Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (11/12-3/1).

Ερμής ανάδρομος απο τις 12/12 ξεκινάει το ταξίδι του πίσω στο ζώδιο του Κρόνου/χρόνου, στον Αιγόκερω, και απο 2/12 περναει στον Τοξοτη τον ταξιδιώτη, ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο (μέχρι 3/1).


Μαζι ταυτόχρονα σχεδόν στις 13/12 η Νέα  Σελήνη στον Τοξότη, στο ζώδιο του ταξιδευτή, των εμπειριων, της μάθησης κ των βιωμάτων.


Ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο λοιπον για όλο το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου, και έτσι έρχεται μα κλείσει η χρονια, με μια αναδρομή σε ένα κεφάλαιο πορείας κ κατεύθυνσης μεγάλο διάρκειας 28 ετων.


Αυτή η διαδρομή πίσω φέρνει τώρα τα αποτέλεσματα, κατάφερες να δεις το σκοτάδι, την χειραγώγηση, την πλάνη στην κατεύθυνση κ τις παγίδες που σου βάζει το σύστημα για να σε αιχμαλωτίζει;


Κατάφερες τελικά να φωτιστείς κ να δεις την αλήθεια που απελευθερώνει απο τα μοτίβα, τα δόγματα κ τις πεποιθήσεις μιας Λερναίς Υδρας που σε θέλει θύμα κ αδύναμο;


Κατάφερες να φύγεις απο το μάτριξ του φόβου κ της τρομοκρατίας, του αρνητισμού κ της συνεχής μαυρίλας που εντέχνως γίνεται μέσα απο ψέματα κ υπερβολές;


Μπόρεσες να ελευθερωθείς απο τον φόβο κ τα σενάρια τρόμου, ακριβώς όπως εδω ανήκει κ η ανώτερη ποιότητα του ζωδίου Τοξότη που γίνεται τώρα δα αυτή η Νέα Σελήνη;


Μπόρεσες να δείς πίσω απο τα πέπλα κ να σπασεις την πλάνη κ τις ψευδαισθήσεις ; όπως φέρνει η Νεα Σελήνη σε τετραγωνο με το πλανήτη των συμβόλων τον Ποσειδώνα.


Στον Ποσειδώνα κ στον Δία ανήκουν οι αστρολόγοι.


Όποιοι εχουν έντονο 9ο οίκο με Ήλιο, ή Άρη,  Ποσειδώνα, Ουρανό είναι εκείνοι που έχουν το χάρισμα να βλέπουν μακρια στο μέλλον, να δίνουν φωτεινές εικόνες, να αποσυμβολίζουν.


Ο Τοξότης είναι εκείνος που ο στόχος του είναι να ελευθερώσει τον κόσμο απο τον φόβο, την τρομοκρατία που φέρνει η χειραγώγηση του συστήματος. 

Είναι εκείνος που έρχεται να φέρει νέα οράματα, πίστη κ ελπίδα σε έναν σκοτεινό κόσμο.


Γι αυτό κ θεωρείται ξένος στους πολλούς.


Γιατι στην εσωτερική του ερμηνεία μιλάει μια ξένη γλώσσα, την γλώσσα της διαίσθησης που εδώ ειναι εντονη.


Την γλώσσα που πολλοι δεν την καταλαβαίνουν γι αυτό κ νιώθει μόνος, νιώθει ξένος μέσα στα πλήθη.


Μην ξεχνάμε ότι εχει ο Διας ο κυβερνήτης του την έξαρση του στο ζώδιο της Σελήνης Καρκίνος που εδώ είναι ισχυρη η σύνδεση με την διαίσθηση. 

Και η Σελήνη έχει έξαρση της στον Ταύρο που εδω εσωτερικα είναι το τρίτο μάτι.


Ο ανώτερος φωτισμένος λοιπον Τοξότης βλέπει κ μιλάει την γλώσσα της διαίσθησης, είναι ενορατικός, βλέπει στο μέλλον κ τα δώρα του αυτά του δίνονται για να φέρει την διάδοση της αλήθειας στον κόσμο, για να ελευθερώσει απο την πλάνη κ να δώσει μια φωτεινή εκδοχή στα πλήθη έξω απο τα τρομοκρατικά μοτίβα.

Του δίνεται αυτό το δώρο εφόσον έχει ο ίδιος πρώτα απελευθερωθει απο τα σκοτεινα μοτιβα.


Απίστευτη κ μοναδική περίοδο διανύουμε που όλα τα σύμβολα μιλάνε για ένα φωτεινότερο μέλλον, κ κυρίως για το μεγάλο δώρο της φώτισης που δίνεται σε όποιους μιλάνε την ξένη γλώσσα, την γλώσσα της διαίσθησης, των συμβόλων κ της ενόρασης.


Δείτε το βίντεο μου για καθοδήγηση όλο τον Δεκέμβριο.


Προσοχη σε ιώσεις, κρυολογήματα, καθώς παίζει πολύ παρασκήνιο σε διασπορά τεχνητών ιών που κατα την άποψη μου , τώρα διασπείρουν αβέρτα για να καλύψουν το τεράστιο θανατικό απο τα εμβόλια.

Καλά ταξίδια στον χρόνο!


Με πολυ φως αλήθεια κ ελευθερία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.