Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ (10/6). ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΟΣΜΟΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΕΝΑ ΝΕΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΖΩΗΣ.



Όλες αυτές τις μέρες με όλους αυτούς τους θανάτους από τα εμβόλια, με αυτούς που ανακοινώνονται κι αυτούς που κρύβονται.

Με τον θάνατο χτες του 32 χρόνου, με τον θάνατο της 44χρονης που άφησε τρία παιδιά, κ πόσους άλλους που δεν μαθαίνουμε.

Ναι είναι θλιβερο φυσικά, αλλά η θλίψη μου για το νοητικό επίπεδο που βρίσκεται ο κόσμος , κ τις αποφάσεις που παίρνει για την ζωή του, είναι μεγάλη όχι μόνο τώρα αλλά από πολύ μικρή από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Εχω νιώσει μέσα μου μεγάλη μελαγχολία, κ απογοήτευση το να βλέπω κοσμο να αντιγράφει ο ένας τον άλλον, να ακολουθεί έναν δρόμο ζωής, να παντρεύεται, να κάνει παιδιά χωρίς να ξέρει γιατί, αν το θέλει, να είναι μια απόφαση από μέσα συνειδητή.

Η θλίψη αυτών των γεγονότων που συμβαινουν τώρα, δεν είναι μεγαλύτερη από τότε, γιατί οι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους κοπιαρουν , επαναλαμβάνουν, αντιγράφουν.

Ζουν σαν νεκροι, ζω σε έναν κόσμο νεκρό, πεθαμένο στην συνείδηση του, είναι τόσο δύσκολο να είσαι εδώ σε αυτό τον πλανήτη, κ να προσπαθείς να συμβιωσεις με ανθρώπους που δεν βλέπουν, δεν ζουν , νομίζουν ότι ζουν.

Τα γεγονότα αυτά φέρνουν τα αποτελέσματα.

Πολύ κόσμος ηθελημένα επειδή του είπαν άλλοι, επειδή το κάνουν όλοι, χωρίς να ξέρει μέσα του γιατί πάει κ κάνει ένα εμβόλιο, είναι σε άγνοια, είναι σε χάος.


Η Έκλειψη αυτή σήμερα που γίνεται με τα φώτα κ τον Ερμη να γίνεται σε τετράγωνο με Ποσειδώνα, δηλώνει ότι βρισκόμαστε σε αυτή την εποχή όπου το χάος κυριαρχεί.

Είναι η εποχή που πολλοί έγραψαν για αυτη κ μίλησαν.

Είναι τα νοητικό χάος που κυριαρχεί άτομικα κ συλλογικά.

Ο κόσμος είναι σε σύγχυση, ο φόβος, η απόγνωση κυριαρχούν.

Βαδίζει υπνωτισμενος (Ποσειδώνας), ναρκωμενος, βυθισμένος σε λήθη, μόνο που αυτή η έκλειψη πλέον που φέρνει φως, όπως όλες άλλωστε οι εκλειψεις, το κάνει όλο αυτό πιο φανερό.

Φανερώνει τα σύννεφα που υπάρχουν στο νου όλων. Όχι όλων, αλλά όσων δεν έχουν βρει το δικό τους κέντρο, εκείνων που δεν έχουν δυναμωσει την επαφή με την φύση τους, εκείνων που δεν έχουν καλλιεργήσει τα δικά τους στηρίγματα.

Φωνές παντού τριγύρω μπερδεύουν κ φέρνουν σύγχυση στις αποφάσεις των ανθρώπων.

'Το συγχώρεσε τους, δεν ξέρουν τι κάνουν, που είπε ο Χριστός επάνω στον σταυρό', είναι αυτό που καθορίζει όλη την διαδρομή της ανθρωπότητας.

Γεννούν παιδιά, γιατί έτσι κάνουν όλοι.

Παντρεύονται γιατί έτσι κάνουν όλοι.

Σπουδάζουν γιατί έτσι πρέπει

Κατευθύνουν την ζωή τους μέσα σε σύννεφα, μέσα από ομίχλη.

Φωνές από παντού ακούγονται κ μπερδεύουν .

Σειρήνες καλούν τον κόσμο να κανει το εμβόλιο γιατί θα πεθάνεις από τον ιό, το εμβολιο είναι ο σωτήρας σου.

Από την άλλη μην το κάνεις γιατί θα πεθάνεις.

Χιλιάδες φωνές που σε τραβούν σε χίλιους δρομους , η δική σου όμως φωνή που είναι ;

Τι έχεις εσύ νιώσει; Αποφασίσει; Εκτιμήσει;

Έχεις ένα κέντρο που σε κατευθύνει;

Ή είσαι 'όπου φυσάει ο άνεμος' ;;


Το φως αυτής της έκλειψης τονίζει αυτή την άγνοια του κόσμου. Η έκλειψη πάντα φέρνει φως.

Γιατί ο κόσμος μας ζει στο σκότος.

Η εκλειψη φωτίζει κ φανερώνει, φέρνει πάντα μια ευκαιρία, να έρθουμε πιο κοντά στο δικό μας εσωτερικό ήλιο.

Φέρνει την ευκαιρία της εξέλιξης.

Να διακρίνουμε την πύρινη φλόγα μέσα μας.

Να έρθουμε σε επαφή με το φως μας.


Σε ένα σκοτεινό κόσμο, φέρνει τον πύρινο λαμπτήρα πιο κοντά, γιατί η πρόθεση του κοσμικού είναι να βγάλει τον κόσμο από την ύπνωση του, από την λήθη του, από την νάρκωση του.

Πόσο μάλλον τώρα που ο Ποσειδώνας συμμετέχει εδώ κ δυναμώνει το χάος, αλλά ταυτόχρονα όμως σβήνει, αποδόμει κ διαλύει όλη την προηγουμενη διαδρομή κ πορεία του κόσμου.


Μία νέα κοσμοθεωρια κ αντίληψη πρόκειται να γεννηθεί, που θα είναι πνευματική, κ σε πιο υψηλές δονήσεις.


Ατομικά κ συλλογικά ο καθένας τώρα δεν ξέρει πού πάει, που βαδίζει, δεν γνωρίζει το μέλλον, όλα σε χάος, σβήσιμο, αποσύνθεση, η παλιά υλιστική αντίληψη είναι υπό διάλυση, αυτό φέρνει αυτή η έκλειψη.

Ένα νέο μέλλον ορίζεται για τον κόσμο, μέσα από ένα πνευματικό μονοπάτι, πιο ουσιαστικό, ενωμένο στο κέντρο της καρδιάς.

Μία καινούργια κοσμοαντίληψη που αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να δούμε, είναι ακόμα στην κυοφορία, παρόλα αυτά έχει δώσει τα σημάδια της σιωπηλά κ ταπεινά.


Για τέλος στο νέο μέλλον που τώρα ανατέλλει μέσα από το φως αυτής της έκλειψης, θα δούμε νέα πρόσωπα να αναδεικνύονται, ενώ παλιά είδωλα να αποδομουνται.

Πρόσωπα που ανήκουν κυρίως στο καλλιτεχνικο χώρο, τον πνευματικο , θέατρο, μουσική τέχνη κ της ιατρικής , που με τον τρόπο τους επηρέασαν.

Πρόσωπα που ωραιοποιηθηκαν, λατρεύτηκαν εξιδανικευτηκαν, που έταξαν φουμαρα για μεταξωτές κορδέλες, που ζούσαν επιφανειακά, λουσατα μόνο μονο για να εντυπωσιάσουν, διαγράφονται κ αποδυναμώνονται.

Πρόσωπα που ζουν για να κερδίζουν σε βάρος άλλων .

Από την άλλη είναι η ώρα της διάκρισης κ της ανύψωσης ατόμων που προσφέρουν σιωπηλά, ταπεινά, κ δουλεύουν στο παρασκήνιο για το καλό της ανθρωπότητας, βοηθούν με αφοσίωση, αγάπη, στην πορεία αυτού του κόσμου, ήρθε η ώρα τους λοιπόν σε βάθος χρόνου, να φανούν.


Καλή έκλειψη σε όλους.

Ένα καινούργιο μέλλον ατομικά κ συλλογικά δημιουργείται.

Ένα νέο φωτεινό ταξίδι ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.