Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021

ΥΠΕΡΒΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ. ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ

Κάποιοι ενώ δεν έχουν κανει το εμνολιο, ή έχουν αντιρρήσεις γι αυτο ή είναι αντίθετοι, φοβούνται να το εκφράσουν αυτό έξω ελεύθερα κ κρύβονται ή σιωπούν, η ότι αλλο.

Απελευθερώνονται μόνο όταν βλέπουν η συναντούν άτομα σαν εμένα, που εκφράζω με θάρρος αυτό που πιστεύω.


Αυτή η συμπεριφορά τους περιέχει φόβο, να φανούν προς τα έξω διαφορετικοί κ αντίθετοι, κι έτσι λειτουργούν περιοριστικα κ εγκλωβίζουν την αλήθεια τους.


Δίνουν με αυτο τον τρόπο την δύναμη τους κ επιτρέπουν το σάπιο σύστημα να ασκεί έλεγχο επάνω τους, μέσα από τα ψέματα κ την διαφθορά.


Αλήθεια γιατί τόσο πολύ σας νοιάζει για την γνώμη των άλλων, ειδικά εκείνων που είναι μέσα σε σκότος, η ζωή τους είναι όλη λάθος, βρίσκονται σε λήθη , κ καθημερινά λειτουργούν εγκληματικά ;


Γιατι τοσο πολύ σας νοιάζει, μην σας απορρίψουν ποιοι; Αυτοί που είναι βουτηγμένοι μέσα στις ακαθαρσίες; 


Γιατί ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για την αποδοχή μιας μάζας που κινείται μέσα από διπροσωπία, κρυμμένη πίσω από την μάσκα της υποκρισίας;


Γιατί ζητάτε την επιβεβαίωση από εκείνους που όλη τους η ζωή είναι ένα ψέμα, κ χαμογελούν με υποκρισία ;


Γιατι ζητάτε να αρέσετε σε ρομπότ κατευθυνόμενα, κινούμενα μέσα από τον ίδιο τρόπο σκέψης, προγραμματισμένα χωρίς συναίσθημα κ χωρίς καρδιά;


Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα να φανερώνεις την αλήθεια σου, κ να κάνεις την διαφορά μέσα σε αυτό τον κοσμο της μάζας των ρομπότ.


Δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση να είσαι αληθινά ελεύθερος να εκφράσεις προς τα έξω αυτό που πιστεύεις εσύ κ μόνο, κι ας είσαι 'σαν την μύγα μέσα στο γάλα'.


Για να φτάσεις όμως σε αυτό το σημείο της αληθινής ελευθερίας, σημαίνει ότι αρχικά μέσα σου η αρχική πρόθεση σου είναι για να δώσεις. Σημαίνει ότι έχεις έρθει σε αυτό τον κοσμο για να δώσεις.


Γιατί αυτοί που κοιτάζουν τον κόσμο, ότι είναι εδώ για να πάρουν κ το αρχικό τους κίνητρο είναι αυτό, τότε λειτουργούν ωφελιμιστικα κ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να είναι ελεύθεροι.


Γι αυτό κ η αρχή της ελευθερίας είναι η αφιλοκερδεια.

Ένας άνθρωπος που είναι ελεύθερος, δεν αποσκοπεί στο κέρδος, ούτε λειτουργεί ωφελιμιστικα.

Αλλά ζει κ υπάρχει γιατί είναι εδώ για να δώσει κ να προσφέρει αυτό που έχει , το καλύτερο που έχει για να βοηθησει αυτό τον κόσμο στην βελτιωση του.


Γι αυτό κ η ελευθερία πάει μαζί με την εξέλιξη.

Γιατί η εξέλιξη είναι η ελευθερία.

Γι αυτό κ η ελεύθερια είναι αδελφή της αγάπης.

Γιατί εκείνος που έχει έρθει να δώσει το καλύτερο που έχει, χωρίς να αποσκοπεί στο να πάρει, είναι ελεύθερος, δηλαδή είναι στην αγάπη.


Γι αυτό κ εκείνοι που βλέπουν την ζωή μόνο μέσα από το θα πάρουν, κ τι θα κερδίσουν, δεν θα είναι ποτέ ελεύθεροι , κ δεν αγαπούν.


Πείτε την αλήθεια σας.

Χωρίς να σας νοιάζει η άποψη ενός κόσμου που είναι βουτυγμενος μέσα στον βούρκο.

Είναι η μεγαλύτερη χαρά .

Είναι υγεία.

Είναι ελευθερία.


Τολμήστε να διαφέρετε μέσα στο πλήθος των ρομπότ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.