε αποφάσεις σκέψεις η και να δούμε το μέλλον (Υδροχόος) κ την εξέλιξη είτε στην προσωπική μας πορεία, είτε στο συλλογικό είναι αδύνατο.
Η πανσέληνος αυτή στον άξονα της υγείας (Παρθένος /Ιχθείς), φέρνει ειδήσεις νέα στα θέματα αυτά όπου κρύβουν κάτω πολλές αναληθειες.
Η σελήνη στην Παρθένο, στο ζώδιο της διάκρισης κ της καθαρής ματιάς, ζητάει να εστιάσουμε στις λεπτές μικρές γραμμές, κ να ασκήσουμε μια διαφορετική ματιά κ οξύ βλέμμα, (Ερμής στον Υδροχόο), από ότι αυτή την στιγμή η επάνω εικόνα και τα φαινόμενα θέλουν να μας δείχνουν.
Η πλάνη, η εξαπάτηση στις οθόνες μας ειναι πλέον γεγονός, και αυτό δεν αφορά μόνο την υγεία αλλά και ότι έχει να κάνει με προσφυγικό.
Τα θετικό με την πανσέληνο αυτή είναι ότι συμμετέχει σε έναν σχηματισμό όπου λέγεται διευκολυμενη αντίθεση, με την κατάληξη της να δείχνει στην πολυαστρια στον Αιγόκερω Άρη Δια Πλούτωνα κ Κρόνο.
Ο Αιγόκερος δηλώνει την ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων και με τον Άρη να πλησιάζει εκεί κ να ενεργοποιεί την δραση της πραγματικής εικόνας, η οποία είναι αντίθετη με τα φαινόμενα που τώρα επικρατούν κ θολώνουν την αλήθεια, θα φανερωθεί σύντομα το σκηνικό που έχει παιχτεί όλο το προηγούμενο διάστημα.
Ο Ερμής γυρνάει ορθός στις 13/3, ενώ ο Άρης γύρω στις 18/3-31/3 φέρνει τα γεγονότα κ την πραγματικότητα στο φως, προκαλώντας σεισμό κ κατάρρευση σε ότι ψευδές υπάρχει.

Ας παρατηρήσουμε λοιπόν τι θα φέρει αυτή η Πανσέληνος, η οποία είναι κρίσιμη κ καθοριστική καθώς έχει σκοπό στην συνέχεια του μήνα να φέρει την διάλυση σε όποια πλάνη.
Οι εξουσίες οι κυβερνώντες κ τα μεγάλα κεφάλια είναι αυτά που πληγονται περισσότερο, καθώς όλη η κοσμική δόνηση που τώρα συμβαίνει, έχει σκοπό να φέρει επάνω κ να ξερασει τις δράσεις όπου έχουν παιχτεί κάτω από τα τραπέζια.
Σε ατομικό επίπεδο ας είμαστε αλερτ, στο τι εξελίξεις θα παιχτούν από τις 18/3.

Καλή Πανσέληνο.

Υ.Γ
Καθώς η συμμετοχή του Ποσειδώνα φέρνει ευαισθησία σε μολύνσεις κ ιούς, ανεξάρτητα με ότι παραμύθι παιζει η τρομοκρατία των μέσων μαζικής εξαπάτησης ( όπως μία φίλη στον φβ ανέφερε πολύ πετυχημένα προχτές), ας προσέχουμε ούτως η άλλως κι ας φυλαγομαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.