Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

2020 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ. ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ


 Πάντοτε ανάποδη ήμουν. Τις δεκαετίες όπου ο κόσμος περνούσε καλά κ υπήρχε πάρτυ με τρελό χρήμα, ήμουν σε μελαγχολία γιατί δεν μου άρεσε όλο αυτό, δεν έβρισκα κανένα νόημα, έβλεπα εσωτερικά όλο το ψέμα, την ανηθικότητα, την πλάνη.

Η φετινή χρονιά για εμένα κ όλο αυτό που ξεκινάει από εδώ κ πέρα , ήταν η καλύτερη γιατί ενεργειακά περνάμε σε πιο πνευματικές εποχές, όπου λογικό είναι να διαταράσσουν την ύλη κι όλο αυτό που επικράτησε.

Πάντοτε ήμουν ανάποδη.

Πείτε με τρελή.

Αλλά τώρα ξεκινάει η εποχή εκείνων που νιώθαμε παρείσακτοι, αταίριαστοι κ έμεναν κρυμμένοι μπροστά σε όλο αυτό το ψεύτικο .

Είναι η εποχή όπου 'οι τελευταίοι εσσονται πρώτοι'.

Κι αυτό θα γίνει μέσα από γκρεμίσματα, αποκαλύψεις κ τραντάγματα.


Ένας μεγάλο κύκλος κλείνει εποχών,

2000 ετών με την εποχή του Υδροχόου να εγκανιαζεται από την σύνοδο του 2020 Δία κ Κρόνου.

Ο πλανήτης Γη έχει ήδη περάσει στον Υδροχόο,

κ σύμφωνα με δημοσιεύσεις ξένων συναδέλφων, με τους οποίους συμφωνώ, όλο το έτος 2020 η τριάδα Δια Πλούτωνα Κρόνου, βρίσκεται στον 12οικο της Γης (με ωροσκόπο Υδροχόο).


Μέσα σε αυτό τον οίκο βλέπουμε να γίνεται ένα έντονο καθάρισμα κ να βγαίνουν έξω μυστικά κρυφά όπου είχαν καλυφθεί, επίσης φανερώνονται οι πλάνες ((12ος κ Ιχθείς), οι ψευδαισθήσεις αιώνων όπου σημάδεψαν τον πλανήτη κ επηρέασαν το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας.

Βλέπουμε να αποκαλύπτονται με ταχύτητα συνεχώς οι μέθοδοι κ οι τεχνικές των κυβερνήσεων που εξουσιάζουν τον πλανήτη.

Βλέπουμε ένα τεράστιο ψέμα που είχε απλωθεί στα πάντα, στην διατροφή, στην ιατρική , στην φαρμακευτική -ολα και τα τρία ανήκουν στον οίκο του Ιχθύ.

Από τον Δεκέμβριο και μετά Κρόνος κ Δίας περνάνε στον Υδροχόο, στον πρώτο οίκο της Γης κ ορίζουν μία νέα εποχή, μπαίνουν τα θεμέλια οι ρίζες της πνευματικής χρυσής εποχής.


Ένας μικρότερος ακόμα κύκλος κλείνει 700 ετών, με τον Δία Κρόνο σύνοδο, να περνάει στο πιο ανθρωπιστικό ζώδιο, τον ανώτερο άνθρωπο τον Υδροχόο κ οι ανώτερες ποιότητες του να είναι τα κύρια αιτηματα που θα καθορίσουν κ την επόμενη 200ετια : Ειρήνη Ανθρωπιά Ισότητα Ελευθερία.


Τα τελευταία 200 έτη οι δυο τους, είχαν βρεθεί σε ζωδια Γης κ έφεραν την ύλη το χρήμα κ όλη την υλιστική φιλοδοξία χωρίς όρια σε πρώτο πλάνο.


Ένας ακόμα μικροτερος κύκλος 500 ετών κλείνει, με τον Πλούτωνα Κρόνο να βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω και να δηλώνουν το τέλος αυτοκρατοριών κ οικογενειοκρατίας, όπου επικράτησαν όλα αυτά τα χρόνια.

Θα το δούμε αυτό να συμβαίνει το 2023-2025 όταν  οι μεγάλοι  πλανήτες που ορίζουν εποχές Πλούτωνας Ποσειδώνας Ουρανός αλλάξουν ζώδιο.


Για τέλος ένας ακόμα μικρότερος κύκλος μέσα στον τελευταίο αιώνα κλείνει 80 ετών με τον Ουρανό, να είναι στο ζώδιο του Ταύρου κ να φέρνει στο φως ψευδαισθήσεις που επικράτησαν από το 1935 κ μετά.

Ο Ουρανός στον Ταύρο δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την εποχή λειτουργεί παντελώς διαφορετικά, καθώς βλέπουμε ότι οι δύο πλανήτες Ποσειδώνας κ Πλούτωνας τότε βρισκόντουσαν σε ζώδια πτώσης τους πρώτον, κ ακριβώς σε θέσεις απέναντι από ότι είναι τώρα.

Ο Πλούτωνας βρισκόταν στον Καρκίνο (απέναντι από τον Αιγόκερω που τώρα είναι), κ ο Ποσειδώνας στην Παρθένο (απέναντι Ιχθύ).


Εκείνη την εποχή υπήρχε απόλυτο σκότος,

καμία πληροφορία, αντιθέτως παραπληροφόρηση, λήθη, υπνωση κ χειραγώγηση του νοητικού κ της μάζας. 

Απλώθηκε από τότε μία πλάνη όσον αφορά ιατρικές θεραπείες, ενώ η φαρμακοβιομηχανία εξιδανικευτηκε κ πήρε υψηλή θέση έναντι στην φυσική αντιμετώπιση κ ολιστική θεραπευτική που υπήρχε,  αποδυναμώνοντας έτσι την θέληση κ την πίστη στις δυνάμεις μας κ την αυτοιαση στον άνθρωπο .

 


Ήταν η εποχή του φόβου κ της εξάρτησης μέσα από τεχνικούς τροπους και αυτή ακριβώς είναι που πλέον ο Ουρανός στον Ταύρο έρχεται τώρα να κλείσει κ να ανοίξει μια εποχή νέων θεραπειών που θα διατηρούν τον Άνθρωπο για πολλά χρόνια στην ζωή.


Σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται ότι ο άνθρωπος δεν άλλαξε ποτέ, γιατί να αλλάξει τώρα ;

Απαντώ ότι τώρα είμαστε σε εποχή όπου η πληροφορία κ το φως είναι διάχυτο. 

Ο καθένας έχει πρόσβαση να ψάξει να ερευνήσει μάθει, ν ανακαλύψει την αλήθεια.

Αυτό δεν υπήρξε ποτε ξανά.

Υπήρχε σκοτος κ καμία πρόσβαση

Εξ ου και ' το πεπρωμένο φύγει αδύνατον'.

Όχι φίλοι μου παύει να ισχύει αυτό!

'Το πεπρωμένο φύγει δυνατόν'.

Εμείς είμαστε κυρίαρχοι στην ζωή μας.


Φιλιά!

Καλή εβδομάδα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.