Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΜΑ ΦΩΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΕΠΤΈΜΒΡΙΟ. ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


Έχει γίνει τις τελευταίες μέρες μία απίστευτη εκρηκτική κίνηση, όπου εχουν δημιουργηθεί ομάδες αλλά κι ένα σάιτ όπου εκεί μαζεύονται ανεμβολιαστοι κ προτείνουν μαγαζιά κ επαγγελματίες που δεν πρόκειται να ακολουθήσουν κανένα μέτρο κ κανένα διαχωρισμό.

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε στον πιο ιδανικό χρόνο που υπάρχει, καθώς ακολουθεί πιστά τις ενέργειες που την υποδεικνύουν.

Είναι η πίεση κ ο περιορισμός (Κρόνος), αλλά κ η αυτοπεποίθηση η τόλμη, η ατομική θέληση (Άρης), που έρχονται αυτοί οι δύο σε αντίθεση μεν, αλλά φέρνουν στο θετικό υψηλό της βαθμό την ενέργεια της αποφασιστικότητας, της υπομονής κ της στοχευμένης δράσης ,που φερνει τελικά την κίνηση της αλλαγής, της αντίδρασης κ προκαλεί τελικά κύματα ανατροπών (Ουρανός).


Στο τελευταίο μου βίντεο, είχα πει ότι θα έχουμε ανατροπή, κ ότι οι επαναστάτες, οι αμφισβητίες θα βγουν προς τα έξω κ ότι η καταπιεση όλου του προηγούμενου χρόνου μέσα από τα μέτρα θα φέρει κίνηση, ισχυρή θέληση, νέες ιδέες κ δρασεις.

Το κύμα αυτό αυξάνεται τόσο ραγδαία, καθώς το νούμερο των ανεμβολιαστων είναι πολύ μεγαλύτερο, κ επιταχύνεται, κ θα ισχυροποιηθεί το επόμενο διάστημα σε σύντομο χρόνο, κ θα φέρει ταχύτατες εξελίξεις.


Μην ξεχνάμε ότι ο Ουρανός βρίσκεται σε ορθή πορεία τώρα, είναι στην κορυφή ενός σχηματισμού, είναι ο δυνατός καταλύτης, κ εκφράζει την μερίδα ανθρώπων που τολμούν για να υποστηρίξουν την ελευθερία τους.

Δίνει ώθηση κ θάρρος απίστευτο στο να βγούμε μπροστά, να γίνουμε εφευρετικοί κ να τολμήσουμε σε περιοχές που πριν φοβομασταν.

Σπρώχνει τα πλήθη σε εξέγερση κ αντίσταση, κ μαζί κ Άρης σε συμμετοχή στο Λιοντάρι όπου ακολουθεί την καρδιά του κι όχι τους νόμους κ τις εντολές, το ενισχύει.

Ο Ουρανός θα ειναι σε ορθή πορεία μέχρι κ Σεπτεμβρίο κ θα δούμε μέχρι τότε η εξουσία να κάνει βήματα πίσω, να υποχωρεί κ εκεί θα καταλάβουμε πόση δύναμη έχουμε.


Μην ξεχνάμε ότι το φως στον πλανήτη, η αφύπνιση των πολλών της μάζας έχει μπει σε μεγάλο βαθμό από το 2020, κ για την επόμενη 5ετια θα είμαστε σε κορυφαίες ταχύτατες, επάνω στον πλανήτη, καθώς τα πάντα όλα θα αλλάξουν.


Υπάρχει η μεγάλη ιερή αρχαία υπόσχεση που εκπληρώνεται στο εδώ κ τώρα χρόνο, να καθαρίσει ο πλανήτης από κάθε μιαρό, από την βρωμιά, από τα ερπετά, από τα υβρίδια, όπου μέσα σε αυτά δεν είναι μόνο οι Άρχοντες, αλλά κ πολλοί κοινοί θνητοί, το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού αποτελείται από αυτούς.

Πολλοί λίγοι είναι οι άνθρωποι μέσα σε αυτό τον πλανήτη με ψυχή, κ αυτοί κ τελικά θα μείνουν.

Εχτές βρέθηκα με μια σοφή γυναίκα, που βλέπει το μέλλον μπροστά, κ μου επιβεβαίωσε αυτά που βλέπω κι εγώ, την εικόνα που έχω από τότε που γεννήθηκα για το μέλλον αυτού του κόσμου.


Έτσι λοιπόν κ σύμφωνα με αυτά που βλέπω αστρολογικά, αλλά κ τα έχω γράψει εδώ σε παλιότερα μου κείμενα, μου είπε ότι θα φύγει πολύ κόσμος, όχι μόνο από τα εμβόλια που αυτό είναι σίγουρο, αλλά και επειδή ο πλανήτης έχει σκοπό να καθαρίσει τα υβρίδια.

Οι δύο χρονιές , όπου ο Κρόνος θα περάσει στον Ιχθύ, το 2023-2024 θα είναι χρόνιες με θάνατο, κ τα αποτελέσματα των εμβολίων θα φανούν ήδη από τον Σεπτέμβριο, όπου οι θάνατοι θα αυξηθούν κατακόρυφα.

Θα μείνουμε εδώ μόνο οι άνθρωποι με ψυχή κ ο κόσμος όπου θα δημιουργηθεί θα είναι ο νέος παράδεισος για εμάς.

Οι πλούσιοι θα φτωχυνουν κ θα πεινασουν, ενώ από τους απλούς ανθρώπους που ζουν λιτά κ με λίγα, δεν θα πειραχτει ούτε τρίχα. Αυτό έχει ξεκινήσει.


Ακριβώς κι εγώ αυτή την εικόνα έχω, αυτό βλέπω, το έχω γράψει, βλέπω ευημερία αφθονία κ αγάπη, ισότητα, ελευθερία, όμως από το 2027 κ μετά.

Οι άρχοντες όλοι αυτοί θα φύγουν, καθώς η συνειδητότητα των ανθρώπων αλλάζει κ θα παραμένει το υψηλότερο.

Η επιτάχυνση των γεγονότων θα γίνει από τώρα, κ θα φέρει απίστευτες εξελίξεις.


Βέβαια η μεταμόρφωση γίνεται με σοκ, πόνο , φεύγουν άτομα από εμβόλια που δεν ξέρουν τι κάνουν, δυστυχώς αλλά αυτό είναι να συμβεί.

Χρειάζεται να το περάσουμε αυτό, αλλά μετά έρχεται κάτι ανθηρό, με χρώματα, όμορφο.

Είμαστε στον βόθρο τώρα κ στο καθάρισμα του.

Εμφανίζουμε έξω όλη την σαβουρα για να βοηθήσουμε στην επιτάχυνση του καθαρίσματος.

Η Λερναία Ύδρα χρειάζεται να βγει στο φως, να φανερωθεί έξω για να νικηθεί, έτσι δεν είναι;


Έτσι λοιπόν είμαστε σε ένα πολύ ωραίο διάστημα τώρα φωτεινό.

Το φως έχει έρθει εδώ στον πλανήτη, και θα διανύουμε διαστήματα που το φως θα δρα για λίγο κ μετά θα επιστρέψει πάλι το σκότος.

Μετά πάλι φως για πιο μεγάλο διάστημα κ πάλι μετά σκότος.

Και όσο θα προχωράμε προς το 2026 τόσο κ η κυριαρχία του φωτός θα μεγαλώνει στην δράση του, ενώ το σκότος θα περιορίζεται.

Είμαστε εδώ επιλεγμένες ψυχές, που έχουμε ζήσει κ επιβιώσει μέσα από δύσκολες συνθήκες, ήταν μέσα στην ιστορία μας για να καταφέρουμε να αναγνωρίσουμε πόσο δυνατοί είμαστε.

Η δύναμή μας έρχεται στο τώρα γιατί είμαστε εδώ για να αλλάξουμε την ενέργεια, για να δώσουμε μάχη, την αλήθεια να λάμψει.

Είμαστε εδώ άνθρωποι με ψυχή, με δυνατή θέληση που δεν υποχωρουμε γιατί έχουμε γνώση, έχουμε καρδιά, γνωρίζουμε.


Είμαστε στις πιο υπέροχες εποχές.

Ζούμε τις προφητείες.

Ζούμε τους έσχατους καιρούς.

Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια νέα ανθρώποτητα.

Είμαστε εδώ για να γράψουμε μια νέα ιστορία για τον κόσμο.


Συνεχίζουμε

Non stop!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.