Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜVΟΛΙΟ


Όποιος έχει κάνει το εμvόλιο, κ το μετάνιωσε μπορεί να βελτιώσει τον οργανισμό του κ να μεταβεί σε κάθαρση από τις τοξίνες, είτε μέσω ισχυρής αποτοξίνωσης, είτε μέσω ιαμάτων που συστήνουν οι ομοιοπαθητικοί.


Το καλύτερο είναι να μην το έχετε κάνει, αλλά αν θέλετε να πάρετε αληθινά την ζωή στα χέρια σας, αναλάβετε την ευθύνη τώρα για το σώμα σας κ την κάθαρση του.


Μπορεί έστω αυτή η κίνηση να φέρει βοηθεια.


Παίρνω την ζωή στα χέρια μου σημαίνει, ότι παίρνω πίσω την δύναμη μου, είμαι στην δύναμη μου, δεν την παραδίδω όπως μου έμαθαν στις υποδείξεις των ειδικών, κ όσων έχουν κύρος και κατέχουν υψηλές θέσεις.


Όσοι έχουν παραδώσει την ζωή τους μέσα από αποφάσεις που δόθηκαν από τα κέντρα των εξουσιών, θα έχουν μεγάλο πρόβλημα στο σώμα τους κ στις ζωές τους .

Όσοι παραδίδουν τις ζωές τους σε ειδικούς που καθοδηγούν μέσα από χειραγώγηση, βρίσκονται στην παλιά ενέργεια η οποία τώρα βυθίζεται κ αποτελειώνει. Θα ρουφηχτουν μαζί με τις αυτοκρατορίες της ύλης κ του κέρδους.


Επίσης στην παλιά ενέργεια βρίσκονται όσοι συνεχίζουν να βλέπουν τηλεόραση, καθως η συχνότητες που εκπέμπει είναι τοξικές κ σκοτεινές, ακόμα κι όταν βλέπουν κι κάτι θετικό.

Η τηλεόραση ανήκει στην σκοτεινή στοά .


Είναι κι άλλα πολλά που φέρνουν βύθισμα , όπως διατροφή αλκοόλ, τσιγάρο, ναρκωτικά, κ φέρνουν σκότος στο νου.

Εκεί μέσα στο νου μας οι σκοτεινές δυνάμεις παίζουν όλη την προπαγάνδα, την χειραγώγηση, όλη την μαγεία.


Σαν βάση της μαγείας κ η είσοδος στο Μάτριξ έρχεται το φαγητό, το κρέας, κι όλες οι τροφές που πωλούνται στα ράφια των σούπερ.


Αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.


Πάρε την ζωή σου πίσω.

Εννοούν βγες από τον ψεύτικο κόσμο.

Βγες από τον σκοτεινό κόσμο της μαγείας.

Βρες την δύναμη σου κ αποχώρησε από το Ματριξ.


Σου λέω ειλικρινά ότι ήδη πολλοί το έχουν κάνει κι έχουν γίνει ηγέτες της ζωής τους, έχουν τον ελεγχο , κι αυτοί γίνονται όλο κ δυνατότεροι, όλο κ περισσότεροι.


Είναι οι λίγοι που κινούνται ανεξάρτητα, έχουν την ευθύνη για ότι βάζουν στην σώμα τους, ορίζουν αυτοί την καθαρή τροφή που θα θρέψει το νοητικό τους έτσι ώστε να είναι καθαρό, διαυγή κ σε ευεξία.


Είναι οι ηγέτες του αύριο, που δυναμώνουν εσωτερικά, κ κινουν τις ενέργειες στην θεϊκό σχέδιο μέσα από την αφοσίωση κ το έργο τους.


Ο πλανήτης έχει πάρει άλλη πορεία, άλλη στροφή καθώς ομάδες ανθρώπων βγήκαν από το Μάτριξ, είναι ελεύθεροι, έχουν καθαρό νου, έχουν τον έλεγχο.


Έρχονται πολύ δυνατά γεγονότα, που αυτοί που ειρωνεύονται κ χλευάζουν την αλήθεια, θα βρεθούν σε απόγνωση τρέλα.


Η αλήθεια είναι πολύ κοντά για να φανεί.


Το τσουνάμι της αλήθειας θα πνίξει μέσα του τους σκλάβους, τους δούλους, όσους ανήκουν στο σύστημα.


Ρωτήστε ομοιοπαθητικούς για να πάρετε σκευάσματα.

Δεν έχετε χρόνο πολύ μπροστά σας.

Έρχονται καταλυτικά γεγονότα.

Κάντε ότι μπορείτε.

Όσο προλαβαίνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.