Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ΑΡΗΣ ΚΡΟΝΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.


Η ιδιαιτερότητα της όψης Άρη Κρονου σε τετράγωνο είναι ότι αυτή την στιγμή συσσωρεύεται μία δυναμική ενέργεια η οποία πρόκειται να εκτοξευτεί από τις 10/9 κ μετά κυρίως όταν ο Άρης βρεθεί ανάδρομος.
Όπως έχω εξηγήσει το τετράγωνο είναι μια όψη κρίσης κ δοκιμασίας, είναι η κατάλληλη όψη όπου ωθεί κάθε φορά σε δράση καθώς η πίεση όπου δημιουργεί λειτουργεί ταυτόχρονα κ σαν βαλβιδα εκκίνησης.
Είναι σαν να νιώθεις ένα σφίξιμο στο λαιμό, είναι ο περιορισμός από εξωτερικές συνθήκες όπου φέρνει το μπλοκάρισμα, προκαλεί φρενο, θυμό εκνευρισμό όπου όμως αυτό μετέπειτα είναι κ το κατάλληλο δυναμικό για ώθηση μπροστά.
Μέσα από κρίσεις κ δοκιμασίες έρχεται η εξέλιξη, η πρόοδος κ προχωράμε μπροστά.
Μέσα από δύσκολες καταστάσεις όπου φέρνουν μια καμπή στην ζωή μας αποφασίζουμε να αλλάξουμε κάτι κ να προχωρήσουμε.
Οι ανέσεις, οι ευκολίες όταν όλα βαίνουν καλώς δημιουργούν στασιμότητα μαλθακοτητα κ απάθεια, ακινησία για εξέλιξη.
Όταν όλα είναι βάτα κ εύκολα υπάρχει η τάση της τεμπελιάς, κ της αδιαφορίας, όταν όμως υπάρχουν δυσκολίες τότε έρχεται η ενεργοποίηση, η εγρήγορση κ η αναγκαστική ώθηση, αποκτάται το θάρρος η ορμή κ η δύναμη για την διατήρηση της ζωής.

Άρης Κρόνος κ για πολύ καιρό η όψη τετραγώνου είναι μια όψη πρόκλησης, γεμίζει αυτή την στιγμή πολύ θυμό, συσσωρεύει δύναμη, καταστρώνει στρατηγικές για να προχωρήσει να επιβιώσει να αμυνθεί μπροστά στο τέρας, μπροστά σε μια απειλή, σε έναν κίνδυνο.

Από τις 10/9 ο Άρης γυρνάει ανάδρομος μέχρι τις 15/11, κ ο θυμός το δυναμικό που έχει συσσωρευτεί για πολύ καιρό ξεσπά, για να διεκδικήσει, γιατί δεν δέχεται αυτός ο Άρης διαταγές από κανέναν, από καμία εξουσία.

Να σημειώσω εδώ ότι βιώνουμε μια ιστορική καμπή.
Επίσης ότι οι άρχοντες με τα μέτρα τους, με τις μάσκες για τα παιδιά πάτησαν ακριβώς επάνω στον κάλο της ελληνικής οικογένειας.
Η Ελληνίδα μάνα, η κάθε μάνα, η παράδοση της οικογένειας που γίνεται τέρας, θηρίο μπροστά στην υπεράσπιση του παιδιού της.

Οι εξουσιαζοντες πήραν μέτρα χωρίς να λογαριάζουν τον ξενοδόχο.

Πάτησαν στον κάλο του Έλληνα κι όχι μόνο..
Όλοι γνωρίζουμε τις ιστορίες για τις ελληνικές παραδοσιακές οικογένειες.

Μπορεί τα μέτρα να σκληραίνουν.
Αλλά σκληραινουμε κι εμείς.
Και βάζουμε όρια.

Από τις 10/9 κ μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.