Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΑΡΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ (ΔΙΑΣ & ΚΡΟΝΟΣ). ΦΟΒΟΣ ΘΥΜΟΣ Κ ΟΡΓΗ; Ή ΘΆΡΡΟΣ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΊΑ Κ ΔΥΝΑΜΗ ;






Αυτές οι μέρες είναι μέρες δύναμης κ ανάπτυξης εσωτερικής ισχύς, όπουανοίγουν νέοι δρόμοι, νέες ιδέες, τρόποι , κ οπτικές έρχονται κ κατεβαίνουν μέσα από τις δυνατές ενέργειες.
Άρης Πλούτωνας (Δίας & Κρόνος) σε τετράγωνο.
Κι ο Άρης είναι ο πολεμιστής, εκείνος που τολμά με θάρρος μπροστά, κινεί εκείνες τις διαδικασίες όπου μέσα από τετράγωνο του με τον Πλούτωνα, δηλώνουν την δύναμη αυτή που παρά τα εμπόδια, παρά τις δυσκολίες , βάζει όλο του το σθένος, όλη του την ψυχή για να φέρει λύσεις, να φέρει την θεραπεία, να δείξει ότι υπάρχουν δρόμοι όπου μπορούμε να μετακινηθούμε από τον φόβο κ να προχωρήσουμε μπροστά.
Άρης Πλούτωνας το εγώ της ύπαρξης που πολεμάει μέσα από εμπόδια, αλλά κοιτάζει τον σκοπό, κι αυτό του δίνει θάρρος να προχωρήσει μπροστά.
Άρης Πλούτωνας κ βγαίνουν μπροστά οι μαχητές αυτοί που αντιδρούν, βλέπουν κάτω από την επιφάνεια, βλέπουν πίσω από τις σκιές, βγαίνουν έξω από το σπήλαια του Πλάτωνα που φυλακίζει τον κόσμο μέσα σε ένα έργο σκιών, παραμυθιού όπου δεν υφίσταται καν.
Άρης Πλούτωνας και υπάρχει μια δυνατή δύναμη που κινεί όλο το έργο.
Από την μια η εξουσία που επιβάλλει με την βία, και από την άλλη η ισχυρή ατομική θέληση της αντίστασης κ ατομικής κυριαρχίας που ανοίγει νέους δρόμους, δίνει νέες ιδέες , ρίχνει σπόρους παρόλα τα εμπόδια, που μπορεί ακόμα να θέλουν τον χρόνο τους να ευδοκιμήσουν κ να αναπτυχθούν.
Παρόλα αυτά η μάχη δίνεται, γιατί έχει καλλιεργηθεί εντός κ έχει δυναμώσει ο σπόρος μιας ισχυρής θέλησης που πολεμάει κ μάχεται για το καλύτερο όλων.
Άρης Πλούτωνας σε τετράγωνο, αυτές τις μέρες σχηματίζεται επάνω στο σύμπαν κ οι ενέργειες του κατεβαίνουν κ εκφράζονται στο συλλογικό, αλλά και στο ατομικό χώρο αναλόγως με το επίπεδο συνειδητότητας, ψυχικής ωρίμανσης κ εσωτερικής ανάπτυξης όπου έχει κάνει ο καθένας.
Μια όψη πανίσχυρη, μια όψη μάχης πολέμου.
Ω ναι !
Είμαστε σε πόλεμο το βλέπουμε αυτό.
Είναι η ατομική μάχη με κάτι μεγαλύτερο από εμάς, με τις δυνάμεις της εξουσίας οι οποίες με κάθε τρόπο προσπαθούν να επιβληθούν , με ύπουλα μέσα, με τα όπλα της υποκρισίας, της διαφθοράς, με τα όπλα του φόβου.
Μια όψη η οποία έχει δείξει ήδη την δράση της εδώ κ μέρες από τις 27/7, κ θα είναι σε έντονη ισχύ για αρκετό καιρό ακόμα μέχρι τέλος της χρόνιας.
Δίνεται περισσότερο έμφαση εδώ το τετράγωνο του με τον Πλούτωνα, καθώς η ενέργεια του Πλούτωνα εκδηλώνεται πιο έντονα, καθώς βρίσκεται στο μεσοδιάστημα Κρόνου κ Δια κ απορροφά τις ενέργειες κ των δύο αυτών πλανητών.
Σε όλο αυτό το διάστημα θα παρατηρήσουμε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις της όψης να εκφράζονται από τον κόσμο .
Από την μια θα δούμε τις πιο χαμηλές ποιότητες του Άρη που είναι η μάχη μέσα από τον φόβο , τον θυμό κ την απειλή να δρουν κ να εκφράζονται.
Και από την άλλη θα δούμε τις υψηλότερες δονήσεις της όψης μέσα από την δύναμη της αποφασιστικότητας, του θάρρους κ της αυτοκυριαρχίας.
Θα δούμε έτσι μια μερίδα ανθρώπων να έχει πέσει στην παγίδα του φόβου, κ του θυμού, οι παγίδες που χρησιμοποιεί η εξουσία για να μας ελέγχει εξουσιάζει κ διχοτομεί.
Έναν κόσμο τρομοκρατημένο, όπου νιώθει την απειλή του ιού, καθώς έχει απορροφήσει τους φόβους όπου οι κυρίαρχοι μεταδίδουν κ σπέρνουν στο νοητικό με κάθε τρόπο κ μέσο.
Και από την άλλη θα δούμε ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων να στέκονται με θάρρος, να σηκώνουν το ανάστημα τους απέναντι στα τέρατα της εξουσίας.
Άνθρωποι όπου γνωρίζουν την δύναμη τους, έχουν κατακτήσει την αυτοκυριαρχία κ την αποφασιστικότητα, όπου δεν πέφτουν στις παγίδες κ στα παιχνίδια φόβου της εξουσίας, αλλά εμπιστεύονται την ατομική τους κρίση  κ βαδίζουν μπροστά μέσα από την προσωπική τους εστίαση σε ότι συμβαίνει.
Άρης τετράγωνο Πλούτωνας (Δίας Κρόνος).
Μια όψη δυναμίτης σε ισχύ για αρκετό διάστημα όπου το κοσμικό καλεί την ανθρωπότητα να ξεπεράσει τους φόβους της, κ να πάρει πίσω την δύναμη της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.