Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ΧΑΡΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ

 



Στον χάρτη της Ελλάδος με Ήλιο στον Υδροχόο, τον οποίο μελετάω κ βγαίνει κατά γράμμα.


Παρατηρώ τα εξής :


Ο προοδευτικός της Ήλιος από Δεκέμβριο 2020, πλησιαζει τον προοδευτικό Κρόνο με ανοχή μιας μοίρας.

Αυτο δείχνει ότι από Δεκεμβριο κ για όλο το 2021  ο πρωθυπουργός της χώρας (Ήλιος) θα βρίσκεται σε δύσκολη θέση κ θα τεθεί σε περιορισμό, αρχικα σε πτώση κ μετέπειτα εγκλωβισμο.

Διάστημα έντονο κ κρίσιμο όπου θα συμβούν όλα αυτά ξεκινάει απο τον Δεκέμβριο 2020 μεχρι κ τον Μάιο 2021.

Επίσης το ίδιο επιβεβαιώνεται κ με τις όψεις του τρέχων Ουρανου όπου θα βρίσκεται από τελη Οκτωβρίου (από τώρα δηλαδή), σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη του χάρτη Κ10, όπου δηλώνει την ηγεσία της χώρας.

Ο πρωθυπουργός είναι ήδη σε κίνδυνο καθώς αυτό φαίνεται κ από τις όψεις όπου αυτή την στιγμή γίνονται στον χάρτη του κ δηλώνουν τον εγκλωβισμό κ τον περιορισμό στις κινήσεις του.


Αν λάβουμε υπόψιν κ την πανσέληνο αυτή που γίνεται στις 31/10 στην 8η μοίρα Ταύρου με Ουρανό συνοδο, αυτή γίνεται ακριβώς επάνω στην κυβέρνηση της χώρας.


Ταυτόχρονα τα τετράγωνα Κρόνου Ουρανού που θα γίνουν επίμονα την επόμενη χρονιά κ το 2022 , γίνονται επάνω στον γενέθλιο της Ήλιο κ δηλώνουν την αναστάτωση που θα είναι όλη η χώρα, αλλά κ τις συνεχείς αλλαγές , τις πτώσεις της ηγεσίας.


Επίσης ήδη η χώρα είναι σε πτώχευση καθώς από φέτος αρχές του 2020 ο Ποσειδώνας ο διελαυνων, βρίσκεται επάνω στον νότιο δεσμό της κ σε σύνοδο με τον πλανήτη των οικονομικών (Αφροδίτη), φέρνοντας βύθισμα, κατάρρευση πτώχευση κ τέλος στην ιστορία της χώρας όπως μέχρι τώρα υπήρξε για την επόμενη τριετία.


Επίσης εδώ κ ένα έτος και αυτό συνεχίζει κ το 2021-2022, ο λαός τρώει ένα τεράστιο παραμυθι από τα μηντια.

Έχω ξαναγράψει για αυτά κ παλιότερα.


Η σελήνη (λαός) δέχεται τετράγωνο από τον Ποσειδώνα τον πλανήτη του ψεύδους, της απάτης, κ της σύγχυσης, ενώ ταυτόχρονα επίσης δηλώνει ότι ο λαός είναι σε απογοήτευση, καθώς φανερώνεται προς τα έξω όλες οι ψευδαισθήσεις του.

Τα καλά νέα είναι ότι μαζί με τον εγκλωβισμό του πρωθυπουργού, έρχεται κ αυτός των δημοσιογράφων καθώς οι πλανήτες που τους αντιπροσωπεύουν στα προοδετικα ωροσκόπια κλείνουν έναν κύκλο ηγεσίας 28-30 ετών κ έτσι φέρνουν τέλος στις εξουσίες τους.


Η οικονομία της Ελλάδας θα είναι σε πτώση μέχρι κ το 2023.

Με εναλλαγές προσώπων στην εξουσία όπου δεν θα μένουν για πολύ καιρό.

Ασταθής πολιτικό κλίμα για την επόμενη τριετια ανόδους κ κάθοδος.

Το 2024 θα είναι μια πιο μέτρια χρόνια, με την Ελλάδα να είναι ζαλισμενη από τα προηγούμενα έτη.

Ενώ από το 2025 κ ύστερα ξεκινάει ένας νέος κύκλος ανάπτυξης.

Από το 2028-2030 η Ελλάδα θα έχει αποκτήσει δύναμη κ θα διανύει την Χρυσή εποχή της, την πιο πνευματική που υπήρξε ποτέ με μεγάλη διάρκεια και επιρροή παγκόσμια.

Η Ελλάδα θα είναι πάλι μπροστά κ θα δοξαστει μέσα από το πνευματικό της χώρο όπως παλιά.

Αφού πρώτα περάσει έναν θάνατο.


Εμείς που όλοι τώρα παλεύουμε για αυτή την πνευματική μεταμόρφωση κ έχουμε αφιερώσει όλο μας τον χρόνο εκεί, στο να καταφέρουμε να αναπτύξουμε κ να φερουμε την πνευματική νόηση σε άνοδο, θα παίξουμε πολυ σημαντικό ρόλο σε όλο αυτό.


Εργαζομαστε non stop.


Γιατί ήρθαμε εδώ για αυτό ακριβώς!


Είμαστε εδώ για αυτό τον λόγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.