Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021

ΤΟ ΣΚΑΛΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ


Όσο αυτοί θα βγαίνουν να κάνουν δηλώσεις κι εμείς θα γελάμε κ δεν θα τους παίρνουμε στα σοβαρά, τόσο περισσότερο κ θα βγάζουν αυτοί φωτιές από τα αυτιά τους, σαν τον Κικίλια χτες που διάβαζε τα μέτρα.


Αυτές οι εικόνες που είδα κ εισέπραξα χτες, πίσω από τα φαινόμενα ήταν πολύ ενθαρρυντικές.

Είδα έναν άνθρωπο Κικίλια, που διάβαζε, κ λες κι έβλεπα τον ίδιο τον διάβολο που βγάζει αφρούς από το στόμα του κ φωτιές από τα αυτιά του.


Επίσης προχτές πάλι τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να λέει τα μέτρα , κ να προσπαθεί να κρατήσει την ηρεμία του, ενώ την ίδια ώρα πιεζόταν να πείσει κ έλεγε πράγματα που ούτε αυτός τα πίστευε αλλά χρειαζόταν, γιατί επιβαλλόταν να τα πει.


Διακρίνω μια έντονη νευρικότητα από αυτή την πλευρά, όπου όσο μας βλέπουν εμάς σταθερούς στις αποφάσεις μας, κ ακέραιους στα θέλω μας.


Όσο βλέπουν ότι ο χρόνος τρέχει, κ τα σχέδια τους δεν βγαίνουν, τόσο κ περισσότερο θα βγάζουν καπνούς κ θα μαίνονται.


Βλέπω ότι έχουν χάσει την ηρεμία τους, κ νευριάζουν όσο εμείς είμαστε στην δόνηση της χαράς, που γελάμε μαζί τους, τους κοροϊδεύουμε, δεν τους φοβόμαστε, αλλά τους παίζουμε.


Και αυτή είναι η μεγάλη τεράστια εσωτερική αλλαγή που συμβαίνει τώρα στην συνειδητότητα του κόσμου.


Εγκαταλείπει τον φόβο, παίρνει θάρρος, τολμάει να βγει κ να προχωρήσει την ζωή του με τον τρόπο που αυτός αποφασίζει κ κρίνει.


Γίνεται τώρα αυτή την στιγμή που μιλάμε, μέσα από την τελευταία πανσέληνο που έγινε 22/8), στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, μία μετατόπιση κ μια αναβάθμιση στην συνείδηση μας.


Είναι σαν όλες οι εμπειρίες των τελευταίων χρόνων, ειδικά από το 2017, όπου τότε έγινε η Εκλειψη Καρδιάς, που θα κινούσε αυτές τις αλλαγές, επάνω στον 29η μοίρα Λέοντα, τον Αύγουστο του 2017, η Εκλειψη που άνοιγε το κέντρο της καρδιάς κ έσπρωχνε μέσα από πίεση να εκφράσουμε κ να τιμήσουμε αυτό.που είμαστε.


Όλος ο Αύγουστος που τώρα κλείνει, με δύο πανσέληνους επάνω στον Υδροχόο, κ με μια νέα εκρηκτική σελήνη (8/8),  έφερε διάπλατα μπροστά τα αιτήματα του να ελευθερωθουμε από κάθε παλιά ενέργεια φόβου κ των πρέπει που περιορίζουν την αλήθεια μας, κ να τιμούμε αυτό που είμαστε.


Μεταβαίνουμε σαν ανθρωπότητα σε ένα παραπάνω σκαλί, κι αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα όλων.

Ξεπερνάμε τους φόβους που μας πρόβαλαν άλλοι επάνω μας, φεύγουμε από την ζώνη ασφαλείας που όμως μας έδενε κ μας περιορίζει την έκφραση.


Εγκαταλείπουμε τον παλιό κόσμο με τις πεποιθήσεις του, τα πρότυπα της εικόνας του πως πρέπει να είσαι κ να φέρεσαι, τα κουτάκια που μας έχουν βάλει, βγαίνουμε από το κουτί, ξαφνιαζουμε τους γύρω μας, τους κοντινούς, σοκαρουμε, αλλά φανερωνουμε την αλήθεια μας κ τιμάμε τον εαυτό μας.


Μια αναβάθμιση γίνεται αυτή ακριβώς την εποχή, είναι σαν να αποφοιτησαμε από ένα σύνολο μαθητείας, πήραμε πτυχίο σαν πλανήτης  κ μεταβαίνουμε σε ένα ανώτερο σχολείο , σε μια υψηλότερη συχνότητα.


Εμπειρίες κρίσεις περιορισμοί, όλα ήταν μαθήματα για να ξεπεράσουμε τον φόβο μας, αυτόν που κλειδώνει τον αληθινό εαυτό.


Βγαίνουμε κ τολμάμε να μιλήσουμε από την καρδιά, κι όχι από τους προγραμματισμούς του μυαλού κ από τα κουτάκια των πρέπει.


Τιμούμε το συναίσθημα, την καθοδήγηση εντός, τιμούμε κ ακολουθούμε αυτό που πιστεύουμε, την φωνή του να είσαι , ενώ αυτή η αλήθεια μεταδίδεται κ φέρνει σαρωτικά κύματα κάθαρσης σε ότι υπήρξε μαζί μας κ ήταν ψεύτικο.


Οτιδήποτε γίνεται αυτή την περίοδο έχει να κάνει με την δική μας εξέλιξη, με τις δικές μας πράξεις.

Όσο ένα άτομο απελευθερώνεται κ εκφράζει αυτό που νιώθει κ είναι από μέσα, χωρίς τον φόβο, ότι δεν ακολουθεί τα πρότυπα, τόσο κ η ροή των γεγονότων αλλάζει κ μετατοπίζεται.


Ναι ο μήνας Αύγουστος έφερε μια αποφοίτηση.

Οι εμπειρίες με τον παλιό κόσμο κλείνουν.

Περάσαμε το τεστ του φόβου με επιτυχία.


Και αυτό κινεί το επόμενο διάστημα.

Φέρνει τις επόμενες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.