Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

ΕΛΛΑΔΑ Κ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ




Αν ισχύει ο χάρτης της Ελλάδος όπου είναι ζώδιο Αιγόκερως, τότε στο τρίμηνο που ακολουθεί με τον Πλούτωνα επανω στην 22η μοίρα Αιγόκερω, την μοίρα του Ήλιου της χώρας, κ τον Αρη σε τετράγωνο με Πλούτωνα Κρόνο Δια, από τώρα κ μέχρι Νοεμβρίο, θα πρέπει να δουμε όχι μόνο πτώση της Κυβέρνησης, αλλά και την πτώση όλης της συστημικής κλίκας που κυβερνάει την χώρα.

Ο Πλούτωνας μόλις έχει πατήσει στην 22η μοίρα ανάδρομος κ θα μείνει εκεί για τρεις μήνες.
Σε όλο αυτό το διάστημα ο Αρης θα χτυπάει με τετράγωνα.
Η μεγαλύτερη ενέργεια του Άρη σε κορύφωση, όπου θα εκφραστεί από τις φωνές των αντιδράσεων πληθος κόσμου όπου αμφισβητεί την παράνοια του ιού, κ των διαστρεβλωμένων ειδήσεων, θα έρθει από τις 10/9 κ μετά με τον Άρη να στρέφεται ανάδρομος κ η δράση του, η ορμή του πλανήτη να γίνεται ανεξέλεγκτη.

Μεγάλη επιρροή στις ανατροπές θα φέρουν οι αμφισβητίες, κι όσοι στέκονται απέναντι στο σύστημα, εκείνοι που δεν υποστηρίζουν συμφεροντα ιδιωτικά, κι όσοι δεν εξαγοράζονται για κανένα ποσό κέρδος όφελος.
Αυτός ο μήνας ο Αύγουστος ανήκει ειδικά στους introvert, εκείνους που ψάχνουν ερευνούν, κι έχουν ατομική σκεψη.
Είναι ιδιαίτερος αυτός ο μήνας γιατί παρατηρείται το εξης σπάνιο φαινόμενο :

Κ οι 5 πλανήτες, οι δύο κοινωνικοί Δίας κ Κρόνος από τώρα, και οι 3 υπερκοσμικοι Πλούτωνας, Ποσειδώνας, Ουρανός, ήδη βρίσκονται σε αναδρομη πορεία, δίνοντας ιδιαίτερη ώθηση στην εσωτερική φλογα, δύναμη κ έσω κρίση κ αντίληψη.
Όλοι όσοι έχουν στην ζωή τους εργαστεί κ καλλιεργήσει τον εσωτερικό τους χώρο, με αξιες, ήθος, ακολουθώντας τον μοναχικό δρόμο της αρετής κ της ακεραιότητας, θα δουν μια απίστευτη ενδυνάμωση, κ επιβάλεται τώρα να μπουν στην μάχη , να δράσουν, να πολεμήσουν.

Μην ξεχνάμε ότι μια νέα σελήνη έγινε μολις σημερα στο ζώδιο της δύναμης, του βασιλιά Λέοντα, και η καρδιά, το θάρρος, το σθένος κ η αυτοπεποίθηση είναι αυτές που φωτίζονται.

Εδώ σε αυτό τον μήνα υπάρχουν δύο πτυχές, δύο πλευρές όπου εκφράζονται, από την μια είναι μια μερίδα κόσμου όπου έχει θάρρος κ δύναμη , δεν φοβάται, (Άρης τρίγωνο Ήλιος), κ τολμά να φωνάξει, να βγει μπροστά, να δείξει ποιος είναι, να μαχηθει για την ζωή, την χαρά, την ελευθερία.

Και από την άλλη υπάρχει μια μερίδα κόσμου όπου κινείται μέσα από τον φόβο, (Άρης τετράγωνο Κρόνος), υποστηρίζει με νύχια κ με δόντια να κρατήσει το παλιό, να κρατηθει στην ζωή μέσα από τρόμο, διαχωρισμό κ απειλές.

Είμαστε μόλις στο κατώφλι μιας αυγής.
Νέα πρόσωπα που κινούνται με αξίες ιδανικά, αλλά πάνω από όλα ακεραιότητα, θα δούμε να ανέρχονται.
Ενώ ήδη βιώνουμε την πτώση εκείνων των ειδώλων όπου το σύστημα τους υποστήριξε μέσα από διαφθορά, κ μια ψεύτικη εικόνα, να πέφτουν.

Ζούμε όλοι μας την πτώση του σάπιου συστήματος.

Από τώρα κ στον επόμενο μήνα Σεπτέμβριο, θα δούμε την απόλυτη κατάρρευση γιατρών πολιτικών, δημοσιογράφων, καλλιτεχνών, διασημοτήτων .
Θα δούμε μηνύσεις να γίνονται κατά συρροή κατά γιατρών , νοσοκομείων, όλων εκεινων όπου στήριξαν την μεγαλύτερη απάτη στην ανθρωπότητα, ακόμα κι όσοι δεν μιλούν να είναι συνένοχοι.

Μπαίνουμε πλέον στο πιο σημαντικό χρονικό διάστημα.

Συνεχίστε φίλοι μου.
Να μιλάτε
Ενωνομαστε όλοι απέναντι στο ψέμα, στην διαστρέβλωση, στα πληρωμενα τρολ κ φερέφωνα.
Ειμαστε πολλοί.
Κ ενωμένοι ακόμα δυνατότεροι.
Νικάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.