Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ, ΙΣΗΜΕΡΙΑ Κ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ. Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΈΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ (ΠΑΡΘΕΝΟΣ), ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ (ΙΧΘΥΕΣ).


Η πανσέληνος ξεφουσκώνει τις επόμενες μέρες, αλλά οι ενέργειες της θα δράσουν για το επόμενο εξάμηνο, καθώς έρχεται δύο μέρες πριν την φθινοπωρινή ισημερία.

Θα είναι ένα σημαντικότατο καταλυτικό διάστημα.

Που θα δούμε πολλά 

Η αλήθεια θα ανοιχτεί διάπλατα καθώς η πανσέληνος αυτή άνοιξε, διόγκωσε κ έφερε ακόμα πιο ανοιχτά την εικόνα κ το τι γίνεται παρασκηνιακά.

Βέβαια για αυτούς που έχουν εξασκήσει την διάκριση τους, κ έχουν μάθει να βλέπουν πίσω από τα πέπλα της λήθης.

Ούτως η άλλως ο άξονας Παρθένος Ιχθύες, είναι ο άξονας που το μάθημα του είναι η διάκριση μέσα από το αγνό έργο της υπηρεσίας.

Είναι μέσα από το έργο της Παρθένου, το να καταφέρεις να δεις, κ να μάθεις να διακρίνεις, τις μικρές εκείνες λεπτομέρειες ανάμεσα στο το είναι ψεύτικο κ τι αληθινό, ποιο είναι το αγνό κ ενάρετο κ ποιο το βλαβερό.

Εδώ είναι που ο Ήρωας Ηρακλής δίνει την μάχη , να κερδίσει την ζώνη της αγνότητας, όχι μέσα από τον κακό κ ύπουλο δρόμο, μέσα από τον δρόμο του μυαλού, αλλά μέσα από τον ενάρετο κ ηθικό, τον δρόμο των αρετών, θυσιάζοντας την ζωή του (εγώ) για να σώσει την ψυχή μέσα από το τέρας που την καταβροχθίζει .

Εδώ είναι που για πρώτη φορά, γεννιέται η θεϊκή σπίθα, η Χριστική συνειδητότητα, κ είναι στην δική μας επιλογή να την καλλιεργήσουμε.

Εδώ σε αυτό το σημείο είναι που ανοίγει ένα νέο μονοπάτι, ο δρόμος του καλού, του ηθικού, του ενάρετου, της αβλαβιας.

Εδώ είναι που ανοίγει ένα καινούργιο μονοπάτι, αυτό της αγάπης, μέσα από την υπηρεσία.

Εδώ είναι που ο άνθρωπος κατανοεί ότι έχει έρθει με ένα έργο, το έργο της βελτίωσης του εαυτού του κ του κόσμου, για να ολοκληρωθεί.


Εδώ είναι που μετά το ζώδιο του Λέοντα, που το κατώτερο εγω διογκώνεται κ νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς του πλανητη , κ που πιστεύει ότι η ζωή είναι για να ικανοποιούμε τις ορέξεις κ τα πάθη μας μόνο, έρχεται στο σημείο της ταπείνωσης, για να κατανοήσει ότι είναι ατελής κη ολοκλήρωση έρχεται μέσα από την θυσία του εγώ, μέσα από έργο αγάπης κ προσφορά σε άλλους.


Εδώ σε αυτό το σημείο λοιπόν που θα το δούμε να ανοίγει διάπλατα τους επόμενους μήνες ανοίγει το μεγάλο έργο , το έργο της υπηρεσίας, της αγάπης, της αγνότητας, το έργο του ανθρώπου Χριστού,.


Εδώ είναι που εκείνοι που έχουν αφυπνιστεί , έχουν καλλιεργηθεί εσωτερικά, έχουν δει το φως τους, βγαίνουν μπροστά κ δεν έχουν άλλη επιλογή πλέον.

Δεν μπορούν άλλο να κρυφτούν πίσω από τις κουρτίνες. Δεν μπορούν άλλο να κρύβονται πίσω από την εικόνα του εγώ τους. Να κρύβονται μέσα στα κουτάκια των προγραμματισμων.

Εδώ καλεί αυτή η πανσέληνος σε μια μεγάλη θυσία για το επόμενο εξάμηνο.

Θυσία του μεγάλου εγώ, των προγραμμάτων, του φόβου, των ψευδαισθήσεων.


Καλεί όσους έχουν έρθει εδώ για να μοιράσουν αλήθεια κ φως, να αφήσουν πίσω τα βολεματος, την σιωπή, την αφωνία κ να παράγουν έργο αφυπνισης, ανοιχτά, ευθέως κ άμεσα.


Πλέον δεν έχεις επιλογή.

Από την στιγμή που βλέπεις τι γίνεται, καλεισαι σε υπηρεσία.

Ειδάλλως ότι εσπειρες αυτό κ θα θερίσεις.

Αν υπηρετείς το φως καλεισαι να παράγεις έργο ανοιχτά, κι όχι παρασκηνιακά .

Είμαστε εδώ όχι για εμάς, όχι για το εγώ μας.

Είμαστε εδώ για το μέλλον.

Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε έναν κόσμο καλύτερο, πιο αληθινό, πιο ακέραιο, δίκαιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.