Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (22/8). Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΙΓΝΩΣΗ.


 

Πανσέληνος στον Υδροχόο.

Η αμφισβήτηση των πάντων.

Έχουμε κάθε δικαίωμα να αμφισβητούμε τους πάντες ήρωες που έρχονται μέσα από ένα σύστημα που τους έχει θρέψει ποτίσει κ χορτάσει.

Έχουμε κάθε δικαίωμα τώρα όσο ποτέ να αμφισβητούμε , καθώς εδώ κ ενάμιση χρόνο βλέπουμε κ παρακολουθούμε ένα ολόκληρο θέατρο από ρόλους, μπροστα στα μάτια μας να παίζουν τους σωτήρες, με σκοπό το να μας λυτρώσουν αυτοί κι όχι εμείς, με την δική μας αντίσταση θέληση μάχιμη δράση.


Έχουμε καθε δικαίωμα τώρα μας λέει αυτή η πανσέληνος στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου,μοίρα αναιρετικη κ ολοκλήρωσης, να αμφισβητούμε όλο το έργο, μία μοίρα που δηλώνει την εμπειρια που έχουμε αποκτήσει πλέον μέσα στα θέματα που συμβολίζει αυτό το ζώδιο

Πολιτικοί, φίλοι, ομάδες, ανθρωπιστικά κινήματα, φιλανθρωπικές οργανώσεις, σχέδια, ελπίδες, μέλλον, κόμματα, σύλλογοι.


Πανσέληνος επάνω στην 29η μοίρα Υδροχόο.

Το ζώδιο που εδώ βρίσκεις τον επαναστάτη, αυτόν που αντιδρα, εδώ είναι εκείνος που ψάχνει την αλήθεια μέσα απο τον δρόμο της αμφισβήτησης.

Είναι εκείνος που προκειμένου να βρει την αλήθεια, δεν διστάζει κ δεν φοβάται να μείνει μόνος του,να πάρει απόσταση για να φέρει σε άνθιση την διανοια του, να εξετάσει από μακριά το σύνολο, να δει με καθαρή ματιά τα γεγονότα.


Δίπλα της είναι ο Δίας ανάδρομος μέσα στον Υδροχόο, κ φέρνει άνοιγμα στην νόηση, επέκταση, μία τάση για να δούμε τι έχει παιχτεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, είναι η ώρα να φιλοσοφησουμε τις εμπειρίες όλου του προηγούμενου έτους , να επεξεργαστούμε τις εμπειρίες μας.


Είναι η στιγμή τώρα που φέρνει ολοκλήρωση, σε συμπεράσματα σε ότι έχει μέχρι τωρα παιχτεί σε αυτό το θέατρο , που η αλήθεια βρίσκεται πίσω από αυτά που έντονα προβάλλονται κ φανερώνονται στην οθόνη του εξωτερικού κόσμου.


Η πανσέληνος αυτή φέρνει ένα πάγωμα, μία στάση, μία τάση αποστασιοποίησης, έτσι ώστε να δώσουμε χωρο να κινηθεί η ατομική σκέψη κ η διανόηση του ζωδίου.

Μια παυση κ ακινησία πάλι έρχεται , για να δούμε τα γεγονότα μέσα από μια αντικειμενική μάτια, χωρίς συναισθηματισμούς κ ψευδαισθήσεις 


Είναι η ακινησία που εκδηλώθηκε κ στην προηγούμενη πανσέληνο, στην 1η μοίρα του Υδροχόου, που έλεγε για έναν κορεσμό, για ένα τέλος χρόνου στην πορεία της ανθρωπότητας.


Τώρα πάλι μιλάει για μια παύση , η οποία όμως έρχεται μέσα από μια εμπειρία μαθητείας. 

Είναι οι πολλές εμπειρίες κ γεγονότα που όμως έφεραν τελικά ένα άνοιγμα πληροφορίων , όπου μας οδηγουν σε Μεταμόρφωση κ εξέλιξη.


Είναι η ώρα που μία νεα επιγνωση έρχεται μεσα από τις απανωτές εμπειρίες κ την αμφισβήτηση κ μας οδηγεί σε μια διεύρυνση συνείδησης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.