Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΚΡΟΝΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΟΚΤΩΒΡΙΟ & ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟ. ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

 


Κρόνος ανάδρομος σε τετραγωνο με Ουρανό.

Ένα καινούργιο μέλλον χτίζεται σιγανα, ήπια κ με χαμηλούς τόνους για την ανθρωπότητα, όπου υπολογίζει τον άνθρωπο , δίνει σημασία κ πρώτο βήμα στο παιδί, αλλά κ σε όλη την ύπαρξη.


Ένα μέλλον βρίσκεται τώρα στα σκαριά, κ δημιουργείται με Άργους ρυθμούς, τώρα βάζει τις βάσεις του, μέσα από συνειδητοποιημένους ανθρώπους,που εργάζονται παρασκηνιακά για αυτό.


Χαμηλοί τόνοι,πράξεις, μικρά βήματα, προς όμως τον στόχο, όπου φωτίζεται τώρα προς κάτι καινούργιο διαφορετικό, που τώρα ακόμα είναι υπό κατασκευή το έργο, χτίζεται όμως το νέο σπίτι, το νέο οίκημα που θα μείνουν οι άνθρωποι που κοιτάζουν πιο μακριά, ζουν εδώ μεν, αλλά ήρθαν μόνο κ μόνο για την εξέλιξη του πλανήτη.


Ένα μέλλον όπου το παιδί θα είναι ο πρωταγωνιστής, μία διαφορετική παιδεία κ μόρφωση θα λάβει εκεί.

Ήδη οι σπόροι έπεσαν, κ βγάζουν τώρα φύλλα, γίνονται κινήσεις, έχει δρομολογηθεί η νέα ανθρωπότητα, όπου τα παιδιά θα λάμψουν.


Τίποτα από όλα αυτά που ξέραμε κ ζήσαμε δεν θα υπάρχουν.

Είναι εδώ τώρα η ενέργεια αυτή όπου ανοίγει τον δρόμο, ελεύθερα πνεύματα , ανεξάρτητες ψυχές όπου ωρίμασαν κ είναι η ώρα τους για να δώσουν πιο έντονα την παρουσία τους.


Για να συνεχίσει αυτός ο κόσμος χρειάζεται ασφάλεια, προστασία κ φροντίδα , χρειάζεται αγκαλιά, νοιαξιμο, όχι μόνο για τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά για κάθε άλλο άνθρωπο που υπάρχει κ είναι μακριά από εμάς.

Για να συνεχίσει η ανθρωπότητα να υπάρχει , χρειάζεται να φτιαχτεί το νέο οικοδόμημα που προσφέρει ασφάλεια, και μόνο οι άνθρωποι που μέσα τους έχουν έμφυτες τις συναισθηματικές ικανότητες , την ενσυναίσθηση, είναι η ώρα τους να ηγηθούν.


Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιο του μέλλοντος, ανάδρομος σε βάζει μέσα, να σκεφτείς τι μέλλον θέλεις να χτίσεις για εσένα, για τον κόσμο του αύριο, κ να πράξεις με ευθύνη σε αυτό.

Ο Ουρανός από τετράγωνο κ ορθός , δυνατός σαν επιρροή δηλώνει ότι ήρθε η ώρα της εξέλιξης, γρήγορα γεγονότα ακολουθούν για να ωθήσουν τις εξελίξεις.


Όλο αυτό , συν ότι κορυφώνεται επάνω στην Πανσέληνο, που εξηγήσαμε στην προηγουμενο ποστ, πόσο σημαντική είναι, καθώς έρχεται επίσης κ μετά από μια έκλειψη, η δόνηση της είναι δυνατή.


Συν ότι ο Άρης στον Λέων ,ξέρει τι θέλει κ είναι ο Ηγέτης του εαυτού του, αγαπάει δυνατά κ τολμάει για να φέρει φως αγάπη εδώ στο τώρα.

Συν ότι ενεργοποιεί το τετράγωνο του Κρόνου Ουρανού, λίγες μετά την Πανσέληνο.

Καταλαβαίνουμε όλοι ότι τα γεγονότα μιλούν για γκρέμισμα, κ για ένα μέλλον όπου έρχεται μέσα μία περίοδο σκότους κ βυθίσματος.


Για να δούμε τι θα γίνει κ στην χώρα μας, καθώς ενεργοποιείται ο χάρτης της Ελλάδος, αλλά κ του πρωθυπουργού χτυπιέται επίσης.

Κ περιμένουμε πολύ σημαντικα γεγονότα.

Η προσοχη όλων τώρα είναι στην χώρα μας.

Για να δούμε πως θα δράσει λοιπόν από τις 24/6-9/7.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.