Σάββατο 14 Αυγούστου 2021

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΉΤΗ. ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2023-2027.


Από το 2025 θα δούμε μια τεράστια έκρηξη στην συνειδητότητα του πλανήτη κ της ανθρωπότητας.

Ένα απότομο ξύπνημα που θα κορυφωθεί κ θα απλωθεί από το 2026 κ μετά ανοδικά.

Ο Πλούτωνας ναι πάλι αυτός ο τεράστιος , ο τίτανιος θα έχει εγκαινιάσει μια νέα εποχη για την ανθρωπότητα.

Από το 2025 περνώντας μέσα στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει μαζι του μία κοσμική αναβάθμιση, η οποία όμως ετοιμάζεται ήδη από το 2008.

Από το 2025 -2026, κ ταυτόχρονα με Ουρανό στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, θα είναι η διετία των ξαφνικών γρήγορων ανατροπών στην κοινωνία.

Θα έχει ήδη προηγηθεί η διετία 2023-2025, με Πλούτωνα στις τελευταίες μοίρες του Αιγοκερου, στον δεκανο της Παρθένου, όπου εδώ ειναι το έργο του διαχωρισμου, το ξεχωρισμα της Ήρας από το στάρι, το καλο από την κακό, η αλήθεια από το ψέμα, το φως από το σκότος, ο Χριστός από τον Διάβολο, θα είναι σε εντατική εγρήγορση.


Η ταχύτητα θα είναι γρήγορη, όπως κ τα γεγονότα που θα οδηγούν πλέον στο καθάρισμα του Πλανήτη.


Ταυτόχρονα αυτά τα χρόνια, ο Ουρανός θα είναι στο τρίτο δεκαήμερο Ταύρου, ο δεκανος Αιγοκερου, κ μαζί με τον Κρονο που θα έχει περάσει στους Ιχθύες θα φέρνει επάνω μια τεράστια νοητική σύγχυση, πολύ τρέλα, όπου θα έχει προκύψει από την κορύφωση μπερδεμένων σκέψεων από ανθρώπους που έχουν εξαπατηθεί, κ πλανηθει από την τωρινή κατάσταση.


Θα δούμε πλήθος μάζας να χάνει τα λογικά του, από τον τεράστιο αποπροσανατολισμό που δέχτηκε από τους ανθρώπους του ατομικού συμφέροντος.

Πράγματι εκείνα τα έτη, από την μια θα χαθούν πολλές ψυχές που δεν κατάφεραν να ανοίξουν τα έσω μάτια τους, κ τελικά πιάστηκαν κορόιδα στην μεγαλύτερη απάτη του αιώνα.


Ω ναι θα είναι η διετία της τρέλας, η οποία είναι το αποτέλεσμα από ενέργειες οπου έγιναν από ανθρώπους με σύγχυση, όπου φοβήθηκαν κ συντονιστηκαν με χαμηλές δονήσεις του ψυχισμού τους.

Θα είναι η διετία της μεγάλης απογοητευσης για το πλήθος σε παγκόσμια κλίμακα.

Η ρεαλιστική πράγματικοτητα (Κρόνος στον Ιχθύ) θα πάρει σάρκα κ οστά, που θα αφορά ότι συμβολίζει ο άξονας Ιχθύς Παρθένος ( ασθένειες, γιατροί, ιατρικό προσωπικό, κ όλη η κοινότητα των επιστημόνων που ανήκει εδώ). 

Θα φανεί η πραγματική εικόνα κ το μέγεθος της πλάνης που θα οδηγήσει πολλούς στην τρέλα.


Ταυτόχρονα όμως αυτή την διετία θα υπάρχουν κ τα πολύ εξελιγμένα νοητικά άτομα, που θα βοηθήσουν μέσα από την εσωτερική τους εργασία, κ προσφορά με καθαρά κίνητρα, κ ανιδιοτέλεια.


Εκείνα τα χρόνια από την μια θα κυριαρχεί η τρέλα , η απογοητευση κ η σύγχυση, κ η καταστροφικοτητα εκείνων που ακολουθούν το μοντέλο του παλιού κόσμου, από την άλλη θα τελείται το χτίσιμο μέσα από την εσωτερική δύναμη κ μέσα από μυστικιστική ενέργεια ολων εκείνων που έχουν δυνατό ψυχισμό, κ έτσι θα βοηθήσουν στην εφαρμογή κ γείωση της υψηλότερης συνειδητότητας που ταυτόχρονα μαζί μέσα σε όλο αυτό θα συμβαίνει.


Ο πλανήτης από το 2025 ανεβαίνει απότομα κ ξαφνικά , μέσα από το χάος την αναρχία κ την τελική μάχη που θα δοθεί ανάμεσα στις δυνάμεις του σκότους κ στο φως.


Με Πλούτωνα στον Υδροχοο από το 2027, η ανάπτυξη της συνειδητότητας θα είναι τεράστια.

Τα γνωρίζουν αυτό οι δυνάμεις του σκότους, κ για αυτό τώρα τρέχουν να προλάβουν κ να μπλοκάρουν με εμβόλια, μάσκες, φόβο, κάνουν ότι μπορούν για να σταματήσουν αυτό που έρχεται.


Η υψηλή ενέργεια που καταφθάνει όμως με ταχύτητα, κ φέρνει έκρηξη στην συνειδητότητα του πλανήτη, είναι δυνατότερη όλων.


Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την ηφαιστειωδη έκρηξη που έρχεται στον πλανήτη μας.

Η οποία συντονίζεται κ περνάει μέσα από εκείνους που είναι εδώ για να οδηγήσουν την υψηλή της τάση, κ να την διοχετεύσουν ορθά κ καθαρά, και έτσι το θεϊκό σχεδιο να πάρει σάρκα κ οστά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.