Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΡΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ (10/9-13/11) Η ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ




Άρης αναδρομος απο 10/9 και για τρεις μήνες, ο καταλύτης που πατάει την σκανδάλη κ θέτει σε κινηση την πιο μεγάλη αφυπνιση που υπήρξε ποτέ.
Η σκανδάλη πατιεται κ ακολουθεί μια τεράστια μεταμόρφωση στον κόσμο, όπου μέσα από τα γεγονότα που ακολουθούν, φέρνει την αποδόμηση του παλιου κοσμου, μέσα από ανατίναξη ανάφλεξη   του συστήματος που ήδη καταρρέει.
Ο Άρης σε ανάδρομη φορά αποκτάει ενέργεια Πλούτωνα, γίνεται η ορμή του περισσότερο εσωτερική, έχει πιότερο πάθος, θυμό, ορμή κ ένταση.
Μέσα από την αναδρομή του αποκτάει στοιχεία από το απέναντι ζώδιο του Κριού, φέρνει ιδιότητες Ζυγού.
Αυτό τι σημαίνει ;
Οτι κινητοποιείται περισσότερο για να προστατεύσει την ειρήνη, για να διατηρήσει την ισορροπία, για να μαχηθει για τους άλλους.
Ούτως η άλλως οι ανώτερες ποιότητες του Άρη/Κριού που είναι κ κυβερνήτης του είναι αυτές ακριβώς : η φύλαξη της ειρήνης, η προστασια της ανθρώπινης ύπαρξης, η μάχη για την ελευθερία, για την αυτονομία κ την ανεξαρτησία όχι μόνο την ατομική του αλλά κ των υπολοίπων.
Ο Άρης είναι ο ήρωας που μάχεται για την διατήρηση της ισότητας, των δικαιωμάτων, ενεργει για να φέρει την αρμονία κ την ισορροπία, σε εκείνο που έχει διαταραχτεί, εναντιώνεται στην αδικία, κ στην καταπάτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Ο Άρης στις ανώτερες του ποιότητες σαν κυβερνήτης Κριού, έρχεται να εκτελέσει έργο φύλαξης της ατομικότητας κ της αυτονομίας. Είναι ο προστάτης της ανθρωπότητας. Το έργο του ολοκληρώνεται μέσα από το απέναντι ζώδιο του Ζυγού.
Όπου Ζυγός είναι οι άλλοι, είναι ο κόσμος, ο σκοπός του είναι η μάχη για την προστασία αυτού του κόσμου, των άλλων.
Ασχέτως αν στην εποχή όπου ζούμε έχει επικρατήσει περισσότερο η ερμηνεία του κατωτερου Άρη σαν τον εγωιστή, τον  πολεμοχαρή, που κάνει μόνο του κεφαλιού του κ ανταγωνιστή.
Είναι οι κατώτερες ιδιότητες του Άρη Κριού, όπου πολεμάει για να διατηρήσει την ασφάλεια του, κινείται μέσα από κατώτερα ένστικτα, καταπατώντας τα δικαιώματα κ την ελευθερία των άλλων.
Στην ουσία όμως ο Ήρωας Άρης Κριός έχει ανωτερο έργο κ υψηλή ευθύνη, να πολεμήσει για την ισότητα κ την δικαιοσύνη (Ζυγός), κ μόνο έτσι μπορεί να κινηθεί ολοκληρωμένα κ έτσι οι δρόμοι όλοι μετά του ανοίγονται μπροστά του.

Όταν ο Άρης είναι ανάδρομος η ενέργεια του στρέφεται μέσα, γίνεται πιο εσωτερική είναι πιο ευαισθητοποιημένος.
Επιθυμεί να εκτελέσει τον σκοπό του αλλά υπολογίζει κ τους άλλους. Θέλημα του είναι η κίνηση μέσα από την ισορροπία.
Κι αυτή είναι η πιο σωστή εκδήλωση του.

Σε αυτή την ανάδρομη πορεία που ακολουθεί θα βοηθήσει να εκφραστούν ανοιχτά κ με θάρρος φωνές που είτε από φόβο οπισθοχωρουσαν, είτε επειδή παραδωσαν την δύναμη τους σε άλλους , έμειναν σιωπηλές.
Οι φωνές που μέχρι στιγμής οπισθοχωρουσαν για τα θελήματα άλλων είναι αυτές που θα βγουν μπροστά, κ θα είναι οι Ήρωες για το επόμενο τρίμηνο.
Θα ωθήσει μπροστά κ με θάρρος όλους εκείνους που καταπατουσαν τις ανάγκες τους κ τα προσωπικά θέλω τους, κι άφησαν άλλους να προχωρούν μπροστά .
Ο Άρης αυτός αντιθέτως δεν θα είναι καθόλου καλός, κ αποδυναμώνει την δύναμη εκείνων που κινούνται χωρίς να υπολογίζουν τους αλλους κ χρησιμοποιούν τρόπους βαρβάρους, με φοβισμο κ επιθετικότητα.
Αυτούς θα τους διαλύσει κ θα τους αποδυναμώσει, γιατί το μήνυμα του αγωνιστή Άρη είναι η μάχη για την  ειρήνη, την ισότητα κ την δικαιοσύνη.
Όσοι κινούνται μέσα από εκφοβισμό κ επιβολή, κ σκέφτονται μόνο το δικό τους αυτοί θα τα βρουνε δύσκολα , ο Άρης αυτός δεν τους βοηθάει καθόλου.
Δυναμώνει τους μέχρι τώρα παθητικους, οι οποίοι καλούνται τώρα να αναλάβουν δράση μέσα από την πίεση που αυτή την στιγμή υπάρχει.
Να φωνάξουν δυνατά τα θέλω τους, να εκφραστούν χωρίς φόβο, κ ενοχές.
Είμαστε στην περίοδο όλοι όπου ένα μεγάλο έργο συντελείται, κ τα όπλα κ τις δυνάμεις που έχει ο καθένας μέσα του να τα χρησιμοποιήσει στο μέγιστο δυνατό.
Οι ενέργειες πίεσης που υπάρχουν όλο το τελευταίο διάστημα είναι οι κατάλληλες που προκαλούν την κρίση, κ την κομβική καμπή για να συνειδητοποιήσει ο καθένας μας ότι δεν μπορούμε άλλο να μένουμε αμέτοχοι κ να παραδίνουμε τις ζωές μας κ την δύναμή μας σε άλλους.
Το έργο που ξεκινάει τώρα θέλει υπομονή πάθος κ αφοσίωση στον σκοπό, κι ενας Άρης αναδρομος είναι η ιδανική συγκυρία για όλα αυτά στο επόμενο τρίμηνο που ακολουθεί.
Ο Άρης ξεκινάει από τις 10/9 την αναδρομή του κ με το ξεκίνημα του κάνει για δύο μήνες (Σεπτεμβρίο κ Οκτώβριο) τετράγωνα με Πλούτωνα Κρόνο κ τον Νοέμβριο με  Δια για το επόμενο τρίμηνο, φέρνοντας την αποδόμηση της κοινωνίας, ένα μεγάλο έργο μπαίνει σε εφαρμογή, για να δομήσει κ δημιουργηθεί από το 2021 κ μετά μία καινούργια κοινωνία με νέες δομές, αξίες  κ ιδεολογίες.

Βρισκόμαστε σε μια μεγάλη καμπή, τα πάντα αρχικά θα γίνουν χειρότερα , πριν έρθει το καλύτερο.
Ξέρουμε πως πριν έρθει η αυγη προηγείται ένα τεράστιο σκότος.
Είμαστε σε αυτό το σημείο ακριβώς.
Για να υπάρξει αλλαγή κ θεραπεία προηγείται η κρίση.
Χωρίς αυτή δεν μπορεί να υπάρξει καμία εξέλιξη.
Μέσα από τα εμπόδια, την πίεση καλουμαστε να αφήσουμε πίσω τους παλιούς τρόπους ιδέες που έχουν έρθει σε κορεσμό κ να ξεπεράσουμε τον φόβο , να υπερβούμε τον ίδιο μας τον εαυτό, να γίνουμε ήρωες για να φέρουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.