Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ (13/12).

Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, το ζώδιο της ελευθερίας.

Και η λέξη ελευθερία σε αυτο το ζώδιο ανήκει στον ανώτερο Τοξότη.

Δεν σημαίνει πως οι Τοξότες κ στα σημεία που έχουμε Τοξότη στο ωροσκόπιο μας, ότι είναι όλοι ελεύθεροι.

Όχι αλλά αυτή είναι η ανώτερη ποιότητα που έρχεται να συνδεθει αυτο το ζώδιο κ να την φέρει στην ζωή του.


Η ελευθερία που έρχεται επάνω εδώ εκφρασμενη στο ανωτερο της, είναι η ελευθερία απο δόγματα, απο προσκολλήσεις σε συστηματα καθοδήγησης που επηρεάζουν την μάζα κ τα πλήθη, ελευθερία απο ιδέες πιστεύω κ συστημικές φιλοσοφίες ή προσκολήσεις σε θρησκείες, κ σε συστηματα ιδεών που τελικά απομακρύνουν απο την ελευθερία κ την αλήθεια.


Η κατώτερη συνήθης εκδήλωση του ζωδίου αυτού είναι φυλακισμένη μέσα απο μοτίβα κ διδασκαλίες που έχει διαβάσει κ αποστηθίσει, χωρίς την προσωπική του βιωματική εμπειρία, χωρίς την δική του εφαρμοσμένη γνώση που απέκτησε απο τα βιώματα του κ τελικά τον έφεραν στην αλήθεια του που πηγάζει απο μέσα.


Είναι η ταύτιση στο κατώτερο του, με πτυχία, κ τίτλους που δίνει εκεί αξία, αλλά κ σε ένα υλιστικό μοτίβο, αντί στον εσωτερικό του πλούτο ιδεών που έχει έρθει μέσα απο το προσωπικό του μονοπάτι.


Το μονοπάτι το μοναχικό κόντρα στα πλήθη της μάζας που μιμούνται κ αποστηθίζουν την έτοιμη γνώση από τα βιβλία, χωρίς βίωμα κ καρδιά.


Παρόλα αυτα τώρα σε αυτή την εποχή, είμαστε σε αυτή την μοναδική διαγραφή όλης αυτης της καθοδήγησης που έφερε μαζική λήθη.


Αν ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έκανε μια σοβαρή εργασία απο το 2008 κ μέχρι κ αρχες του 2024 που θα περάσει στον Υδροχόο, ήταν μέσα σε όλα να φέρει την πτώση σε όλα αυτά τα μοτίβα της καθοδήγησης μέσα απο πτυχία, γνώση απο βιβλία.


Και πρόκειται να αναδείξει πλέον μέσα στο αναγεννητικό μοντέλο που έρχεται απο το 2024 αργά αργά, όλους εκείνους τους ελεύθερους ανθρώπους που δεν ακολουθούν θρησκείες, τίτλους, τιμές, δεν ανήκουν πουθενά, κ δεν ακολουθούν οργανισμούς, κόμματα, κ δεν ανήκουν σε καμία ομάδα.


Τα δύο φώτα στη Νέα Σελήνη σήμερα στον Τοξότη φέρνουν μια διάλυση κ την διαγραφή σε όλα τα συστήματα πεποιθήσεων, εκπαίδευσης κ αντίληψης, καθώς κάνουν ένα τετράγωνο με τον πλανήτη Ποσειδώνα.


Ενώ ταυτόχρονα φέρνουν επάνω στο ανώτερο του τον φωτισμένο άνθρωπο, τον ελεύθερο, που στο μονοπάτι της ζωής του ένιωθε ξένος μέσα στον κόσμο, καθώς ένιωθε διαφορετικός μέσα στην μάζα.

Καθώς η επιθυμία του για σύνδεση με την ανώτερη πλευρά της ελευθερίας, τον ώθησε στον ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι που πολλοι δεν κατανόησαν ή ακόμα μπορεί κ να χλεύασαν.


Αυτή είναι όμως μια μοναδική στιγμή, όπου όμως αυτος ο ξένος αρχίζει κ γίνεται περισσότερο κατανοητός στα πλήθη.


Είναι μια στιγμή διάλυσης κ παράλληλα φώτισης που πρόκειται να αναδείξει ένα νέο μονοπάτι κ μια νέα κατεύθυνση.


Στο ζώδιο του Τοξότη βρίσκουμε τις λέξεις ξένος κ ελευθερία.

Και είναι ακριβώς αυτή η αίσθηση που νιώθεις ξένος μέσα σε έναν κόσμο με πεποιθήσεις κ προγραμματισμούς.

Ξένος φαντάζει στους πολλούς ο ελεύθερος άνθρωπος.


Η πόρτα της δικαίωσης ανοιγει λοιπον για όλους αυτους τους ξένους μέσα στον κόσμο, τώρα δα σε αυτή την φωτισμένη περίοδο.


Όπως λέει κ ο Όσσο κ κλείνω εδώ :


"Ο φωτισμένος άνθρωπος δεν μπορεί ούτε να υποδουλωθεί ούτε να φυλακιστεί.


Ο φωτισμένος άνθρωπος είναι ο μεγαλύτερος ξένος μέσα στον κόσμο, μοιάζει να μην ανήκει πουθενά, κανένας οργανισμός δεν τον περιορίζει, καμία κοινότητα, καμία κοινωνία, κανένας".


Νέα Σελήνη στον Τοξότη (13/12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.