Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ . Η ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

 


Καλησπέρα σας φίλοι μου !


Ουαου!


Με ένα Ουαου θα ξεκινήσω το κείμενό μου για την πανσέληνο του Οκτωβρίου κ για τον μήνα όλο.

Μια πανσέληνος στο ζώδιο του Κριού αύριο (1/10), κινεί την διαδικασία του πυρός , της φωτιάς αυτής όπου μεταμορφώνει κάθε έναν από εμάς ατομικά κ συλλογικά.


Ένας μήνας όπου τα στοιχεία του Πλούτωνα, ο πλανήτης που καταστρέφει κ σαρώνει τα παλιά συστήματα, για να δημιουργήσει κάτι καινούργιο μέσα από τις στάχτες του, είναι αυτά που έρχονται επάνω.


Και είναι σαρωτικος αυτός ο Οκτώβριος καθώς ο Άρης ο κυβερνήτης του Κριού, το ζώδιο όπου γίνεται αυτή η πανσέληνος , είναι ανάδρομος κ λειτουργεί μέσα από το δυναμικό της εσωτερικής φωτιάς , το πλουτώνιο πυρ που μετασχηματίζει.


Ο Άρης εδώ έχει δυνατή θέληση , ισχύ, κ είναι αφοσιωμένος στον σκοπό του.

Είναι ο μαχητής του πυρός, η ανώτερη αποστολή του Άρη, εδώ σε αυτή την ενέργεια είναι η μάχη για την αλήθεια, την ισορροπία, την ομορφιά, την ισότητα .

Ο Άρης σε αναδρομή, φωτίζει περισσότερο όπως έχω αναλύσει σε παλιό μου ποστ, τις ιδιότητες του απέναντι ζωδίου, του Ζυγού, όπου δηλώνει τους άλλους, τις σχέσεις, τον κόσμο, την ανθρωπότητα.

Ένα πεπρωμένο εδώ παίρνει μπρος, ενα κάλεσμα ψυχής γίνεται εσωτερικα σε όλους εκείνους που γνωρίζουν , ερευνούν μάχονται για έναν καλύτερο κοσμο, ρισκάρουν την ασφάλεια τους, μάχονται για το σύνολο.

Ο Άρης σε αυτή την πανσέληνο κινεί την φωτιά της μεταμόρφωσης εσωτερικά στο κάθε έναν από εμάς ατομικά.

Οπως κ στο εξω χώρο στον κοινωνικό, μεταμορφώνται οι εξουσίες, οι κυβερνώντες, οι κυβερνήσεις, τα συστήματα, οι οργανισμοί.


Είναι η βία του Πλούτωνα Κρόνου, είναι ο εγκλωβισμός όπου αυτοί οι δυο πλανήτες μαζι δημιουργούν αυτή την εποχή, κ πιέζουν αναγκαστικά να βγάλουμε τις καλύτερες μας ποιότητες, κ να δράσουμε προς την κατεύθυνση του συλλογικού καλού.

Τα συστήματα που δεν συμμορφώνονται σε αυτό το κάλεσμα, οι κυβερνώντες, οι μεγάλοι οργανισμοί όπου κινούν τα ηνία, θα δούμε να καταρρέουν κ να πέφτουν.

Ήδη η αρχή έγινε τον Σεπτέμβριο, όπου έφερε σεισμό στην ιατρική επιστημονικη κοινότητα, φανερώνοντας μία άλλη πράγματικοτητα από αυτή που μας είπαν κ θέλουν οι εξουσίες να παρουσιάζουν.

Βλέπουμε ήδη το σύστημα όπου έθρεψε πλουσιοπάροχα κ υλιστικά τα κεφάλια των ανθρώπων, τους έβαλε το δόλωμα της υλικής απολαβής, κ παγίδεψε σε φάκα κάθε ανθρώπινη ύπαρξη, φυλάκισε κ εξουσιασε μέσα από το παραμύθι του υλισμού, κάθε αξιοπρέπεια, κάθε ηθική αρχή εξαφανίζοντας το νόημα του τι εστί άνθρωπος.


Μέσα στον Σεπτέμβριο η αποδόμηση του συστήματος φανέρωσε για όσους παρατηρούν , ερευνούν κ ψάχνουν, ότι οι πολιτικοί δεν είναι άνθρωποι, αλλά τέρατα, δεν είναι όντα με ψυχή.

Το έργο του Πλούτωνα συνεχίζεται για το επομενο δίμηνο εντατικά.


Πλούτωνας Κρόνος μαζί φανερώνουν στα μάτια όλων, το σκληρό πρόσωπο των εξουσιών, την αλήθεια, ότι όλα γίνονται για το χρήμα, για περισσότερο πλούτο κ όφελος.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος εκεί έξω που ακόμα να πιστεύει ότι όλα γίνονται για τον ιό.

Η εξουσία εγκλωβίζει κ αφαιρεί κάθε ατομική αρχή κ δικαίωμα, προκειμένου να δολοφονήσει την ύπαρξη κ κάθε ελευθερία κίνησης.

Σε αυτή την πανσέληνο βλέπουμε η Σελήνη στον Κριό δίπλα μαζί σε σύνοδο με τον Χείρωνα, τον πλανήτη που κυβερνάει την Παρθένο, τον πλανητη της έρευνας κ της σοφίας.

Ο Χείρωνας εδώ μιλάει για πληγή, μιλάει κ για θεραπεία.

Μια μερίδα κόσμου θα δούμε ότι θα πονέσει πολύ μέσα από τις αποκαλύψεις που έρχονται μέσα στον μήνα, κ φανερώνονται οι αλήθειες που αποκρυφτηκαν.

Ο Ερμής ο κυβερνήτης του Χείρωνα, θα βρίσκεται στον Σκορπιό πλησιάζοντας από αντίθεση τον Ουρανό.

Ξαφνικά νέα κ αλήθειες που φέρνουν σοκ, μέσα από πηγές από κρύφτηκαν κ αποσιώπησαν.


Τα καλά νέα χαρμόσυνα ανήκουν σε μια μερίδα κόσμου όπου για αυτούς θα βιώσουν το θεραπευτικό κομμάτι του Χείρωνα.

Καθώς στον Χείρωνα ανήκουν εκείνοι όπου ενιωσαν αταίριαστοι στο περιβάλλον τους, ταπεινώθηκαν από την αρχή της ύπαρξής τους.

Βίωσαν την έννοια του δεν έχω δικαίωμα να είμαι κ να υπάρχω, καθώς αυτό που ήταν απορρίφτηκε από το περιβάλλον όπου ανήκαν.

Αυτή όμως η αρχική τους πληγή κ τραύμα τους οδήγησε εντός, στο να ψάχνουν, να ερευνήσουν, να ψάξουν να μάθουν, έγιναν οι αναζητητές της αλήθειας , οι μαχητές του φωτός.

Αυτοί λοιπόν σε αυτό τον μήνα θα δουν λύτρωση, δικαίωση, καθώς όλος τους ο δρόμος τώρα φέρνει ένα αποτέλεσμα.


Αυτός ο μήνας φέρνει ουράνια καλέσματα σε όσους έχουν έργο.

Ένα μεγάλο έργο έχει ξεκινήσει και το δίμηνο αυτό είναι ένα διάστημα προετοιμασίας μας, στο να χτίσουμε, να ετοιμάσουμε τον εαυτό , να τελειοποιήσουμε τις ελλείψεις μας, να υπερβούμε τους φόβους μας, κ να βγάλουμε προς τα έξω τις καλύτερες ποιότητες μας προς υπηρεσία.


Το έργο αρχικά θα κινηθεί αργά, χρειάζεται συγκέντρωση κ αυτοκυριαρχία μέχρι κ Νοέμβριο.

Η επόμενη διετία με την είσοδο της εγκαινιάζει της έναρξη ενός νέου κόσμου, όπου θα χτιστεί από καθένα από εμάς.

Η επόμενη διετία το έργο καλεί εκείνους που θα συμμετέχουν σε αυτό ενεργά, θα δράσει με έντονο τροπο, κ το μενού έχει νέα συλλογικά κινήματα σχηματίζονται, άνθρωποι όπου αυτή την περίοδο έρχονται σε ένωση μέσα από κοινό τρόπο αντίληψης, οι μαχητές της αλήθειας θα είναι οι πρωταγωνιστές.


Αυτή η πανσέληνος θα είναι για κάποιους πόνος απογοήτευση κ θλίψη.

Κ για άλλους λύτρωση κ θεραπεία.


Οκτώβριος ο μήνας που πολλοί θα δουν ανταμοιβή.

Ενώ άλλοι θα κριθούν για την έλλειψη της ακεραιότητας τους.


Πάμε λοιπόν!

Να σας πω την αλήθεια μου.

Μπροστά στην αλήθεια.

Ας καουν τα πάντα !


Viva!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.