Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ Κ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ


 Το ιδανικότερο είναι τις περιόδους των Εκλείψεων να κάνεις αποτοξίνωση.

Καθώς οι Εκλείψεις μιλουν για τελειώματα κ ολοκληρώσεις.

Μιλούν για κάθαρση σε πεδία νοητικά συναισθηματικά κ σωματικά.

Κάθαρση κ αφαίρεση του παλιού, για να ανοίξει ένας νέος χώρος για το φως που στέλνουν οι πλανητικές οντότητες με τις ενέργειες τους.

Με μια αποτοξινωση με φρούτα κ νερό κ μετέπειτα λαχανικά για τον μήνα όλο που διαρκούν , συμβαδίζεις με τις ενέργειες κ αυτό που θέλουν κ απαιτούν οι κυρίαρχοι των ουρανών.

Με αυτό το τρόπο κάνεις κάθαρση σε σώμα, καθαρίζεις από νοητικές τοξίνες αλλά κ από συναισθηματικούς φραγμούς.

Κάνεις ένα στοπ, μία παύση, δημιουργείς ένα κενό, κάνεις ένα πέρασμα, ένα διάλειμμα από τοξικές συνήθειες κ καταστροφικές .

Αδειάζεις από τα παλιά κ επιτρέπεις  τα νεκρά κύτταρα να ξαναγεννηθουν, να φορτίστουν με το φως του ήλιου που εισέρχεται μέσα από τα φρούτα, κ να σε μεταφέρουν πιο κοντά στο δικό σου φως.

Η Έκλειψη δηλώνει ευκαιρία για να εισελθουμε σε ένα ανώτερο πεδίο συνειδητότητας, να αφήσουμε πίσω το νεκρό κόσμο, να ανοιχτουμε σε ένα πιο φωτεινό πεδίο αντίληψης.

Οι πλανήτες, οι ενέργειες τους μέσα από τις Εκλείψεις, έρχονται μέσα από ένα μακρινο μέλλον με τις πληροφορίες της εξέλιξης.

Πιέζουν τον άνθρωπο που τις δέχεται κ συλλογικά, με τις φωτεινές τους αστραπές, τις ουράνιες φλόγες καίνε κ καθαρίζουν.

Όταν ο άνθρωπος είναι μέσα στην τοξίνη κ δεν έχει κάνει καμία εργασία ατομική προς κάθαρση, τότε η πίεση που δημιουργούν μπορεί να δράσει καταστροφικά.

Στόχος τους είναι η εξέλιξη προς άνωθεν, η πρόοδος, το άνοιγμα το νοητικό, η ένωση , η αγάπη.

Όταν ο άνθρωπος έχει εργαστεί κ συμβάλει μέσα από την προσπάθεια , με κόπο κ δικο του έργο , με υπομονή, θυσία των υλιστικων του ορεξεων, κ με επιμονή, με πειθαρχία τότε οι δράσεις των Εκλείψεων προσφέρουν τα φώτα τους που ανορθώνουν κ μεταφέρουν σε άλλα επίπεδα την ύπαρξη.


Προσωπικά κάθε φορά που συνδύασα Έκλειψη κ αποτοξίνωση (μετράω ήδη 12 έτη), τα αποτελέσματα ήταν καθαρό πεδίο αντίληψης, διαύγεια κ ενεργοποίηση εσωτερικών δυνατοτήτων.


Το φως δεν έρχεται σε εμάς με εύκολο τρόπο.

Ούτε πηγαίνουμε σε άλλη διάσταση, δηλαδή ανεβαίνουμε σκαλοπάτι συνειδητότητας άπραγοι, κ χωρίς να θυσιάσουμε κάτι από το υλιστικό πεδίο.

Έρχεται κ πλησιάζει γιατί έχουμε κάνει εργασία εμείς πρώτα.

Κ το πιο δυσκολο σε αυτο είναι η θέληση κ η πειθαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.