Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΟ ΕΡΓΟ


Το ότι είμαι Καρκίνος κ με ωροσκόπο Ιχθύ, αλλά και έντονο Ουρανό κ Υδροχόο επίσης (εξ ου κ τρέλα κ ο μη συμβιβασμός), δηλώνει ότι απορροφαω σαν σφουγγάρι έντονα τις ενέργειες που υπάρχουν μέσα στο συλλογικό, χωρίς να είναι δικές μου.


Όσοι έχουν έντονο νερό στον χάρτη τους μπορούν να με καταλάβουν. Γι αυτό κ τα ζώδια του νερού βιώνουν πιο εύκολα την θλίψη, την μελαγχολία κ την απαισιοδοξια.

Καθώς ο κόσμος βρίσκεται αιώνες τώρα σε στη την δόνηση, είναι σε θλίψη, τα ζωδια του  νερού, έχουν την ιδιότητα να  απορροφούν το συλλογικό συναίσθημα κ να το κάνουν δικό τους.


Ενώ όμως ταυτόχρονα έχουν κ έντονη ψυχική δύναμη μετάλλαξης κ αλχημείας, να απορροφήσουν όλη την τρέλα, την κατηφεια κ καθαριζοντας το πεδίο τους να την μετασχηματίσουν δημιουργικά, προσφέροντας μέσα από τις ψυχικές δυνάμεις κ ικανότητες τους  ένα πολύτιμο έργο.


Τα ζώδια αυτά του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες), έχουν την τάση να συνδέονται με τους άλλους ασυνείδητα κ να μεταφερουν το ψυχικό τους χαμηλό φορτίο, κάνοντας το δικό τους.


Συνηθίζουν να προσκολλουνται στα κοντινά πρόσωπα, κ να βιώνουν την θλίψη,τον πεσσιμισμο κ την άρνηση των άλλων σαν δική τους.


Το στοίχημα αυτών των αγαπημένων ζωδίων, είναι η αποκόλληση από τους άλλους, η μη ταύτιση, το κόψιμο του ομφάλιου λώρου που οδηγεί σε μια επανάληψη του οικείου μέσα από το καθρέφτισμα κ τις προβολές.


Τα ζώδια αυτά έχουν σε αυτή την εποχή ένα υψηλό έργο, μέσα από το αίσθημα του καθήκοντος όπου έρχεται πλέον να εκπληρώσουν.


Να βρουν τα δικά τους στηρίγματα, χτίζοντας μια ζωή αυτόνομη ανεξάρτητη, κ μετασχηματίζοντας την θλίψη που απορροφούν μέσα από τα ψυχικά τους κανάλια.


Έχετε μεγάλη ευθύνη κ καθήκον σε όλα αυτά τα χρόνια, να φύγετε από τον φαύλο κύκλο της αδυναμίας, εξάρτησης κ προσκόλλησης, της θυματοποιησης, κ να δημιουργήσετε νέα ζωή.


Να μεταμορφώσετε την ψυχική οδύνη κ τον πόνο, σε δύναμη κ ισχύ.

Και να δείξετε σε άλλους ότι η ευαισθησία, η έκφραση κάθε συναισθήματος, κ των πιο αδύναμων πλευρών μας είναι τα όπλα που μας εξελισουν , είναι τα δυνατά μας όπλα που μας οδηγούν σε πρόοδο.


Γίνεται οι οδηγοί μέσα από τις πράξεις σας.


Με πολύ αγάπη.

Από μια Καρκινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.