Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ (ΚΟΡΟΙΔΟΙΣ) ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ



Φίλοι μου βρισκομαστε σε μια περιοδο, όπου οι φωνές της αντίστασης απέναντι στο μεγαλύτερο έγκλημα που γίνεται στην ανθρωπότητα (ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ),  πληθαίνουν κ αυξάνονται.

Άνθρωποι σκεπτόμενοι που αμφισβητούν τους πολιτικούς εγκληματίες, αμφισβητούν ΜΜΕ , και στέκονται απέναντι στην μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ που υπήρξε ποτέ στην ανθρωπότητα , την μεγαλύτερη κοροϊδία που εγώ την ονοματιζω ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΣ.

Είμαστε στον μήνα όπου οι ενέργειες βοηθούν τους τολμηρους, εκείνους που αντιστέκονται.
Μία νέα Σελήνη ετοιμάζεται κ φορτώνει στο ζώδιο του Λέοντα, κι εχει μεγάλη δύναμη, υποστηρίζει εκείνους που στέκονται δυνατοι κ με θάρρος, για να υποστηρίξουν ολόψυχα την ανθρώπινη ύπαρξη, την ελευθερία , το δίκαιο, την υγεία , και να φέρουν τέλος μέσα από την δράση τους, την αντίσταση τους σε αυτή την παράνοια του φόβου κ της τρομοκρατιας.

Γίνονται κινήσεις παντού, σε όλο τον κόσμο ομάδες ενώνονται, μεταξύ μας βρίσκουμε κοινά σημεία ένωσης που είναι αυτά που μας συνδέουν τώρα, ώστε να πολεμήσουμε αυτή την παράνοια,  όπου γιατροί κ επιστήμονες παγκόσμια που δεν προβάλλονται από τα μέσα εξαπάτησης καταδικάζουν κ την ονομάζουν καθαρά εγκληματική πράξη κατά της ανθρωπότητας.

Ο καθένας με όποιο τροπο μπορεί να προβάλει την αντίσταση του, πχ να μην φοράει μάσκα, αντίσταση με όποιο τρόπο μπορεί σε αυτό το.κσθεστως χούντας που πίσω από την υποτιθέμενη αυτή ασθένεια, που η πλειοψηφία γιατρών λέει ότι είναι ένας απλός ιός, καθόλου θανατηφόρος, κρύβονται πολιτικές σκοπιμότητες ελεγχου φίμωσης κ κατάρρευσης κ τέλος της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κ ύπαρξης.

Μέσα σε αυτη την σελίδα καθώς εδώ υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός φίλων που είναι αφυπνισμενοι, θα προβάλω οποία φωνή αντιστέκεται , και σκέπτεται έξω από την μάζα της παραπληροφόρησης κ της πλύσης εγκεφάλου, για να γνωριστούμε μεταξύ μας, να δούμε ότι υπάρχουν κοινές φωνές .

Είναι χρέος μου, έργο μου κ έργο όλων κάθε ώριμου κ σκεπτόμενου πολίτη για να βγούμε από το σκότος του μεσαίωνα κ να γίνουμε η δύναμη που θα παρασύρει έξω στο φως κι άλλους , να βγουν έξω από το σπήλαιο του Πλάτωνα, όπου η ζωή προβάλλεται μέσα από τις σκιές τρόμου κ πλάνης.

Μέσα εδώ ο σκοπός αυτής της σελίδας είναι η αφυπνιση, ο λόγος που ξεκίνησα να γράφω ήταν αυτός, να μεταδώσω έναν άλλο τρόπο σκέψης διαφορετικο που βλέπει τα πράγματα από άλλη πλευρά.
Μαζί σε αυτό με βοηθάει η αστρολογία , τα σύμβολα, καθώς συνδεομαι κ νιώθω πρώτα τις ενέργειες, κ μετά βρίσκω τις απαντήσεις μέσα από τα αστρολογικά σύμβολα.
Σκοπός κ κίνητρο μου είναι το μέλλον της ανθρωπότητας, να περάσουμε σε μια πραγματικότητα όπως την έχω δει, οραματιστεί, κ  γνωρίζω ότι θα γίνει.

Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί έρχομαι σε επαφή κ συνδεομαι με ανθρώπους όπου έχουμε κοινό όραμα, κ στην προκειμένη περίπτωση είναι απαραίτητη η ένωσή μας για να δυναμώσει η φωνή της αμφισβήτησης.

Το επόμενο στάδιο είναι :
Αύξηση της δυναμικής μας.
Γινόμαστε όλο κ περισσοτεροι με ταχύτητα.
Φωνές αντίστασης επεμβαίνουν κ φερνουν τα πάντα Τούμπα.
Περισσότερος κόσμος κατανοεί ότι πρόκειται για μια μεθοδευμένη απάτη, ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.
Οι μάσκες πέφτουν, κανένας πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί.
Οι κυβερνήσεις που έχουμε καταρρέουν μέσα στα επόμενα χρόνια, κανένας από αυτούς δεν πρόκειται να μείνει.
Είμαστε η αντίσταση
Και χρειάζεται να μπούμε δυναμικά κ να τα φέρουμε όλα πάνω κάτω.

Ούτως η άλλως το δικό μου έργο , είναι να λέω την αλήθεια που πολλούς ξεβολευει.
Όπως έγραψε κ η φίλη Konstantina Karamelidou στον τοίχο της,
'ειμαι εδώ για να σας ξεβολεψω, κι όχι για να σας βόλεψω,'. Νομίζω όσοι με γνωρίζετε χρόνια το έχετε δει από εμένα αυτό.

Για τέλος θα κλείσω με μια φράση που έγραψε
η φίλη Dion Sotris:
'everything is unfolding!
“Conspiracy Theories” is gonna be the new Realism'

'Τα πάντα καταρρέουν. Οι θεωρίες συνωμοσίας θα είναι η νέα πραγματικότητα'.

Φίλοι μου είμαστε δύναμη.
Πραξτε με αντίσταση απέναντι στο έγκλημα.
Έχουμε όλες τις ενέργειες μαζί μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.