Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΗΝΑΣ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟΣ & ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ.


Μήνας Σεπτέμβριος
Μήνας θερισμού
Μήνας διάλυσης της πλάνης.
Μήνας που η ψευδής πραγματικότητα καταρρέει.
Μήνας όπου το σύστημα διαλύεται, πέφτει κ γκρεμίζεται.

Πανσέληνος στον Ιχθύ σήμερα (1/9)
Το ζώδιο των ειδώλων που αποθεώθηκαν λατρευτηκαν κ εξιδανικευτηκαν.
Τα είδωλα όπου το σύστημα ανέβασε κ μέσα από αυτά πλανεψε, μάγεψε χειραγωγησε το κοινό, την μάζα, το πλήθος.
Είδωλα όπου έγιναν διάσημοι.
Στο ζώδιο του Ιχθύ ανήκουν οι πνευματικοί, οι καλλιτέχνες, άνθρωποι του θεάματος, κινηματογράφου, μουσικής, γραμμάτων, είναι οι σταρ, εδώ ανήκουν οι διάσημοι, το Χόλυγουντ.

Ιχθείς είναι ο μύθος, το γκλαμουρ, η εικόνα, το παραμύθι, η τηλεόραση, η μαγεία της εικόνας.
Όλα αυτά τα είδωλα όπου μέσα από το γυαλί, μέσα από την μετάδοση, την διαφήμιση έγιναν διάσημα, για να επηρεάσουν, να χειραγωγήσουν κ να δημιουργήσουν έτσι την ψεύτικη κοινωνία, όπου οι αξίες μηδενιστηκαν, το χρήμα απογειώθηκε σαν το μόνο μέσο, πήρε την θέση των αρετων, υψώθηκε σαν η υπέρτατη αξία.

Ιχθείς είναι στην κατώτερη του ποιότητα το ψέμα, η πλανη,  είναι ο επηρεάσμος, η φυγή από την πραγματικότητα, είναι τα ναρκωτικά, το ποτό, κάθε απατεώνα.

Είναι οι ταινίες του κινηματογράφου που μέσα από τα σενάρια τους διαμορφώνουν,  διαστρεβλώνουν κ επηρεάζουν την κοινή γνώμη, θολώνουν τις συνειδήσεις, εξαπατούν.
Μια ολόκληρη επιχείρηση πλάνης, χειραγώγησης στηθηκε μέσα από πρότυπα ινδάλματα όπου όλοι μας πέσαμε θύματα, μικροί μεγάλοι, παραμυθιαστηκαμε μέσα στα δίχτυα που το σύστημα έβαλε.
Στην ανώτερη ποιότητα του Ιχθύ ανήκουν οι πνευματικοί, κι όλοι όσοι λειτουργούν την υπηρεσία τους, φέρουν έργο χωρίς δόλο, αφιλοκερδώς, έχουν αγνά κίνητρα, καθαρές προθέσεις, επιθυμούν να υπηρετήσουν τον άνθρωπο, τον αδύναμο χωρίς υπόγεια κίνητρα.

Εδώ σε αυτό το ζώδιο ανήκει η έντονη αναπτυγμένη διαίσθηση, η ενόραση κ η ευαισθησία που χρειάζεται την σιωπή, την ησυχία για να καλλιεργηθει, την ένωση με τον έσω κοσμο, την αναζήτηση του ιδανικού μέσα από μια ενάρετη στάση, μέσα από μυστικισμό.
Αυτό που όλο βιώνουμε πλέον, ή τουλάχιστον οι περισσότεροι από εμάς είναι κάθε μέρα βλέπουμε το σύστημα να καταρρεει, κ μαζί με αυτό να πέφτουν τα είδωλα που το ίδιο αποθέωσε κ ανέβασε, που τα χρησιμοποιεί για να καταφέρει τον σκοπό του.
Ένα θείο σχέδιο εξελίσσεται μπροστά στα μάτια μας, ένα παγκόσμιο σχέδιο ταυτόχρονα πλάνης ομως αποκαλύπτεται μπροστά μας, κ αυτό θα είναι το κύριο μενού του μήνα Σεπτεμβρίου.

Βλέπουμε όλοι καθαρά πως διάσημες προσωπικότητες τάσσονται υπέρ του συστήματος, γιατί έτσι έχουν απολαβές, τους συμφέρει πληρώνονται για αυτό, λεοτουργουν με απώλεια συνείδησης σε αυτό που κάνουν, τάσσονται ενάντια στον συνάνθρωπό τους, προκειμένου να υποστηρίξουν τα σχέδιά του.

Βλέπουμε αθλητές, παγκόσμιας φήμης διασημότητες, να πέφτει το κύρος τους στα μάτια μας, μπορεί να έρχεται η αφύπνιση μέσα από σοκ, αλλά μόνο έτσι γίνεται.

Θα δούμε όλο το συναφι κάθε διάσημης περσόνας, όλα τα μικρά κομμάτια του παζλ όπου μέσα από αυτά το σύστημα στήθηκε να διαλύονται, να πέφτουν .
Η μεγαλύτερη αφύπνιση είναι εδώ σε αυτό τον μήνα.
Και γίνεται πρώτα μέσα μας, πρώτα η διάλυση έρχεται στον εσωτερικό μας κόσμο για να πάρει μορφή κι έξω μετά.

Ταυτόχρονα όμως κ κάτι πολύ ωραίο ανοίγει.
Η Πανσέληνος αυτή κάνει τρίγωνο κ εξάγωνο με Ουρανό, κι φέρνει την αφύπνιση μεν μέσα από ξαφνικές ειδήσεις πληροφορίες, ενώ από την άλλη φέρνει θάρρος, διέγερση τόλμη , γρήγορη αντίληψη σε ότι συμβαίνει.
Ένα έργο είναι προς υπηρεσία από ανθρώπους που  ενώνονται για την αγάπη τους για την ελευθερία, κ θέλουν να χτίσουν με ενθουσιασμό κάτι καινούργιο, φέρνουν την φωνή της διαίσθησης που έχουν αναπτύξει σε πράξη.

Σε αυτό το μήνα ολοι μας θα είμαστε σε διέγερση κ καλουμαστε να αφήσουμε πίσω τον φόβο που ακινητοποιεί, κ να δραστηριοποιηθούμε.
Το έργο του φόβου μας όπως έρχεται επάνω μέσα από το τετράγωνο του Άρη Κρονου, είναι αυτό που φανερώνεται κ παίρνει μορφή ατομικά κ συλλογικά.
Η ανθρωπότητα καλείται να ξεπεράσει τον φόβο, φόβοι που έχουν εγκατασταθεί μέσα μας, χρόνια αιώνες τώρα μέσα απο υπόγειες προπαγανδιστικές τάσεις.
Φόβος στο συλλογικό
Φόβοι κ στο ατομικό.
Ο φόβος ακινητοποιεί την ζωή.
Ο φόβος οδηγεί στον θάνατο.
Στην παύση.
Βιώνουμε μια πρόκληση τώρα όλοι μας.
Ο καθένας ξεχωριστά.
Και όλοι μαζί.
Καλουμαστε να βγούμε έξω δυναμικά.
Να επιτελέσουμε έργο.
Να εργαστούμε επάνω στον φόβο μας
Και να τον μεταμορφωσουμε σε δύναμη
Σε θέληση για ζωή.
Δράση για την ελευθερία.
Για την ειρήνη
Για την αναγέννηση της ανθρωπότητας.

Καλό μήνα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.