Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

ΑΡΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ (30/3) ΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ.




Φίλοι μου.

Ο Άρης πλησιάζει τον Κρόνο τις επόμενες μέρες κ οι ενέργειες αυτών των δύο πλανητών μαζί εκτός του ότι φέρνουν την ακινησία, το μπλοκάρισμα κ την πίεση , εκτοξεύουν μαζί κ πάρα πολύ θυμό, επιθετικότητα, κ τάση για συγκρούσεις.
Είναι πολεμικές οι ενέργειες αυτές .
Παρόλα αυτά η εποχή αυτή με όλα αυτά τα γεγονότα κ μέσα σε όλο αυτό το ενεργειακό κλίμα περιέχει μια πρόκληση , την ώρα όπου αυτοί οι δύο πλανήτες τις επόμενες μέρες όλο κ πιο στενά συναντιούνται (27/3-2/4).
Η πρόκληση είναι μια :
Αντί για διαμάχη κ πόλεμο να φέρουμε
ΕΝΟΤΗΤΑ & ΕΙΡΗΝΗ.
Αυτές τις μέρες χρειάζεται να βάλουμε όρια κ φρένο σε οποιαδήποτε διαμάχη κ σύγκρουση.
Δεν υπάρχει χρόνος για σπατάλη τώρα, για να δημιουργούμε πολεμικό κλίμα, κ να λειτουργούμε διασπαστικά, σε οποιαδήποτε ένταση αντίθεση διαμάχη η ότι άλλο μας διαχωρίζει.
Ο χρόνος αυτές τις μέρες είναι σημαντικός, μας λέει το πλανητικό κοσμικό, καθώς τώρα είμαστε στην εποχή της μετάλλαξης, όπου μεταφέρουμε νέες ενέργειες που ενώνουν.
Με την συνάντηση Άρη κ Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου (30/3) στην μηδενική του μοίρα, οι ρίζες της εποχής του Υδροχόου δυναμώνουν, όπου θα ορίσει την νέα εικοσαετία.
Το ξεκίνημα της θα γίνει ακόμα πιο έντονο του Δεκέμβριο 2020, όπου εκεί συναντιούνται Δίας κ Κρόνος στην μηδενική Υδροχόου.
Θα απλωθεί κ θα δυναμώσει στην επόμενη τετραετία, κ με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα φέρει την δυναμική της πιο έντονα.
Αυτές τις μέρες τώρα γίνεται η γείωση λοιπόν των ενεργειών όπως ορίζονται κ έρχονται μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου.
Τα στοιχεία του κ οι ποιότητες του είναι :
Ανθρωπισμός
Αλληλεγγύη
Ενότητα
Ισότητα
Ειρήνη.               
Η Γη όλος ο πλανήτης, όλος ο κόσμος αυτή την εποχή, βρίσκεται σε ένα χάος, παρόλα αυτά γίνεται ταυτόχρονα κι ένα δυνατό καθάρισμα παλιών ενεργειών, ενώ καταρρέει το παλιό πολεμικό κ ανταγωνιστικό σύστημα, γίνεται μια κάθαρση μια νέα γέννηση.
Αυτή την εποχή παρατηρούμε όλοι μας ένα χάος πληροφοριών, ψευδείς ειδήσεις, βγαίνει μια είδηση μετά αναιρείται, μετά βγαίνει κάτι άλλο κ ξανά.
Κι αυτό κ θα συνεχιστεί καθώς αυτό που θέλει να παρουσιάσει τώρα ο Πλούτωνας που φέρνει την μετάλλαξη, είναι να εκτοξεύσει έξω στα μάτια του κόσμου, τα ψέματα, τις τεχνικές κ τα υπόγεια ύπουλα τεχνάσματα όπου τα ΜΜΕ φέρνουν κ μαζί κ οι κυβερνήσεις τους.
Η ασθένεια του ιού, μέσα από την οποία έχουν ακουστεί χιλιάδες οπτικές, πως βγήκε γιατί βγήκε, κ πράγματι δεν έχει καμία σημασία πλέον καθώς βλέπουμε ότι ήταν κ θα είναι η αιτία όπου θα λειτουργήσει καθαρτικά σε όλους τους τομείς.
Θα αποκαλύπτει συνεχώς τα άπλυτα κ τα ψέματα των μεγάλων, οι οποίοι όσο και να θέλουν να προχωρήσουν με τις παλιές μεθόδους τους μπροστά, τόσο κ τα σχέδιά τους θα πατώνουν .
Μέσα σε όλο αυτό όμως το όμορφο είναι ότι ο κόσμος ενώνεται, κ μαθαίνει πως να προστατεύει , να φροντίζει, να παρέχει βοήθεια, μαθαίνει την ένωση ότι δεν υπάρχει κάτι που να μας διαχωρίζει.
Γιατί μπροστά στον θάνατο κ στον φόβο όλοι είναι ίσοι κ κανένα χρήμα δεν μπορεί τον φόβο να τον εξαγοράσει.
Αυτή την στιγμή οι άνθρωποι ενώνονται μεταξύ τους ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, και μαθαίνουν να λειτουργούν μέσα από άλλους τρόπους, κ να βλέπουν ότι τελικά η ζωή κ η αξία της δεν έχει να κάνει με κανένα χρήμα πολυτέλεια ύλη.
Μέσα σε αυτό το κλίμα η συμπόνια, η γλυκύτητα η τρυφερότητα, η κατανόηση είναι αυτές οι αξίες που αυξάνονται ενώνουν κ προσφέρουν βοήθεια.
Πριν κλείσω το άρθρο θα αναφερθώ στη νέα Σελήνη που έγινε (24/3), κ ορίζει τις ενέργειες του επόμενου 6μηνου.
Η νέα Σελήνη στον Κριό το ζώδιο της έναρξης της δράσης κ της κίνησης.
Παρόλα αυτά έχει δίπλα της τον Χείρωνα, τον πληγωμένο θεραπευτή.
Δείχνει την κοσμική στιγμή όπου βρίσκεται η ανθρωπότητα .
Δείχνει ότι υπάρχει ακινησία, μία πληγή ( Χείρωνας), η οποία αναστέλλει όποια δράση κ κίνηση μπροστά.
Παρόλα αυτά δείχνει ότι μέσα από αυτή την παύση κ την απόρριψη έρχεται κ η θεραπεία.
Η ανθρωπότητα καλείται να στραφεί εντός μέσα στο σταμάτημα της κίνησης κ της παύσης του χρόνου κ να αναθεωρήσει την δράση της, τις πολεμικές κ ανταγωνιστικές της κινήσεις, να επουλώσει την πληγή της κ να προχωρήσει ενωτικά κ ειρηνικά.
Επίσης η νέα Σελήνη καλεί όλους τους θεραπευτές τους βιωματικούς, που έχουν περάσει στην ζωή τους μέσα από δοκιμασίες, να σταθούν τώρα μέσα από την εμπειρία τους δίπλα στον κόσμο που φοβάται κ είναι τρομαγμένος.
Δεν υπάρχει φόβος
Μόνο ενότητα.
Καλή συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.