Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ. ΣΥΝΕΔΡΙΌ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δύο μέρες μόνο μετά από μια νέα σελήνη που γίνεται στις 17/9 , στο ζώδιο της Παρθένου , το ζώδιο της υγείας, της ασθενείας κ της θεραπείας, το ζώδιο της ιατρικής, κ της υπηρεσίας, ζώδιο ρεαλιστικό που έρχεται να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, να φέρει τακτοποίηση στο χάος.

Μία στιγμή συγκυρία οπου ένα έργο σημαντικό ξεκινάει, κ  μπαίνει σε εφαρμογή για να φέρει πάνω κάτω τα σύμπαντα , να κινήσει την μεταμόρφωση σε όλο τον πλανήτη, να διαλύσει την πλάνη, να γκρεμιστεί το σύστημα.

Δύο μέρες μετά λοιπόν αυτή την πολύ δυνατή νέα σελήνη όπου κάνει τρίγωνα με Κρονο Δια κ Πλούτωνα, γίνεται ένα συνέδριο γιατρών κ επιστημόνων στις 19-20/9 στην Αθήνα, με γιατρούς κ επιστήμονες αναγνωρισμένους με Νόμπελ όπως ο Μοντανιε από Γαλλία, κ άλλοι πολλοί καλεσμένοι από όλο τον κόσμο για να πουν την αλήθεια για την πλανδημια του Κοροιδοιου, κ να ξεκαθαρίσουν πολλά.

Επιστήμονες όπου όπως αναφέρει κ μέσα ο Γιαννουλοπουλος ( καρδιολόγος κ πνευμονολογος), που ο ίδιος έχει οργανώσει το συνέδριο, είναι γιατροί που έχουν παραγκωνιστεί στην γωνία από την κυβέρνηση, την τηλεόραση το σύστημα, καθως οι απόψεις τους για την πανδημία είναι εντελώς αντίθετες.
Επιστήμονες χιλιάδες κ γιατροί από όλο τον κόσμο που αποκαλούνται κι αυτοι συνομωσιολογοι καθώς αυτά που υποστηρίζουν δεν τυγχάνουν σύμφωνα με αυτά που οι κυβερνήσεις κ τα ΜΜΕ παρουσιάζουν.

Όπως αναφέρει ο γιατρός

"Αν ο Ιπποκράτης αυτή την στιγμή ξαναζωντανευε θα έπαιρνε τα πτυχία όλων των γιατρών, ειδικοτερα των κτηνοτρόφων κ των γεοπονων, που παράγουν τα ακατάλληλα τροφιμα τα οποία λέγονται φραγκεσταιν, όπου ευθύνονται για την αύξηση του Καρκίνου στον πλανήτη.
Ο ρόλος του επιστήμονα είναι κοινωνικός, δεν είναι μόνο γιατρός, είναι να αφουγκραζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, αυτός είναι ο κυρίαρχος ρόλος κάθε επιστήμονα.

Δεν μπορούν οι Έλληνες επιστήμονες να σιωπήσουν, όπου εδώ στην Ελλάδα γεννήθηκε το δίκαιο, η δημοκρατία, η αλήθεια...
Από εδώ λοιπον θα ξεκινήσει ο Διαφωτισμός, γιατί βρισκόμαστε σε πνευματικό μεσαίωνα κ ιατρικό μεσαίωνα"

Το συνέδριο αυτό θα μπορέσουν όλοι όσοι θέλουν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά.

Αυτά ΔΕΝ θα θα δείτε στην τηλεόραση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.