Τρίτη 25 Αυγούστου 2020

ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΣ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΔΙΑΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο όλες αυτές τις μέρες και θα είναι σε ισχύ για αρκετό καιρό ακόμα, ένα φαινομενο ασυνήθιστο πρωτοφανές, μία ενέργεια που όμως αυτή την στιγμή είναι πολύ σημαντική στο έργο που πρόκειται να ξεκινήσει κ να φέρει τα πάνω κάτω στο σύστημα.

Και ενώ όλα μοιάζουν εξωτερικά ακινητα κ αδρανή, ότι τίποτα δεν κινείται , εσωτερικά όμως κάτω από τα φαινόμενα μία τεράστια ετοιμασία γίνεται, μία μεγάλη συγκέντρωση ενέργειας από τους πιο δυνατούς παίχτες που ετοιμάζονται τώρα, συσπειρώνονται κ οργανώνονται για να φέρουν την μεγαλύτερη δυναμική , την πιο μεγάλη έκρηξη που πρόκειται να βγει μέσα από το πεδίο της ψυχής.

Μια ετοιμασία υπόγεια γίνεται από τους έτοιμους, εκείνους που έχουν καλεσθει, εδώ και χρονια, μία ετοιμασία καρδιάς φωτός για να πράξουν έργο , το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό έργο στην ανθρωπότητα που υπήρξε ποτέ.

Ένα μάζεμα ενεργειας εσωτερικό, κατεύθυνομενο  μέσα από το πυρ της ψυχής, που ζει κ εκφράζεται κ αγωνίζεται για την αγάπη, την αλήθεια την ελευθερία.
Το αποτέλεσμα των βιωμάτων που φέρνει στο τώρα την χρησιμότητα του.

Άρης Κρόνος εκφράζουν σε κατώτερες δονήσεις τους τον φόβο, την ακινησία που βάζει φρένο λόγω τρομοκρατίας , λόγω συμφερόντων, κ αδρανει.
Εκφράζει τον έλεγχο των μεγάλων εξουσιών που πλέον έχουν πάθει ψύχωση, βρίσκονται σε κατάσταση τρέλας κ παράνοιας, κ βγάζουν προς τα έξω τα πιο σκληρά προσωπεία τους .

Όμως το σύστημα δεν ξέρει το δυναμικό που έχει μέσα της μόνο μια ψυχή. Γιατί εκείνος που γνωρίζει την δυναμη του, ο φωτεινός που μάχεται για το καλό όλων, κ κινείται μέσα από το ψυχικό χώρο, έχει τέτοια δυναμη που μπορεί να φέρει τουμπα όλο το σύστημα.
Έστω ένας κ μόνο μπορεί να κινήσει με το φως κ το δυναμικό του μία διαδικασία όπου φέρνει ανατροπή σε όλα.
Πόσο μάλλον όταν αυτές οι ψυχές πληθαίνουν, γνωρίζονται έρχονται κοντά, ενώνονται συνδέονται.
Γιατί αυτή η περίοδος γίνεται ακριβώς αυτό.
Η ψυχική οικογένεια έρχεται σε ένωση για να παράγει έργο.

Γι αυτό το σύστημα προσπαθεί με κάθε τρόπο να φοβίζει, να σπέρνει σκότος τρόμο, κ να εμποδίζει την έκφραση της ψυχής με όλα του τα μέσα.
Ψυχές που γνωρίζουν την αλήθεια φωτεινές φανερώνονται παντού, αναγνωρίζει η μία την άλλη, ενώ το σύστημα με κάθε τρόπο προσπαθεί να τις φιμωσει, τις χλευάζει, τις αποκαλεί με διάφορες ταμπέλες όπως 'ψεκασμενοι' 'συνομοσιολογοι κλπ.
Ούτως η άλλως ο χλευασμος κ η κοροϊδία ήταν απο πάντα οι τρόποι του συστήματος για να φιμωσει κάθε ευαίσθητη ψυχή, που βλέπει πίσω από τα πέπλα.

Φίλοι μου εσείς ναι οι 'ψεκασμενοι', σας καλώ όλους προς ένωση.
Κάλεσμα δυνατό σας κάνω όλους εσάς τους 'συνομωσιολογους' ελάτε να συνδεθούμε.
Έχουμε απίστευτη δυναμη κ από μόνοι μας, τα βιώματά μας οι εμπειρίες μας είναι τα αποδεικτικά στοιχεία.
Η εμπειρία που φέρνει την γνώση της ψυχικής δύναμης.
Πόσο μάλλον τώρα που η ψυχική οικογενεια ενωνεται.

Αυτό που έρχεται δεν ξαναγινε!
Το σύστημα γκρεμίζεται.
Ελάτε φίλοι μου
Κάλεσμα δυνατό
Είναι η ώρα μας!
Έχουμε έργο.
Είναι το έργο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.