Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Η ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ. Ο ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ






Τα τέσσερα ζώδια του παρορμητικου Σταύρου
Κριοί Καρκίνοι Ζυγοί Αιγοκεροι,
του τρίτου δεκαημέρου κ ειδικότερα από την 22η μοιρα κ έπειτα, θα είναι οι μπροστάρηδες, αυτοί που κρατούν τα κλειδιά για τη νέα εποχή.

Ο παρορμητικός Σταυρός είναι ο σταυρός των ξεκινηματων, είναι η ευθύνη κ το έργο μιας νέας δράσης της ύπαρξης, όπου βάζει τις αρχές κ τα θεμέλια μέσα στον κόσμο αυτό.

Όλοι μας μέσα στον χάρτη μας έχουμε κάπου αυτά ζώδια, κ καλό είναι να κοιτάξουμε τις ακμές, για να δούμε που χρειάζεται να φέρουμε μία νέα εκκίνηση ,  αλλά κ μια κατεύθυνση όπου θα υπηρετεί με ευθύνη, ωριμότητα, τον ενήλικα που δρα για το καλό του συνόλου.

Έχουμε όλοι μας έργο, αλλά όσοι έχουν Ήλιο Σελήνη, ωροσκόπο ειδικά σε αυτές τις μοίρες καλούνται να κάνουν την αρχή , το πρώτο βήμα.

Η ανθρωπότητα περνάει από την ανήλικη βρεφική της ηλικία, της εξαρτησης της υπαρξης όπου  χρειαζόταν κάποιον έξω από αυτή με την σώσει, να την υποδείξει κ να την καθοδηγήσει.
Περνάει στην ενηλικίωση όπου καλείται να πάρει την ευθύνη, να είναι ο καθενας αυτοδύναμος, αυτοκυριαρχος, ο ενήλικας που γνωρίζει τον εαυτό του, φροντίζει κ προστατεύει τον ίδιο αλλά κ το πλησίον του.
Η ωριμότητα όπου χρειάζεται να έρθει πρωτίστως στο συναισθηματικό, η ενσυναίσθηση, η φροντίδα, η ασφάλεια, η προστασία κ το νοιαξιμο για το σύνολο.

Αυτή την περίοδο με Άρη Πλούτωνα Κρόνο τετράγωνο γίνεται ένα reset, ένα σβήσιμο ένα τέλος στην προηγούμενη μορφή της ύπαρξης, του εγώ , της ατομικής μας δράσης.
Όλο τον Οκτώβριο συντελείται ένα τέλος, ένας θάνατος, ένας κορεσμός σε παλιά κίνητρα όπου ωφελουσαν μόνο ατομικά κι όχι συλλογικά .
Το συλλογικό συμφέρον είναι αυτό που ωθεί από εδώ κ πέρα κ αναβαθμίζεται.
Η δράση που ωφελεί το σύνολο κ δεν το βλάπτει.
Που υπολογίζει τον συνάνθρωπο κ προχωρά δίπλα του κι όχι ενάντια του.
Αυτή η περίοδος υπάρχει αρχικά μια παύση, μία ακινησία καθως μετά από Νοέμβριο νέα δεδομένα , πρότυπα βγαίνουν μπροστά.
Δημιουργείται μια αίσθηση μπλοκαρισματος αρχικά, καθώς σβήνει την προηγουμενη μορφη, ένας θάνατος που οδηγεί μετά στην Ανάσταση.
Νιώθουμε τάση για απομόνωση, μοναχικότητα, μπορεί κάποιοι να ειναι χωρίς ενέργεια, κάποιοι άλλοι να ασφυκτιούν, να βλέπουν ότι τίποτα δεν κινείται μπροστά, δεν προχωρά.
Μα ναι είναι απαραίτητη αυτή η διαδικασία, η παύση που θα φέρει μετά νέα γρηγορη άνοδο κ εξέλιξη.
Η ανθρωπότητα κλείνει εναν μεγάλο κύκλο συναισθηματικής ανωριμότητας, όπου είχε αναπτύξει πολύ την γραμμική σκέψη, αλλά δεν είχε βάλει καθόλου καρδιά, ψυχή δεν είχε βαλει συναίσθημα σε κάθε της κίνηση.
Κινούταν γραμμικά, μέσα από τα πρέπει, μέσα από κανόνες, γραμμές κ υποδείξεις που έβαζαν κάποιοι ειδήμονες, χωρίς να σκέφτεται με την καρδιά, να αποφασίζει μέσα από την έσω γνώση.
Γι αυτό κ τώρα είναι νεκρή, ειναι σε τέλμα κ χρειάζεται να αφυπνίσει την ψυχική νόηση που δρα μέσα από το κέντρο του είναι.

Οι Κριοί λοιπόν με ωροσκόπο Ήλιο η Σελήνη :

Χρειάζεται να δουν και τους άλλους, να υπολογίζουν και τον άλλον, να δουν ότι δεν ειναι μόνοι τους σε αυτό τον κόσμο,  να δρουν κοιτάζοντας αν η κάθε τους κίνηση ωφελεί κ τους υπόλοιπους, κι όχι μόνο τους ίδιους, ενώ καταστρέφει τους άλλους.
Η δράση τους να γίνεται προς όφελος κ για το καλύτερο όλων.

Οι Καρκίνοι όπου εδώ έχουμε το βρέφος κ την μητέρα, να φύγουν από το στάδιο του ανήλικα , όπου περιμένει κάποιον άλλον να τον φροντίσει κ να του υποδείξει.
Να γίνουν η μητέρα του εαυτού τους, ο ενήλικας που νοιάζεται, είναι ώριμος, υπολογίζει τις συνέπειες των πράξεών του, έχει ωριμάσει συναισθηματικά, να γίνει ο φροντιστής της ανθρωπότητας.

Οι Ζυγοί χρειάζεται να παύσουν να αποφασίζουν για την ζωή τους, μέσα από άλλους, να γίνουν πιο αυτόνομοι, να μην δίνουν την δύναμη τους σε άλλους, να σταθούν στα δικά τους πόδια κ στηρίγματα.
Να μάθουν να συνυπάρχουν, αλλά χωρις να ξεχνούν τον εαυτό τους.
Η εξάρτηση δεν ανήκει στο νέο κόσμο.
Η νέα ανθρωπότητα χρειάζεται ανθρώπους ενδυνάμωμενους κ ανεξάρτητους.

Για τέλος οι Αιγοκεροι χρειάζεται να αφήσουν πίσω τους την αυστηρότητα, τις σκληρές απότομες συμπεριφορές, να αποκτήσουν συναισθηματική νοημοσύνη, να μάθουν την ενσυναίσθηση, να ενώσουν την καρδιά με το μυαλό, κ να μάθουν να ασκούν όχι την εξουσία εκτός, αλλά εντός στον εαυτό τους.

Δείτε όλοι που έχετε όλους αυτούς άξονες, κ πραξτε αναλόγως.

Εκείνοι που έχουν κάνει εσωτερική εργασία, θα είναι αυτοί που βγαίνουν μπροστά κ παράγουν έργο, για να ακολουθήσουν κ οι υπόλοιποι.

Φιλιά!

Καλή σας μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.