Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 Πάρα πολλοί με ρωτούν τι θα γίνει στο μέλλον με αυτούς που κυβερνούν;

Παιδιά το λέω συνέχεια, το γράφω κ το υποστηρίζω.

Δεν υπάρχει περίπτωση καμία όλοι αυτοί που κυβερνούν στην χώρα μας ή έξω από αυτή να κρατηθούν για πολύ καιρό ακόμα.

Η ιστορία της ανθρωπότητας αλλάζει.

Δεν υπάρχει περίπτωση στο μέλλον της ανθρωπότητας οι οδηγοί να είναι αυτοί που κυβερνούν τώρα.


Όσο σκοτεινό κ απαισιόδοξο είναι αυτή την στιγμή το παρόν, στο μέλλον υπάρχει φως, κ φωτεινοί ηγέτες οδηγούν τον κόσμο στην ευημερία του.

Όσο απίστευτο κ αν σας φαίνεται.

Όπως κάποιοι που δεν πίστευαν ότι η ύλη θα καταρρεύσει κ όλο αυτό που επικρατούσε, κ το βλέπουμε να γίνεται τώρα όμως.

Έτσι λοιπόν κάντε εικόνα κ έχετε πίστη.

Είναι απαραίτητο να περάσουμε όλο αυτό το στάδιο τώρα, καθώς γίνεται μια αναβάθμιση συνείδησης μέσα από αυτή την κρίση που περνάμε.

Χρειάζεται να γίνουνε αυτοδύναμοι, να έχουμε τον έλεγχο στην ζωή μας, να πάρουμε την αυτοκυριαρχία μας, να έχουμε αυτογνωσία, να πάρουμε την ευθύνη της ζωής μας.

Το μέλλον που οδηγείται με ταχύτητα η ανθρωπότητα θέλει ανθρώπους που να στέκουν στα δικά τους πόδια, κι όχι σε εξωτερικά στηρίγματα.

Όλο αυτό το σύστημα που καταρρέει είναι της εξάρτησης της υποδούλωσης όπου δημιούργησε ιστορίες μύθους κ παραμύθια, ώστε οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων να είναι σχέσεις εξάρτησης κι όχι αγάπης για την ελευθερία κ την εξέλιξη.

Έστρεψε τον άνθρωπο να πιστεύει σε στηρίγματα έξω από τον εαυτό του, να ψάχνει για σωτήρες εκτός που μόνο σωτήρες δεν είναι.

Όλη αυτή η πραγματικότητα των τοξικών σχέσεων , καταρρέει τώρα.


Τα γράφω αυτά εδώ κ χρόνια.


Δυνατός είναι αυτός που έχει εργαστεί με τον εαυτό του, ορίζει την ζωή του κ δεν περιμένει από κανένα τηλεβόα της τηλεόρασης, η όποια εξουσία έξω του εαυτού, να του πει αν θα ζήσει η αν θα πεθάνει.

Είναι εκεινος που εχει μεταμορφωσει το δηλητήριο των φόβων του, της απόρριψης κ των ενοχων σε ίαμα κ σε θεραπεία.

Ο άνθρωπος που πορεύεται στην ζωή φροντίζοντας για την ελευθερία την δική του κ των υπολοίπων.

Ο άνθρωπος που μάχεται για την αλήθεια, αυτός ανήκει στον Ουρανό, στο μέλλον της ανθρωπότητας που ανοίγουν οι πόρτες διάπλατα για αυτόν.

Κάθε είδους εξάρτηση καταρρέει μέσα από όλο αυτό το στορυ του Κορονοιου, που ήρθε κ έδειξε αλήθειες, κ τι υπάρχει μέσα στο κεφάλι, μέσα στο νου του καθενός.

Η Ουρανια Διανοια η φωνή του σύμπαντος, του θεού, ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, στέλνει τα πυρ της τώρα συνεχώς , καίει κ μεταμορφώνει το νοητικό των ανθρώπων προετοιμάζοντας τον για την πιο λαμπερή εποχή που υπήρξε ποτέ στην ανθρωπότητα.

Η φωνή του κοσμικού που περιέχει μέσα της Αγάπη κ Σοφία κατεβαίνει μόνο μέσα από σοκ που αφυπνίζουν, μέσα από πύρινες φλόγες - γλώσσες που ξυπνούν.

Η αφυπνιση δεν μπορεί να γίνει με ήρεμο τρόπο, ούτε με μελωδικές φωνές.

Η αφύπνιση έρχεται μέσα από κρίσεις, σοκ, ξαφνικά γεγονότα που ταράζουν κ ανοίγουν τα μάτια της καρδιάς, της εσωτερικής αφυπνισης κ οδηγούν τον άνθρωπο στο να ενωθεί με τον εαυτό του κ με τον Ουρανό μέσα του.

Εκείνος που κοιτάζει στον Ουρανό , κοιτάζει προς την ελευθερία κ όχι την εξάρτηση.

Εκείνος που ερευνά ψάχνει την αλήθεια, είναι ο άνθρωπος που θα κυριαρχεί στο μέλλον.


Εμπιστευτείτε το υπέροχο μοναδικό έτος 2020.


Όπως κ τα υπόλοιπα έτη που θα ακολουθήσουν.


Ήδη έχουμε επιβιβαστεί σε μια πτήση η οποία στο τέλος της 4ετιας θα μας αποβιβάσει διαφορετικούς μεν, ενδυναμωμενους δε, σε μια καινούργια ανθρωποτητα από αυτή που τώρα είμαστε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.