Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΩΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ. Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΜΠΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ



Βρισκόμαστε στην πιο σημαντική στιγμή της ανθρωπότητας, όπου κρίνεται το μέλλον της κ εδω τώρα διαμορφώνεται η πραγματικότητα που θα δημιουργήσει το αύριο, κ την εξέλιξη της.

Τα γεγονότα τρέχουν κ οι εξελίξεις, το βαγόνι της προόδου τρέχει με ταχυτητα κ επάνω εκεί ανεβαίνουν όλοι όσοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό που πρόκειται να δημιουργηθεί.

Έχω γράψει πολλές φορές ότι το μέλλον της ανθρωπότητας είναι κρίσιμο σε παλιότερα ποστ μου, κ ότι εξαρτάται από το πώς θα κινηθεί κ θα αντιδράσει ένα μέρος του κόσμου.
Αν θα μείνει πολωμένο στον φόβο, κ ακινητοποιημένο σε παλιές ενέργειες, ή αν θα δράσει με απόλυτη ευθύνη, με κινηση κ με συμμετοχή μέσα από θάρρος κουράγιο τόλμη  κ αποφασιστικότητα.

Οι εξελίξεις τρέχουν λοιπον κ δεν μπορεί πλέον να υπάρξει καμία στιγμή για ακινησία, ούτε κ για σπατάλη ενέργειας.
Εγώ όσο μπορώ θα μεταφέρω τα γεγονότα μέσα από τις ενέργειες κ τα σύμβολα, καθώς αυτό καλούμαι να κάνω, εδώ κ καιρό.

Υπάρχει ένα τεράστιο άλμα συνειδητότητας κ αφύπνισης που αυτή την στιγμή κάνει μια μεγάλη μερίδα κόσμου, κ με αυτό τον τρόπο ανοίγει μια καινούργια οπτική , ανοίγει την πόρτα σε μια άλλη χρονογραμμη.

Δύο γραμμές αυτή την στιγμή τρέχουν, δύο βαγόνια τρένου όπου στο καθένα από αυτά επιβιβάζονται άνθρωποι ανάλογα με το πώς αντιλαμβανονται τα πράγματα.

Το ένα είναι αυτό που επιβιβάζει όσους κινούνται με την παλιά ενέργεια του φόβου κ της πλάνης, όλοι αυτοί όπου έχουν παρασυρθεί από τα σενάρια τρόμου των κυβερνήσεων, είναι όλοι όσοι ζουν το δράμα του ιού, έχουν πεισθεί για την ύπαρξη του, κ βυθίζονται μέσα στον φόβο , ζουν το έργο του Κορωνοιου μέχρι το κόκκαλο, πιστεύουν ότι τους διαδιδουν οι ειδικοί που προβάλλονται από το σύστημα.

Το βαγόνι αυτό συνεχίζει το δρόμο του , συνεχίζει την ίδια παρελθοντικη γραμμή,  το έργο του φόβου, της τρομοκρατίας, μεταφέροντας μαζί του την παλιά αυτή ενέργεια, όπου μια μερίδα κόσμου έχει χαρίσει την δύναμη του κ την πίστη του σε εξωτερικές πηγές που καθορίζουν την ζωή του, αφήνει κ επιτρέπει να τον ελέγχουν.

Μια νέα όμως χρονογραμμη, έχει ανοίξει μια νέα λωρίδα ενεργοποιήθηκε με την Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ένα νέο δρομολόγιο άνοιξε όπου μεταφέρει διαφορετικούς επιβάτες.
Είναι όσοι βλέπουν πισω από τα φαινόμενα, αναλαμβάνουν την ευθύνη της ζωής τους, είναι τολμηροί, θαρραλέοι, έχουν δει αυτό που έρχεται, κ αποφασίζουν να αντιδράσουν. Να πάρουν την ζωή στα χέρια τους.
Σε αυτό το βαγόνι έχω επιλέξει να είμαι κι εγώ.
Το ότι η ιστορία του ΚΟΡΟΙΔΟΙΟΥ είναι η μεγαλύτερη ΑΠΑΤΗ όπου υπήρξε ποτέ, ένα μεγάλο έγκλημα όπου μέσα από αυτό οι κυβερνήσεις περνάνε τα εγκληματικά τους σχέδια, είναι κάτι που πλέον δεν διαπραγματευομαι κ ούτε σπαταλάω άλλο χρόνο για να το τεκμηριώσω.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος πλέον για να σπαταλιεται.

Καιγόμαστε δεν έχουμε χρόνο καθόλου!

Πίσω από την ιστορία του ιού, θα δούμε πολύ σύντομα άγριες καταστάσεις βιας, αστυνόμευσης, και πολλά ακόμα που δεν έχουμε ξαναδεί κ αληθινά δεν μου αρέσει κ δεν το συνηθίζω  να περιγράφω αρνητικές εικόνες.
Τα χαιδεματα όμως και τα ωραία παραμυθακια αυτή την στιγμή δεν μπορούν να υπάρξουν καθώς αυτό που βλέπω να έρχεται ολοκάθαρα μπροστά,  αν δεν δράσουμε κ πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, δεν έχει ξαναυπαρξει κι ούτε συμβεί ποτε στην ιστορία.
Όπως σας είχα πει οι μάσκες ήρθαν για να μείνουν. Σύντομα θα φοράνε μάσκες έξω παντού σε όλη την Ελλάδα.
Τα μέτρα πρόκειται να γίνουν ακόμη πιο σκληρά, μέσα στον Σεπτέμβριο, κ έχουν ψηφίσει νόμους όπου τα επόμενα βήματα είναι να μπαίνουν ανά πάσα στιγμή μέσα στα σπίτια μας για έλεγχο τάχα μου του ιού.
Και θα αρπάζουν κ τα παιδιά μας, ακόμα κι εμάς με την πρόφαση του ιού.
Αυτό δεν είναι έργο επιστημονικής φαντασίας.
Έχει ψηφιστεί κρυφά, κ θα είναι η πραγματικότητα όπου πλέον πολλοί στην πορεία θα δουν κ θα ξυπνήσουν με την βία κ αναγκαστικά.

Για να προλάβουμε αυτό καθώς ο χρόνος αυτή την στιγμή τρέχει,  για να καταφέρουμε να αλλάξουμε την ροή χρειάζεται δράση κίνηση λόγος αντίδραση κ πάρα πολύ θάρρος.
Το ίντερνετ κ οι ομάδες όπου δημιουργούνται τώρα, ασκεί μεγάλη επιρροή.
Για όσους χλευάζουν τους επαναστάτες του πληκτρολογίου, να τους θυμίσω ότι έχουν μεγάλη δυναμική καθώς πολεμούν το σύστημα με τα ίδια του τα όπλα.
Το σύστημα χροοονια δεκαετίες τώρα ασκεί έλεγχο μεσα από τον λογο.
Ο πόλεμος τους γινεται μέσα από την πληροφορία, χειραγωγεί με ψέματα κ μέσα από τις λέξεις. Ο πόλεμος του είναι λεκτικός, με αυτόν τον τρόπο χειραγωγεί τις συνειδήσεις , την μάζα.
Με τον ίδιο τρόπο λοιπόν πολεμάμε κι εμείς μέσα από τις πληροφορίες της αλήθειας, των λέξεων κ της μετάδοσης.
Οι λέξεις έχουν μεγάλη δύναμη κ όποιος τολμά, θέτει σε κίνηση κ παράγει ένα απίστευτο μοχλό δρασης στο σύμπαν .
Χρειάζεται όμως να βλέπεις πίσω από τα φαινόμενα.
Γι αυτό τον λόγο παίρνω απόσταση από φίλους κ γνωστούς με τους οποίους δεν μπορώ να συνδεθώ, καθώς έχουν επιλέξει να βρίσκονται στο σενάριο ιος-μασκα-φοβος-υποταγη.
Αυτή την στιγμή είναι απαραίτητη η σύνδεσή μου κ η ένωση μου με εκείνους οπου νοητικά συνδεόμαστε, κ εχουμε κοινή αντίληψη καθώς ένα μεγάλο έργο έχει απλωθεί κ απαιτεί την απόλυτη δράση μας.
Αυτή την στιγμή μέσα από την στάση μας δημιουργούμε κ το μέλλον.

Με τους φίλους που τώρα αφήνω πίσω δεν έχω κάτι κοινό στην παρούσα φάση να συνδεθώ.
Η ενέργεια είναι απαραίτητη να δοθεί εκεί που είναι χρήσιμο, καθώς προσωπικά νιώθω απόλυτα υπεύθυνη για το μέλλον που μέσα από την στάση μου δημιουργώ.

Θα βρεθούμε κ πάλι μαζί όμως στο τέλος της χρονιάς, όταν θα έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του έργου.
Θα βρίσκομαι εκεί καθώς πλέον θα έχετε δει όλο το έργο, κ μέσα από τα απανωτά σοκ που θα έχουν έρθει, θα βρισκομαι εκεί εγώ ανοιχτή κ προθυμη για να σας παρηγορήσω.

Σας φιλώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.