Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ


Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους όσους ενώ εργάζονται σε μέρη όπου όλοι οι συνάδελφοι τους έχουν εμβολιαστεί, αλλά αυτοί παραμένουν η μειοψηφία, για το θάρρος τους, την τόλμη τους να μπορούν μέσα στο πλήθος να φανερώνουν την αλήθεια τους, χωρίς τον φόβο ότι πρέπει να ακολουθήσουν την μάζα για να είναι αρεστοί.


Συγχαρητήρια πολλά καθώς εσείς με αυτή την στάση σας κ τις πράξεις σας, κινείται την μεγαλύτερη κοσμική αλλαγή στην συνειδητότητα κ στην εξέλιξη.


Η άρνηση σας να ακολουθήσετε τους πολλούς κ να μην συμμορφωθείτε στην κοινή γνώμη, στην χαμηλή δόνηση της μάζας δηλώνει πολλά, κ μέσα από αυτό ωθειτε το γύρω περιβάλλον σας ασυνείδητα κ χωρίς οι άλλοι να το γνωρίζουν σε μια βαθειά καταλυτική μεταμόρφωση.


Αποφασίσατε με το θάρρος κ την αλήθεια σας, να είστε εσείς που θα παίξετε τον πιο σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την ιστορία.


Είστε μοναδικοί, είστε τα διαμάντια που έχουν ξεχωρίσει από την μάζα, είστε αυτοί που ανοίγουν απίστευτοι φωτεινοί δρόμοι από εδώ κ πέρα μπροστά σας.


Συγχαρητήρια για το σθένος σας που τολματε να είστε μέσα σε ένα χώρο, όπου μπορεί να σας κατακρίνουν για την επιλογή σας, όμως τιματε την ανώτερη σας ύπαρξη που έχει ήδη ανέλθει σε μια άλλη κατάσταση.


Είστε οι φωτοδότες του μέλλοντος.


Συνεχίστε ακριβώς έτσι όπως είστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.