Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ . ΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ

 






Άρης τετράγωνο με Πλούτωνα κ Κρόνο, αυτές τις μέρες μια όψη βιας όπου βγάζει τα κατώτερα ένστικτα, συμπεριφορές κ πράξεις στο φως.
Βλέπουμε σκληρές καταστάσεις βίας, η απανθρωπιά έχει βγει προς τα έξω, ότι κατώτερο ένστικτο υπάρχει ανεξέλεγκτο, ακυβέρνητο, ζωωδης εμφανίζεται.
Παράλληλα παρατηρούμε δηλητήρια από ανθρώπους να εκτοξεύονται με ταχύτητα, ότι κρύβει ο καθένας μέσα του τώρα φανερώνεται.

Μέσα σε μια εποχή όπου ολοι μιλούν για θεό, για ανύψωση, παρατηρούμε πως ακόμα δεν έχουμε ανέβει στο πρώτο σκαλοπάτι, αυτό του ανθρώπου.
Πόσα εγκλήματα βάναυσα όχι μόνο ορατα, αλλά κι αυτά που οι άνθρωποι κάνουμε σε αλλα ζώα που τα φυλακιζουμε για να τα σφάξουμε, να τα φάμε σαν κανίβαλοι, απλά αυτά δεν τα αναφέρουμε καν γιατί έχει περάσει στο ασυνείδητο ότι είναι σύνηθες να γίνεται.
Πόσα ζώα βασανίζονται χρησιμοποιούνται κάθε μέρα για να τραφεί ο άνθρωπος, κ να ευχαριστηθεί που νομίζει πως έγινε ο Θεός στην θέση του Θεού.
Πόσα ζώα μαχαιρωνονται, τεμαχίζονται για να έχουμε εμείς την τέρψη μας κ την ευχαριστηση μας.
Συνήθειες κανίβαλων που έχουν περάσει αιώνες τώρα στις κοιμισμένες συνειδήσεις μας.
Όταν έχεις ενσυναίσθηση κ μπαινεις στην ψυχή του άλλου, μπαίνεις στην ψυχή κάθε ζώου.
Η αγάπη βρίσκεται στην αβλαβεία.
Το να μην βλαπτεις την ύπαρξη, αλλά να της επιτρέπεις να είναι ελεύθερη αλλά κ ασφαλής, είναι η συνειδητότητα της αγάπης.

Αγάπη Ελευθερία πάνε μαζί.
Επιτρέπω να είναι ελεύθερο ένα ζώο , η ύπαρξη χωρίς να παρεμβαίνω, κ να της αφαιρώ την ζωή.
Τα εγκλήματα που γίνονται δεν είναι μόνο αυτά που μαθαινουμε.
Αλλά γίνονται χιλιάδες καθημερινά σε φυλακές κ στα βασανιστήρια, εγκλήματα που τεμαχιζουν ψυχές για να ωφεληθεί το τέρας άνθρωπος.
Γιατί μέχρι στιγμής σε τέρατα ανήκουν αυτές οι συνήθειες.
Κι όχι σε άνθρωπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.